tombas Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 @solidus co na to říct... mám trochu obavu o tvé zdraví ne duševní, ohledně toho patinování, ale měděnka, kterou jsi vytvořil je jedovatá, tak ty hodinky samou láskou aspoň neolizuj . https://cs.wikipedia.org/wiki/Měděnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Tak to je veliká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Finální produkt? Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 kdepak final ale bizi se to, predelavam jeste rucicky za uplne jine, pouzdro taky nejspis dostane jeste tunning a nejake ty drobnosti se taky najdou, no tento rok to urcite nestihnu si ted jenom tak hraju, nez se pustim do cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Je to super!Ta patinace!Ja pořád stejně a v očekávání 60mm titan-bronz..ale vytunil jsem si industriálně řemen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 beeman: paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Sleduju projekt xiivi od začátku, a musím se ti přiznat, že se mi nelíbily. Ale tohle je pecka. Fakt parádní. Podle mě, proti těm z prosince, je to skok do úplně nového vyššího levelu, co se týče designu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 diky a vis co, nejspis to cejtim uplne stejne jako ty, kdyby se mi ty predchozi verze tak moc libily, tak uz nevymejslim a neposouvam se dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 člověk bude vždy nespokojený, je to jeho základní vlastnost, ale taky nejlepší pohon pokroku jsi jasným příkladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Beemane, vypadá to lépe a lépe, je to radost sledovat, kam a jak to posouváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Před hodinou, Tikal napsal: Beemane, vypadá to lépe a lépe, je to radost sledovat, kam a jak to posouváš pamatujes? treba toto jsem nikdy nedotahl do konce, ale budou z toho lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 @beeman Tvoje hodinky jsou opravdu s každým výtvorem vymazlenější a hezčí. Máš můj obdiv. Tohle vlákno jsem objevil až teď. Pokud jde o bronzové hodinky, tak mě lákají už strašně dlouho, evokuje to ve mě potápění, moře, historii, Verneovky a spoustu jiných věcí. Ale něchtěl jsem nějaké výstřední brutální hodinky, chtěl jsem něco, co můžu nosit denně a taky do práce (většinu času strávím v košili v kanceláři nebo cestami za zákazníky). Takže jsem před 2 lety zkusil tyto Oris Divers 65 s bronzovou lunetou - bylo tam bronzu jen málo, ale přece. No a před pár dny jsem pořídil moje první celobronzové hodinky (pravda s tytanovým dýnkem). Tady jsem o nich něco napsal a nafotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Beeman___TVL, to je let, tak alespoň bude nějaký užitek Michale, ty MB jsou fakt šikézní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 10 minutami, Tikal napsal: Beeman___TVL, to je let, tak alespoň bude nějaký užitek Michale, ty MB jsou fakt šikézní Díky Radku, možná vypadají jako voňavky, ale u mě si na nějaký fajnovky hrát nebudou, budou sloužit jako jakýkoliv jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 (upraveno) ty Montblancy i Orisky jsou nádherný,bohužel pro mně malé.Já mám,nějakých 23cm zápěstí a potřebuji velké hodinky.Jinak pořád 193 hybrid a čekám,na titanové 60mm Agat s bronz lunetou.. Upraveno 4. února 2021 uživatelem cecil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 jeste sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se