villain83 Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Dneska jsem tuhle verzi videl nazivo, majitel mel asi metr sedesat a tak 60kg a vypadalo to docela v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 paradni fotky. polarky jsou imo strasne nedocenene hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Jendo kolik mas ruku? 17,5 lovečák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Moc děkuji, však jsem taky po celou dobu čekání na ty svoje měl v mobilu tuto tvoji fotku a pořád na ni čumělOn má všechny fotky polárek vymazlený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 On má všechny fotky polárek vymazlený tak to děkuji. jsou to prostě krásné hodinky - tady jsem vyštrachal svoji chlubírnu pro pár fotek, snad se Tomak nebude zlobit za plevelení:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92886-rolex-oyster-perpetual-explorer-ii/?hl=%2Brolex+%2Bexplorer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Pořád si je náramně užívám. Prý mají lehce přerostlé ručky, ale já to vnímám spíš naopak, že třeba např. SubC by mohly mít ručky o pár procent objemnější. A přesnost po měsíci je celkem + 6 vteřin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Přesně, ty přerostlé ručky jsou naopak plus a Gmt oranžáda třešničkou na dortu :-) Já jen stále na rozpacích zdali černé nebo bílé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Afri, oboje jsou paradni.Mam je v cerne a je to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Bílé do zimy, černé do léta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Přesně, líbí se mi také oboje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Jak tak koukám na ty tvé fotky...zdá se mi to nebo máš GMT ručku nastavenou na stejný čas jako místní? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Jak tak koukám na ty tvé fotky...zdá se mi to nebo máš GMT ručku nastavenou na stejný čas jako místní? :-)Tak pokud zrovna nejsi mimo tak místní je nastavena na stejný jako GMT viď :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Ano, dnes je mám právě dva měsíce a zatím se mi nepodařilo opustit místní časové pásmo. Jak píše jenik77 tady "Model Explorer II vyrábí Rolex již od roku 1971, původně jako 38mm veliké hodinky pro polárníky a speleology. Hodinky měly kromě standardní hodinové ručky také synchronizovanou 24h ručkou umožňující pouze rozeznat den a noc." Navíc GMT ručka v místním pásmu funguje podle slunce jako kompas (v letním čase třeba korekce). Takže na originále to ani měnit nešlo a oranžová ručka ani nebyla GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 To mi přijde škoda :-). Já to mám asi trošku zkreslené, protože v práci komunikuju na denní bázi s Činou, takže i když jsem doma, mám GMT ručku nastavenou na čínský čas, abych rychle viděl, jestli můžu kolegům ještě volat, nebo už je budu budit ze spaní :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Tak pokud zrovna nejsi mimo tak místní je nastavena na stejný jako GMT viď :>jj, se změnou pásma necháš oranžovou kde je ( domácí čas ) a poskočíš si s černou na místní čas. Ale původně byla 24 hodinová ručka spřažená na pevno s časem a měla pomoci speleologům při dlouhých pobytech pod zemí s orientací v čase. To byl účel původních EXII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Hodinová ručka má funkci rapid-setting of the hour hand, která umožňuje nastavení hodinové ručky bez zastavení ostatních ruček. Proto je to právě hodinová ručka, která se při přesunu obvykle mění a GMT zůstává na domácím čase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 (upraveno) Však tomu rozumím. Ale dá se to s úspěchem použít i obráceně. Teda záleží na tom jestli člověk víc cestuje - často mění zóny, nebo spíš víc komunikuje se světem ze své domácí zóny - zjišťuje čas jinde. I když pro to by se víc hodil worldtimer...ale pěkné worldtimer hodinky jsem snad ještě neviděl. Suma sumárum mi prostě přijde škoda tu funkci doma nepoužít, toť vše :-). EDIT: Nemám na hodinkách rád redundantní informace - proto bych si tam dal pro info nějakou jinou zónu, ale to je můj problém :-). Upraveno 11. září 2018 uživatelem AdaMoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 To: AdaMoss Akorát nastavit u polárek do jiného pásma GMT ručku je tuším o něco těžší, rozhodí se přesný čas? Chápu, že pro tvůj účel bylo nejlepší řešení změnit právě oranžovou na čas obchodních partnerů. A jaká GMT máš, taky polárky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Tím to asi bude. Na mých Sinnech skáče právě GMT ručka po hodinách bez nutnosti zastavení času - čili je to asi obráceně než u polárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se