Ajaj Odesláno pátek v 18:53 Nahlásit Odesláno pátek v 18:53 @Koprisalov - taky jsem si říkal, že nahoře zaslepit a uvidí se při liják, jestli to pobere druhý roh
geometr Odesláno pátek v 18:58 Nahlásit Odesláno pátek v 18:58 Jakože by ta voda okapem odtékala někam do kopce, jo?
Koprisalov Odesláno pátek v 18:59 Nahlásit Odesláno pátek v 18:59 Ja by jsem se toho nebál. Určitě se s tím dá vyjebat nějak elegantně.
Bert Odesláno pátek v 19:02 Nahlásit Odesláno pátek v 19:02 před 9 minutami, Ajaj napsal: @Koprisalov - taky jsem si říkal, že nahoře zaslepit a uvidí se při liják, jestli to pobere druhý roh No a přesadit okap?
Ajaj Odesláno pátek v 19:53 Nahlásit Odesláno pátek v 19:53 Okap je podél celý střechy. Ve 3 rozích sveden pod zem na odpad. Jen ten 4 roh z neznámého důvodu končí nad zemí
geometr Odesláno pátek v 20:05 Nahlásit Odesláno pátek v 20:05 Ty okapy jsou vyspádovaný směrem ke svodům.
Koprisalov Odesláno pátek v 20:09 Nahlásit Odesláno pátek v 20:09 Tak on může fungovat dobře i ten trativod. Třeba jen poslouží, lépe ošetřit ty zdi okolo. Je tam podle fotky dost vlhko a daří se tam mechu .
Koprisalov Odesláno pátek v 20:15 Nahlásit Odesláno pátek v 20:15 před 6 minutami, geometr napsal: Ty okapy jsou vyspádovaný směrem ke svodům. Tak o tom se snad nemusíme bavit, si myslím. Je jasný, že při zaslepení, nebo zrušení svodu by musel upravit zavěšení okapů, aby netekla voda do kopce
Xenomorfus Odesláno pátek v 20:18 Nahlásit Odesláno pátek v 20:18 Vodu fakt pryc. Jak radi kluci. Ja to resil dva roky zpatky. A taky dva roky trva, nez ta puda pod svodama vyschla. Vsak leda by byl daleko od baraku. Nejjistejsi je zkratka potrubi a pryc s tim. Nebo zmena v provedeni okapu. V nejhorsim pripade mala jimka a cerpadlo.
lub Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Odesláno před 19 hodinami mně to na první pohled přijde, že to černý pod šipkou je geiger a ten svod do něho jen není dopojený , ale asi blbě vidím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se