bandicoot Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Je naprosto super. Ale jen proběhla zkouška. Ta barva lunety mě strašně moc bere. Řemen je k tomu na slušno i gumák k pouzdru. S rychlovýměnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 To bych si dovedl predstavit na ruceSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Jsou skvělý. A překvapivě sedí, na to jak jsou velký. Fotky moje, hodinky bohužel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Také si sem jednu odložím. Hodinky jsou vážně moc povedené. Ta modrá ty hodinky krásně oživuje. K 30. výročí firmy důstojná edice. Tady jedna aranžovaná, narozeninová kompozice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Přihodím jednu z přirozeného prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Až dnes jsem objevil novou variantu Noramis Chronograph. Umístění data nezvyklé, subciferníky větší oproti předchůdci. Líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 4 hodinami, baza napsal: Až dnes jsem objevil novou variantu Noramis Chronograph. Umístění data nezvyklé, subciferníky větší oproti předchůdci. Líbí se mi. Tyhle Chrona vidím poprvé, vypadají fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 (upraveno) V 27. 2. 2021 v 21:28, nooski napsal: Přihodím jednu z přirozeného prostředí. za mna vyzeraju neskutocne dobre len naozaj skoda ze nestrelili do sveta aspon dve velkosti ked uz chceli mat aj tuto ozrutnu velkost. Na zivo som ich teda nevidel ale na papieri to vyzera naozaj pre vacsinu nenositelne Upraveno 31. března 2022 uživatelem david28 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 a prihodim nieco aj ja od unionu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Unionky jsou mi sympatické. Taky jsem nakupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Jsou perfektní. Dnes jsem je zkoušel v Koskomu , velká parád a hodně přemýšlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Ty Noramis chrona a 1893 Dürrstein Gangreserve jsou vážně moc fajn. Mně se hodně líbí tyhle - estetické řešení komplikací na cifru a jeho zpracování hodinky posouvají o level výš, fakt paráda. Foto monochrome https://monochrome-watches.com/union-glashutte-1893-johannes-durrstein-power-edition-reserve-introducing-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Nová barva a za mě moc povedený. crop_union_d009.427.16.422.09_belisar_chronograph_mood.4.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Jestli udělají ve stejné i Noramis, mám na další kus jasno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Za mně také povedená limited 88ks. Na obrázku ta barva uhrančivá jak to bude ve skutečnosti to otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Tahle značka pro mě velké překvapení. Úžasně zpracované hodinky, celkově mně velmi sympatické, taky to nemá každý trouba poměr cena výkon perfektní, rád si od nich koupím další. Tady limitka Speedster 288ks. Díky Chronoshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 4 hodinami, gas napsal: Tahle značka pro mě velké překvapení. Úžasně zpracované hodinky, celkově mně velmi sympatické, taky to nemá každý trouba poměr cena výkon perfektní, rád si od nich koupím další. Tady limitka Speedster 288ks. Díky Chronoshop Dej víc fotek i v boxu. Mám je rezervovaný, ale nevím zda je koupím. Tak kdyby měl někdo zájem sz. Jinak z fotek super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 47 minutami, pavel23 napsal: Dej víc fotek i v boxu. Mám je rezervovaný, ale nevím zda je koupím. Tak kdyby měl někdo zájem sz. Jinak z fotek super hodinky. Zatím u piva jen jestli máš rezervované, tak ber. Fotky velký špatný, líce úplně něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Moje Belisar Big Date. Mají nádherně postříbřený ciferník a modřené ručky. Nakonec jsem rád, že jsem je neprodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Objevil jsem Union Glashütte Noramis Chronograph Sport. A hodně se mi líbí. Viděl jste je už někdo naživo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se