Dreak Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Teď jsem si přečetl zajímavou informaci, Basel bez Omegy to by bylo asi jako auto bez kol ne?https://www.novinky.cz/muzi/479166-nejvetsi-hodinarska-akce-sveta-dostala-tvrdou-ranu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Ja se tomu tak nedvim... U aut se tohle deje uz delsi dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 https://www.gq-magazine.co.uk/gallery/baselworld-2019-best-watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 To nejlepsi vynechali https://www.instagram.com/p/BvOkiNFH-Sz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=svkj1dzwxctn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Ty se mi taky líbí, palec nahoru.Citizen mi tady vůbec přijde trochu nedoceněnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Parádní. GPS,nebo rádio? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) .. a cetli jste cenu tech citizenu?!! Quartzky za 16.. kUSD... Upraveno 20. března 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 .. a cetli jste cenu tech citizenu?!! Quartzky za 16.. kUSD... Noa ? Vzdyt to stoji kdejake stare vylagrovane mrdky od rolexu s popraskanym cifrem. To mi prijde mnohem divnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Parádní. GPS,nebo rádio? ani jedno, tyhle si budes muset postelovat za 60 let o minutu zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tak pockame az budou na Jomashopu za 1600 usd, to je toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Vyhlídal Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Na ty citizen jsem udělal článek, kdyby někoho zajímalo. Budu rád i za připomínky ;-) https://www.hodinky-365.cz/blog/citizen-calibre-0100-nejpresnejsi-strojek-na-svete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomash. Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Seznam vystavujících značek mě také celkem zarazil. Nicméně Baselworld má výhodu v tom, že tam uvidíte i značky, které prostě v Pařížské nenajdete... O půlnoci vyrážíme, tak uvidíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Nějaké monstrózie z letošního Baselu. A nakonec večeře chudého muže :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantes Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Vyplatí se udělat si příští rok výlet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Nevim. Ja jsem tam byl jenom jako sprosty navstevnik, pokud clovek neni obchodnik, nebo ?novinar?, tak se s nim nikdo nebavi. I tak to melo dobrou atmosferu, to jo, jsem rad ze jsem to zazil, ale jednou mi stacilo. Basilej sem prochodil krizem krazem, pekny, ale nic uchvatnyho, rad jsem se podival. Vcelku odlet sobota rano z vidne, prilet zpet nedele vecer, naklady tak 11000 vcetne ubytka se spolecnou koupelnou.Nelituju, chtel jsem to jednou zazit, ale ze bych si to zamiloval a musel treba jeste nekdy znovu to ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 (upraveno) odlet sobota rano z vidne, prilet zpet nedele vecerTos jako letel z Vidne do CR skoro dva dny? Upraveno 13. května 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 To píše celkem jasně, že odlet sobota, přílet neděle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se