shewcza Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 To už jsem vzpomínal v jiném vláknu tuším, ale i kdyby tam byla ETA. Tak to jsou dvě hodiny k dobru, což není žádná spása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Já teda měl za to, že i ETA 2824-2 má rezervu 38h. Někde jsem tu na magu četl, že mezi ETA a Sellita je rozdíl snad jen v ložisku rotoru, jinak jsou to klony, ale už je to dávno.Dokonce i CHr. Ward dává do hodinek ETU a Sellitu a nevíš, který strojek dostaneš, protože jsou prakticky identické... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Sellita ma tusim sutr navic, ale jinak jde o hodne podobne strojky, v podstate naprosto srovnatelne. Ta Sellita se ted cpe do hodinek mimo Swatch Group vic, protoze SG uz ji neprodava mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Já mám za to, že Eta udává rezervu 40h a Sellita 38h, ale jistý si tím nejsem. Každopádně je to dle mého prašť jak uhoď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Tvl donutili jste mě to rychle protáhnout googlem a zdá se, že rezerva ETY má být cca 38... jen jeden zdroj ukazoval 38-40... tak jako tak, dvě hoďky nic neřeší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Možná jsem to špatně napsal, rozdíl rezervy nátahu mezi ETOU a Sellitou je opravdu zanedbatelný, pouze bych v Aikonech uvítal strojek s vyšší rezervou nátahu, což Sellita SW 200-1 ani ETA 2824-2 není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Tak jasně, vždycky je lepší mít větší rezervu, ale tady se bavíme o hodinkách kolem třiceti tisíc a za ty prachy si myslím, že jsou to slušně zpracované hodinky s odpovídajícím strojkem uvnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Hlavně už je někdo kupte, ať nemusím já I když mě by byly stejně velké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Příští týden mám domluvenou prohlídku u Altmana. Modrá verze na tahu..těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Tešíme se taky, hlavně fotky nezapomeň! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifek Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Fakt podařený hodinky, ať se inspirovali kde chtěly - za mě dost dobrý. Fajnová je ta jednoduchá výměna tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Jak to tu čtu, tak jich tu asi bude brzo víc, ne ? Mně se teda taky líbily i na fotkách i live. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Tak přidávám fotky z dnešní návštěvy Ten tah je super věc a celkově působí dobře. Takže ano, jdu do nich. Ale nebudu první, beru je až únor /březen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Taky jsem je tam zkoušel, modrý, nic moc, ale paní prodejkyně mě donutila jít s nimi ven a byla to paráda, fakt krásný hodinky. Vůbec jsem je neřešil, protože jsou 42mm, ale na ruce úplně super ...Na SEWu jsem zkusil ty modré jak na tahu, tak i na kůži. Byly krásné a za dobrou cenu :-) ale bohužel mi neseděly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifek Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 (z)denny - na tvojí ruce je vidět, že je to pořádný kus hodinek ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 (z)denny - na tvojí ruce je vidět, že je to pořádný kus hodinek ..... Na mojí ruce všechno vypadá jako pořádný kus hodinek :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifek Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 A tohle chceš vyměnit za ML Aikon?? Jak tu píšou "inspiraci" za kultovku ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 (upraveno) A tohle chceš vyměnit za ML Aikon?? Jak tu píšou "inspiraci" za kultovku ???BRka jsou moje a jsem s nimi spokojenej :-) I když je to pořádný kus hodinek, tak mi na ruce pěkně sedí. Jen jsem psal, že jsem ML zkusmo dal na ruku a vůbec mi nesedly Upraveno 31. října 2018 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 bronz https://monochrome-watches.com/maurice-lacroix-aikon-automatic-bronze-limited-edition-hands-on-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Týjo, tak todle už začáná bejt tak blbý, až je to skoro dobrý. By mě zajímalo, z čeho sou ty indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se