vladimir72 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 (upraveno) V týdnu mi dorazily (po dvou dnech od objednání , byl kurýr přede dveřmi!!!!!!) Taková zajímavůstka - v Holandsku jsou lacinější než na stránkách výrobce. No, vzal jsem poslední. Je to limitka - mám číslo 40 ze 100 kusů vyrobených Na cifru jsou krásně viditelné Widmanstettenovy obrazce z meteoritu Muonionaluistaa ze Švédska Zkouším spáchat recenzi, asi jich tu mnoho nebude. Zatím tedy pouze vizuální kontakt Upraveno 9. září 2018 uživatelem vladimir72
vladimir72 Odesláno 9. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Meteorit Muonionaluistaa. (Widmanstettenovy obrazce)
MíraMíra Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Zajímavý račmeny. Neznal jsem a rád poznávám.Palec hore.
kuncák7 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Na tvy ruce vypadaji na rozmer cca 40-42 :-). Jakej je opravdu?
vladimir72 Odesláno 9. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2018 (upraveno) Na tvy ruce vypadaji na rozmer cca 40-42 :-). Jakej je opravdu? luneta 45pozdro 45,5s korunkou přesný pade to mi ukazuje to posuvný měřítko (doonce to koresponduje i s popisem výrobce) Upraveno 9. září 2018 uživatelem vladimir72
Daemonultimate Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 K parádním potápkám parádní rozměry. Zajímavej kousek, palec vzhůru
lloffass Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 No jestli to tak je, tak máš tlapy jako medvěd :-DVypadají moc dobře...
Kamil Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Dobrá velikost, zajímavý tvar pouzdra, korunka se mi moc líbí, mesh jim taky sekne i zpracování vypadá na jedničku. Akorát bych se bál, aby mě ten cifr nezačal časem rozčilovat. Ale zvláštní a zajímavý bezesporu jsou.
dr.sphinx Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Fakt ale bylo nutný dávat tam nápisy na způsob Rolex fejků? Počin to zajímavý je, ale hodinky to úplně zbytečně sráží.
vladimir72 Odesláno 9. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Já tam teda žádný "Superlative chronometer, Oficiely certified" nevidímVidím tam značku, název modelu, označení pohonu a WR - toť vše
vladimir72 Odesláno 9. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Dobrá velikost, zajímavý tvar pouzdra, korunka se mi moc líbí, mesh jim taky sekne i zpracování vypadá na jedničku. Akorát bych se bál, aby mě ten cifr nezačal časem rozčilovat. Ale zvláštní a zajímavý bezesporu jsou. Možná jsem ovlivněnej vlastnictvím ale při nošení a běžném pohledu na zjištění kolik je hodin si díky fasetovanému safíru s pěkným modrým AR těch obrazcú ani nevšimneš .Nebo mi z toho marodění už jebe (první tři měsíce za sebou...)
dr.sphinx Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 (upraveno) Já tam teda žádný "Superlative chronometer, Oficiely certified" nevidímVidím tam značku, název modelu, označení pohonu a WR - toť všeOpičí se po Deepsea: Helium Escape Valve - jednoznačně nenáhodné umístění a parafrázeTriple Lock Crown - umístění dtto, narážka na Triplock, což zase míří jediným možným směrem. Upraveno 10. září 2018 uživatelem dr.sphinx
vladimir72 Odesláno 10. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Opičí se po Deepsea:Screen Shot 2018-09-10 at 06.47.30.png Helium Escape Valve - jednoznačně nenáhodné umístění a parafrázeTriple Lock Crown - umístění dtto, narážka na Triplock, což zase míří jediným možným směrem. A tohle tady na obrázku jsou ROLEX fejky? Jinak tyhle nápisy (nebo tento typ nápisů) jsem viděl u vícero hodinek různých značek.Například STEINHART Forty Foour A že se typově rolády napodobujou, to je prostě chrono fakt.Je to prostě značka
Vit Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Meteorit Muonionaluistaa. (Widmanstettenovy obrazce) Díky za info.
vladimir72 Odesláno 10. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2018 A abych se po ránu taky trošku odměnil, objednal jsem si k nim i jejich bronzové bratříčky (taky s meteo cifrem). A musím se za to taky trochu pochválit jakej jsem vzornej magor
kuncák7 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Možná jsem ovlivněnej vlastnictvím ale při nošení a běžném pohledu na zjištění kolik je hodin si díky fasetovanému safíru s pěkným modrým AR těch obrazcú ani nevšimneš .Nebo mi z toho marodění už jebe (první tři měsíce za sebou...)Ono to marodeni leze do penez, tak jako tak :-). Vim o cem mluvim.Hodinky slusny kladiva.
vladimir72 Odesláno 10. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Pěkné. Co to pohání? SII NH35A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se