Harwey Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 A co nam budes chciet predat ze tak nahanas prispevky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Zdravím. Mohl by mi prosím někdo doporučit hodináře (ideálně v Praze, ať se vyhnu zasílání), který by mi mohl pomoct se starými Primkami? Jsou to kal. 50 typ 0111, vyhrabali jsme je u táty a rád bych je zprovoznil a nosil. Po natažení jdou, ale každou chvíli se zastavují a pak zase rozběhnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Mělo by pomomoct vyčištění. Možná bych raději zaslal nějakému ze zdejších odborníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 To bude jen nějaký kousek prachu nebo kovová tříska, která občas zspadne do soukolí. Stačí vyndat kompletku setrvačky a vyfoukat stlačeným vzduchem. Úspěšnost 90%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Jsem si teď Vás dva předřečníky představil jako dva dědky v kolečkovejch křeslech, s ustřiženejma rukavicema, klapkama na uších, jak jednomu škube voko a druhej koktá... RecklessLonelyAfricanhornbill-mobile.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 31 minutami, Honza.manta napsal: To bude jen nějaký kousek prachu nebo kovová tříska, která občas zspadne do sokoli. Stačí vyndat kompletku setrvačky a vyfoukat stlačeným vzduchem. Úspěšnost 90%. Ták, kouzlo prozrazeno a hodináři nebudou mít co žrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 (upraveno) No vidíš jakou máš představivost. Jen to vyzrazení mého Já mě štve. Myslel jsem, že se to nikdy neprozradí. OK vystupuji z anonimity Upraveno 7. listopadu 2022 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 6 hodinami, skodna napsal: No vidíš jakou máš představivost. Jen to vyzrazení mého Já mě štve. Myslel jsem, že se to nikdy neprozradí. OK vystupuji z anonimity Ty sis vytrhal obočí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Jo a voholil držku. Tos nepoznal? Su úplně jinej člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 V 7. 11. 2022 v 8:43, Honza.manta napsal: To bude jen nějaký kousek prachu nebo kovová tříska, která občas zspadne do soukolí. Stačí vyndat kompletku setrvačky a vyfoukat stlačeným vzduchem. Úspěšnost 90%. Do hodinek se nefouká, ale záleží, kde všude chceš mít olej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Tak to dělají " rádoby hodináři" tedy vyfoukánim a pak si vezmou peníze za generálku stroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kockagejsa Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Zdravím všechny ve spolek. Mám začátečnický a pro mnoho asi hloupý dotaz. Líbí se mi Prim Elegant 68, které si chci koupit. Jedny mají krásné tělo, ale poškrábané sklíčko a druhé naopak. Je jednoduché vyměnit sklíčko na tomto typu hodinek? Na aukru jsou náhradní sklíčka za 40 Kč a to mi přijde nějak levné. Nevím zda je to plastové, nebo skleněné. Jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito levnějšími skly? Děkuji za reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Poškrábané pouzdro budeš těžko řešit,jsou jen pochromované či pozlacené . Sklíčka se dávaly plastové,ty by Ti měl vyměnit každý lepší hodinář / ne měnič baterek/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kockagejsa Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 před 6 hodinami, bohus76 napsal: Poškrábané pouzdro budeš těžko řešit,jsou jen pochromované či pozlacené . Sklíčka se dávaly plastové,ty by Ti měl vyměnit každý lepší hodinář / ne měnič baterek/. Díky za reakci. Takže rozumím tomu dobře, že na nových hodinkách bylo plastové sklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Ano. Na starých primkach jsou plastová sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kockagejsa Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Paráda, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kockagejsa Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Ještě prosím o radu. Prim Elegant II jsou na cestě, ale bez řemínku. Jaký rozměr řemínku je potřeba koupit? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 18 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kockagejsa Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 před 1 minutou, jožko napsal: 18 mm Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlindWatchmaker Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 V 6. 11. 2022 v 21:02, Milan59 napsal: Zdravím. Mohl by mi prosím někdo doporučit hodináře (ideálně v Praze, ať se vyhnu zasílání), který by mi mohl pomoct se starými Primkami? Jsou to kal. 50 typ 0111, vyhrabali jsme je u táty a rád bych je zprovoznil a nosil. Po natažení jdou, ale každou chvíli se zastavují a pak zase rozběhnou. Hoj, Wildt to dělá a dobře (zatím mám odtud čtvery), jinak i v Paladiu hodinář umí něco s mechanickýma. Jinak krásní hodiny, myslím, že to stojí za opravu:) Jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se