Přejít na obsah

Stavba domu (rady, tipy)

Doporučené příspěvky

Tak to vypadá, že koncem měsíce se budeme stěhovat. Už se těším! A jsem rád, že jsem nedal na řeči lidí, že jsme blázni, že za ty prachy se to nedá postavit a podobný kecy. Dá, ale musí se přiložit ruka k dílu!

Jardo tak to klobúk dole a gratulácia  :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to moc gratuluju , přesně si pamatuji na vánoce před 5 lety, spali jsme na zemi na matracich, topili jsme v krbu a sprchovat jsme se jezdili na byt. Teplá voda a topení nam začla fungovat až od 23.12. večer , chlapci z čezu maj 14 dnů na to, pustit plyn. S tou cenou za barak je to jak píšeš, my jsme si taky dělali 80% svépomoci a cena je pak diametrálně odlišná. Měli jsme to štěstí, že zchán je stavař a celej život strávil na stavbě. Je to tesař ze staré školy,kterej umí vše. Máš někde foto domu? klidně sz.

Odkaz ke komentáři

to se máte...já bych tohle asi nedal. Nebo v případě největší nouze...ale pak by mě to spadlo na palici :-) Tak se musím spolejhat na firmu.

m3maniac: už mám staženou fotku těch tvejch schodů...takle nějak bych si to taky představoval...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Gratulace veliká, uživejte, za to co jste na tom odmakali si to zasloužíte.

Mě dnes dodělali střechu, okna mám, taže to teď trochu zakonzervuju než budu mít elektriku a pak pomaličku s tchánem omítky.

Jo a v mezičase mi tam kamnář postaví kachlový sporák se dvěma troubama. :)

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Díky pánové. Fotku domu nemám a ani ji teď dělat nebudu, protože by to byla strašná ostuda. Nefungují sběrové dvory a mám tam hromady pytlů s bordelem, které potřebuju odvézt. Snad se brzy otevřou... Fotku dodám až trochu uklidím =D

Odkaz ke komentáři

Chápu, ja se přiznám, že jsme bydleli v tom bordelu kolem baráku asi 4,5 roků....., ale u nas to bylo tím, ze jsme se rozhodli ještě pristavit garaz na pozemku. Ta představa ze je vše hotove a pak ti tam vjede znovu bagr za 3 roky me desila tak se to udělalo pri jednom bordelu. Akce zet s kámošema a garáž byla za týden vyzděná. Zahradu a Pergolu jsme si udělali k vánocům :-)

Odkaz ke komentáři

Díky pánové. Fotku domu nemám a ani ji teď dělat nebudu, protože by to byla strašná ostuda. Nefungují sběrové dvory a mám tam hromady pytlů s bordelem, které potřebuju odvézt. Snad se brzy otevřou... Fotku dodám až trochu uklidím =D

S bordelem na mě určitě nemáš :) Musím objednat bagr a odhadem naloží tak pět tater. K tomu obrovská hromada starých prken, trámů a jiného dřevěného odpadu s všudypřítomnými hřebíky. Už se toho úklidu děsím

Odkaz ke komentáři

S bordelem na mě určitě nemáš :) Musím objednat bagr a odhadem naloží tak pět tater. K tomu obrovská hromada starých prken, trámů a jiného dřevěného odpadu s všudypřítomnými hřebíky. Už se toho úklidu děsím

No já se snažil to odvážet průběžně, ale pár tatrovek to taky bylo :-)

Odkaz ke komentáři

Tak to vypadá, že koncem měsíce se budeme stěhovat. Už se těším! A jsem rád, že jsem nedal na řeči lidí, že jsme blázni, že za ty prachy se to nedá postavit a podobný kecy. Dá, ale musí se přiložit ruka k dílu!

Gratuluju !!!!

A teď to začne na novo - žena: tu by to chtělo srovnat, tu trávu, tu keře a stromky.... Pořád je něco dělat.

Já jsem ve fázi příjezdová cesta... A možná dřevník.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...