huz46212 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Škodovka mezi švýcarskými hodinkami.Značka MIDO už tady kdysi byla (Chronoshop), ale nějak to nedopadlo.
tano Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Škodovka mezi švýcarskými hodinkami.https://archiv.ihned.cz/c1-66501260-do-ceska-prichazi-mido-skodovka-mezi-svycarskymi-hodinkami?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafedJojo, cetl jsem. Dik.
xmiroslav Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 Úlovek ze sociálních sítí, chystaný Ocean Star Tribute
Daemonultimate Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2019 Jsem mrknul, zatim info jen o velikosti a wr40,5 a 200m
bandicoot Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Ty modrý jsou boží. Tomu řikam slušný hodinky za slušný peníze. A 80h rezerva je teda cool bonus. https://www.fratellowatches.com/hot-take-mido-multifort-patrimony/
Joe75 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Odesláno 8. května 2019 Modrý jsou fakt nejhezčí, ale nevím jak vy, ale já se musím s modrou krotit. Mám doma čtvery modré a stejně koukám po dlaších modrýchJoe
martar Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Odesláno 8. května 2019 Taky se mi na fotkách hrozně líbily, řikal jsem si sakra sakra, tohle se Midu hodně povedlo, i to vintage logo je fajn. V podstatě mi jako jediná vada přišel ten název "Patrimony", ten holt patří k trochu jinym hodinkám... Pak jsem si vygooglil profil hodinek z boku a přišly trochu rozpaky. Z boku sice nejsou nudné, ale chybi tomu švih a elegance, kterou jsem čekal a která by korespondovala se vzhledem hodinek en face.
R4B4 Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Zdravím přítomné, má někdo zkušenost s modelem Mido - ESCAPE HORWEEN, strojek a hlavně PVD povlak, jak drží? Moc se mi líbí přímo model M032.607.36.050.00 na šedém koženém řemeni. Budu rád za každé hodnocení hodinek. Díky
Snow Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Jednak je název článku pro MIDO takřka urážlivý, to bych se opravdu nebál říct a druhak MIDO zde už bylo, ale firma Chronoshop neboli kolega Kubson s ní neměl NIKDY nic společného. Dovozcem byla firma Details. Tyhle amatérské příspěvky přímo nesnáším, když něco nevím, tak se do toho neseru, drahý příteli !!!!! Edit : za tohle by si se měl Chronoshopu omluvit. Být Kubsonem, tak jsem Tě do hajzlu poslal už dávno !!!! Upraveno 29. května 2019 uživatelem Snow
Harwey Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 watch de luxe bude predavat MIDO, bol som tam pred 2 tyzdnami, tak je mozne, ze ich uz aj maju
Snow Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Omlouvám se všem, v první řadě kolegovi, který nemůže vědět také všechno. Nikdo není dokonalý, tím méně já, jsem toho bohužel zářnýmn příkladem. Zkusím si dát na tu svou neposednou ruku pozor. Promiňte, prosím. Upraveno 29. května 2019 uživatelem Snow
Martin77 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Zdravim panove, vedel by nekdo kde by po Praze byly k videni Ocean Star Captain a Diver? Diky, Martin. Sent from my iPhone using Tapatalk
Leviathan Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 toto mi nerobte..850EUR Trusted checkout na Chrono24
Daemonultimate Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Zdravim panove, vedel by nekdo kde by po Praze byly k videni Ocean Star Captain a Diver? Diky, Martin. Sent from my iPhone using Tapatalk Captainy v Carollinu snad, Divery nejspíš ani tam i když je to AD.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se