milda21 Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Malíř doporučil Jupol, srovnávali jsme s Remalem a Jupol byl bělejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 JJ Jupol Gold rozhodně doporučím. Máme tím celý byt a omyvatelnost již několikrát ověřena (při malých dětech). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Jupol je bezva, ja maluji léta doma tímhle. Je to dražší, ale kvalita je o hodně lepší....http://www.dlouha.net/katalog/brillux-interierove-naterove-hmoty/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Jak byste zapouzdřili válcované ocelové nosníky Íčka? V části obýváku je mám přiznané, volně v prostoru. Chtěl jsem je opláštit dřevem, ale jednak to nakonec vyhrála bílá varianta a navíc se ukázalo, že by dřevěným zapouzdřením nosníky moc nabyly na objemu a ztratily by šmrnc. Takže hledám nějaké řešení, které zvětší povrch nosníku tak o 5-10 mm. Podmínkou je řešení, které bude snímatelné (pro občasnou kontrolu stavu nosníků) a pochozí (jednou za uherský rok se na nosníky dává podlážka při čištění střešních oken a při malování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Co použít laminátovou podlahu. Výběr z hromady dekorů a cenově to je taky přijatelný. Jednotlivé desky k sobě cvakneš zámkama a na íčko to přilepíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Podlahovd lamely mám, původně jsem to tak chtěl udělat, jen jsem měl představu, že by bočnice a spodek držely pohromadě kvůli snadnému sejmutí, takové jako pohledové Účko z jednoho kusu. Na nosniky se kouká jen zespoda, takže druhá vrchní část zapouzdření by nemusela být estetická, ale jen funkční (nějaká bezpečná fixace celého opláštění). Kdybych to chtěl napevno, tak Íčka obrousím, natřu, bočni dutiny vypěním polyuretanem, obalím perlinkou, hodim do stěrky a nabarvím, takže by se nosníky rozměrově nezvětšily vůbec, resp. jen o 2-3 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Prosím tě a je nutný ty íčka kontrolovat. Nějak si nedovedu představit co by se s nima mohlo stát. Kór v interiéru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Popravdě - nevím. V tom prostoru se i vaří, tak jsem automaticky tu kontrolu nosníků zakomponoval do plánu ... přece jen drží polovinu horniho patra a sloupky vaznice krovu. Možná bych měl vyřešit nejdřív tuhle otázku. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Když o tom tak přemýšlím, dřív nebo později někdo ty nosniky bude chtít zkontrolovat určitě. Nejpozději nový pán domu - potom co já půjdu pod kytky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Působí na Slovensku firma Dům barev? Mají svoje barvy Linea je fajn na sklepy apod, Expert bych laicky srovnal s Primalex Polar a Master je bílá jako že fakt bílá. Moc dobře se s tím dělá, kupodivu se stačí držet při ředění návodu Maloval jsem s tím celej barák a vlastně mě to i bavilo. No tak ti teda pěkně děkujeme. Na tvé doporučení jsme koupili Mastra a je to fakt bílí,jako že fakt bílí Žena si jí pochvaluje,že se jí s tím dobře dělá Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 *bílý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Vzals to za Karlose, Gusto? Je to nevděčná role Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 před 23 minutami, martar napsal: Vzals to za Karlose, Gusto? Je to nevděčná role Ne ne...jen tohle mě prastilo do očí teď jsem vycvicenej, páč to řeším denně s dcerou, která i/y právě bere ve škole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 (upraveno) Martar: Jsem stavař - Ička nemusíš kontrolovat, leda možná tak za 50 let,...pokud nenesou strop nad nevėtranou místností kde pracuješ s chemickými látkami produkujícími agresivní výpary ....toto však neplatí, pokud - jako treba já se svým vracením se jestli jsem zamkl dveře bytu, auta - netrpíš obsesivní kompulzivní poruchou, pak kontroluje jak je libo Upraveno 10. listopadu 2022 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Díky Jdu koupit PU pěnu, perlinku a lepidlo. Až bude hotovo, postnu fotku, ovšem při mým šnečím tempu to nebude dřív než za 14 dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 *bílý Jj,to je tak když ti to opravuje telefon a ty už to po sobě nectes Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Juraj bílí bílý dům aby byl bílý, bílá se ženě zalíbila, tak s ním tu bílou zeď nabílila. Venku jim ještě roste býlí, a to bude taky bílý, hned jak po ránu namrzne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Bíla Bílá bílá bilaaááá....komu by se nelibilaaaaááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Víte co kluci,jděte do bílé pr.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Rasisto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se