MAD68 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Už se těším až ho pod stromečkem rozbalím.Diky všem zúčastněným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Vypadá to že chodí doporučené z Ostravy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bill3 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Kalendář je doma. Dík všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Taky mám kalendáře v kanclu. Děkuji všem tvůrcům a zůčastněným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Dnes na mě čekal v práci balíček. Příjemné překvapení. Super práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Super, už taky mám.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Pošťačka je před chvílí donesla.Díky kluci,skvělá práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 manzelka prave nahlasila, ke me take dorazil....velke diky vsem realizatorum! hned budu mit veselejsi vikend Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Kura a ja z Ostravy prd :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 V zatáčce mezi Prahou a Ostravou taky nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Ha! Privolal sem ho! Je to doma. Diky kluciiii! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Kalendáře dorazily. Letos mám pocit podstatně kvalitnějšího papíru oproti minulým rokům. Je to príííma. Děkuji a hezké vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 V Holomócu přistál právě fčíl Paráda, díky za skvěle odvedenou práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Do Nepomuka taky dorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 (upraveno) V zatáčce mezi Prahou a Ostravou taky nic.51. Tyden bude pro Tebe vzpominkovy az smutny...;-). Edit: 51. tyden 2019 Upraveno 7. prosince 2018 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Taky už je doma, díky !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Furt nic - tesim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 mě taky furt nic, Praha asi v pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Brno dnes - díky Jako vždy skvělá práce. Pánové, klobouček dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Kalendáře dorazily. Letos mám pocit podstatně kvalitnějšího papíru oproti minulým rokům. Je to príííma. Děkuji a hezké vánoce.To máš správně, letos se pro tisk použil papír s vyšší gramáží. Sice to mírně navýšilo cenu, ale snad to stojí zato. Já ho zatím také nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se