vietor007 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Ja som uz aj zabudol. V duchu som nadaval ze co mi kto posiela ze musim stat 15min na poste, ze ved nic necakam Potom ta radost ked mi docvaklo dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Presne 33 minut na poste. Uzasny zazitok opat. Ale aspon to stalo za to. Dakujem. PS: esteze som objednal 2 kusy. Jeden mi zena hned zhabala... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Kalendář dnes dorazil, díky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Kalendář v pořádku dorazil a za sebe bych rád všem, kteří se na tom podíleli, chtěl moc poděkovat za jejich úsilí a ochotu udělat něco navíc pro ostatní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lm Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 kalendář dorazil, díky, pochopitelně jsem byl nezastižen...., tak jsem musel na poštu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Dnes jsem si na poště vyzvedl kalendář. Je perfektní, myslím, že se moc povedl. Díky prischerovi a celému organizačnímu teamu. Nenechte se odradit rejpáním a jděte do toho i napřesrok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Tak uz je na stole. Aj som kvoli tomu upratal po roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Tak už ho mám taky, podstrčím Ježíškovi. A žádnou práci mne to nestálo, protože stůl mám uklizený neustále (což si ale někteří překládají, že moc nepracuji, to samozřejmě ale není pravda). Díky všem, kdo se o kalendář zasloužili, moc povedená práce. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Taky už mě navštívil předčasný Ježíšek. Díky moc všem, kdo se opět postarali o skvělý výsledek, jako každý rok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emcom Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Od včerejška doma, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Dnes dorazil. Papir luxusni gramaze. Fotecky nadherne. Pretocil sem kalendar na lednovou fotku Unitasu ve Stowa Marine a necham to tak celej rok:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Díky všem, kdo se podíleli na realizaci kalendáře, vč. fotografů. Už ve studiu listujeme a vypadá to i na jakousi malou osvětu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Dorazilo, moc dekuji panove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Kalendář je doma. Opravdu se moc povedl. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Včera dorazil, díky moc všem, co se o něj zasloužili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Dnes dorazil aj do hôr.Vďaka tvorcom.Je fajny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Skvělá práce! Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Dnes dorazil. Nádhera! Díky. Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Kalendar dorazil, diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Zdar chlapi, poslední měsíce sem nechodím... Tak jsem to nestihl. Kdyby někdo měl jeden k dispozici byl bych rád. Kdyžtak SZ. Díky Dan Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se