Diablo1st Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 O usetreni tady neni vubec rec, to si myslim, ze v rocni platbe bych byl urcite drazsi..Spis jde o komfort teple podlahy.. Radiatory "nove 10let" a trubky zasekane.. jen me prekvapil navrh realizacni firmy o elektrice.. tak sem chtel vedet co si o tom mysli nekdo dalsi.Zene se to samozrejmne libi. Tepla podlaha a perfektni regulovatelnost tepla Čo tak dať drevenú podlahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Izolace podlahy netusim.. ale rrkl bych ze nic moc, dala by se pod to maximalne ta "odrazova folie"..Kazdopadne je to nesmysl.. jenom jsem se v tom diky reakcim utvrdil! Drevena podlaha, to me v podstate ani nenapadlo... pocitove urcite teplejsi nez vinyl ze? Musim se na to mrknout, neresil jsem tuto variantu, tak nevim jak je ti ani s udrzbou a muze napr. Do kuchyne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Může určitě kamkoliv. Jde o to jak bude za pár let vypadat. Bude mít pak hezkou patinu. Pokud se na ní třeba přes víkend nevyblije myčka. To by asi neustála řekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 To je podla mna kravina, naklady vybehnu nasobne. Ak to funguje a maa slusne naklady tak by som to neriesil a kupil si za usetrene prachy rolexy.to zkusím navrhnout ženě. Žádné topení do domku... Rolby budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Pomalu to jde,pomalu,ale snad mi ještě chvili vydrží počasí abych to přikryl než přijde sníh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Ty kraaaaaaso. A to bude penzion? Jako pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Pension ne,možná pension pro seniory, protože než to dodělam, tak budu dodělanej a starej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Tak až to Bobe doděláš, tak máš tedy o důchod postaráno z pronájmů :-)To je teda věc. Fakt pěkný, ale obrovský. Je vás hodně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Je nás 5. Velký to je,základová deska je 328 metrů čtverečních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Je nás 5. Velký to je,základová deska je 328 metrů čtverečních. Veľa ľudí nemá ani taký pozemok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Veľa ľudí nemá ani taký pozemok 2:To jsem si pomyslel, když jsem byl kupovat jeřáb. Jeden na kterém jsem se byl podívat stál na silnici, protože pozemek byl jen 400 metrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 A mi tu bude někdo říkat, že máme velkej barák :-) klobouček ! Jedni známí bydlí na takovém malém zámečku a okna jim meje firma :-) tady to vidím podobně, oken jak na zámku :-) Tak ať zdárně dostavíte a jste na zámku šťastni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 ten jerab je hustej. by clovek nerek, co vse je potreba na stavbu rodinnyho domku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 celý to vypadá neuvěřitelně. U nás takhle vypadá škola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 V Německu je jeřáb u každé novostavby :-) tedy u 90% určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Tady u nás má postavené podobné sídlo ( myslím velikostně )ve svahu jeden pán na důchodě, stavěl ho tak 5 let, polovina je zapuštěna do svahu v krásné lokalitě. A žijí v tom dva lidé a jezdí autem za 20.000 kč a když mu jeden nejmenovaný podnikatel nabízel 25 tak ho slušně odmítl :-) Každej to má prostě s prostorem jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 To je hacienda todle tóó :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 az budu stavet tak treti barak, uz asi taky zmoudrim a poridim si k tomu nejakou takovou techniku... potom to "svepomoci" dostava uplne jiny rozmer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 bob.zizka - jsem zvedavy na vysledek, vypada to spis jak obecni urad nez rodinny dum, ale pokud se najde nekdo kdo se nebude bat to cele uklizet tak to bude pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se