Bells Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Já realizačnímu týmu fakt todle nezávidím, když tak koukám na fotky, tak musí být vážně maso se tím pak probírat a docílit co nejlepšího výsledku. Ono krásných fotek je opravdu hodně, ale aby se neopakovali stejné hodinky nebo kompozice apod., tak to už je pořádný oříšek, sám nevím, jak bych to sestavoval. Pánové odvádíte opravdu obrovský kus práce a díky za to, nemáte to lehké.
Radimk Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Tak. Velmi ztěžka odhlasováno. Fotky skvělé, vybral jsem dle svého vědomí a svědomí, a tím to pro mě končí, zakázal sem si čumendu a těším se na výsledek, který já osobně uvidím tradičně až na konci roku.Dobrá práce všech naokolo!
Vit Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Já realizačnímu týmu fakt todle nezávidím, když tak koukám na fotky, tak musí být vážně maso se tím pak probírat a docílit co nejlepšího výsledku. Ono krásných fotek je opravdu hodně, ale aby se neopakovali stejné hodinky nebo kompozice apod., tak to už je pořádný oříšek, sám nevím, jak bych to sestavoval. Pánové odvádíte opravdu obrovský kus práce a díky za to, nemáte to lehké. +1
kuncák7 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Já na to koukám už asi hodku a půl a nechápu, jak v tý záplavě můžete vybrat jen 10%. Už ted bych dal hlas asi 190 hodinkách z 300 prohlídlejch.
little_w Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Jakube, velky dik za vsechnu tu praci! Taky mi dosly body nekdy na 20. strance... z cehoz je videt, ze vybrat 50 denne je tezke, vybrat 52 za 14 dnu v podstate nemozne. To vam nezavidim, nicmene se tradicne tesim na kalendar pod stromeckem!
Funthom95 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Jakube, velky dik za vsechnu tu praci! Taky mi dosly body nekdy na 20. strance... z cehoz je videt, ze vybrat 50 denne je tezke, vybrat 52 za 14 dnu v podstate nemozne. To vam nezavidim, nicmene se tradicne tesim na kalendar pod stromeckem! +1 Asi tak...
Kamil Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 A vypadá to, že dnem je myšleno 24h a nikoliv kalendářní den. Pokud je to jinak tak mě prosím opravte. Je to tak.
xTipo Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 No, tak to bych opravdu nevedel jak vybrat. Vsechny fotky jsou moc hezky.
Baker Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Tady jsou náhledy, pokud někdo najde nějakou chybu nebo bude mít nějakou připomínku, prosím pošlete mi SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se