Návštěvník cecil Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 poprvé v hlubině..jinak jsem pyšný na sponu Rolko,velmi dobře vyrobená a je to opravdu kus bronzi.Řemen je od SteveOstraps,plně voděodolný gumo-canvas.Velmi tlustý a pevný.Ušitý z padákových popruhů,britské armády... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Hlavně, že ten ponor ustály... Jen pro oživení, bylo tady vlákno o patinacihttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48393-bronzove-hodinky-patina/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 mám s tím menší zkušenost..Gondar námořní bronz,krásně chytá patinu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 kulervoucí... Normálně nad něčím, co nechám zplesnivět vážně uvažuji, jako bych neměl co nosit, fakt strašná nemoc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Jo je to TAK,je to něco uplně jinýho.Ani už nenosím svoje JLC,Rada,Béčka,G-shocky.Jen tyhle monstra.Až zase doplním trošku watch-budget,pořizuji dallší hlubinou minu na zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 No právě, už jsem to pořešil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Tikal:jsem zvědavý co Jsi pořídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Já myslím,že ty Háčka kvetou pěkně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 IMG_20191017_125950-01.pngTa se povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Díky. Mám rád věci s přiměřenou patinou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Tikal:jsem zvědavý co Jsi pořídil? Takový bomby jako ty nejedu a navíc jsem to musel mít hned Naštěstí tady máme studnici microbrandových, zejména bronzových hodinek /Vrcan/, tak se stačilo podívat do inzerce a bylo rychle rozhodnuto.Ancony /moje předchozí bronzovky/ byly strašně fajn, ale díky hnědému cifru strašně nudné a rychle se okoukaly, tady se nudy nemusím bát...Hlavně rozhodlo složení bronzu ze kterého je pouzdro a to CuSn6, což by mělo patinaci velmi prospět. Jedná se o 150ks limitku vyrobenou v Peru, jedná se konkrétně o tento model :https://www.seriouswatches.com/products/pontvs-fonderia-navale-stella-blue Na ruce sedí super, jsou krásně nízké a ten jejich "isofrane" je jak hedvábná kravata. Takže výchozí stav zde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a ještě pár fotek na denním světle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A cíl ? Co to dá směrem k tomuhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Gratulace!PONTVS dělá super hodinky,mám od nich Gondar s custom cifrem.Jsou moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Jo, jsou moc pěkný a ten ciferník z nich dělápoměrně výrazné a moderní hodinky. Jenom nevím, proč mi včera junior říkal, že jsem magor a že to u nás smrdí, jako v chemické laboratoři Patinace Mk.I Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Aco Jsi použil?Vejce nebo čpavek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Tu metodu, co jsem popisoval asi dvě strany zpět, vinný ocet se solí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Asi budu muset taky něco použít...ale říkám si,že zatím jim to jde celkem dobře... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Krásně ti to jde, mně chybí ta trpělivost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Ventusy na výletě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se