Jiří Štencek Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Je to tady! Představuji vám limitovanou edici 100ks hodinek Traser k stému výročí ČSR. Hodinky na československé výročí odkazují barvami ručiček, ale také tritiovými trubicemi, které tvoří na ciferníku vlajku. Dýnko hodinek nese znak ČSR z roku 1918 (respektive 1920) a informaci o číselném pořadí limitované edice (např.: 001/100). Cena je zatím předběžná 11990 Kč a bude upřesněna v řádu hodin (moc by se lišit neměla).Koupit si je můžete na našich eshopech Helveti.cz a HodinkyTraser.cz. Více v článku na našem blogu. Velký díky patří distributorovi Traseru - firmě Chronoshop (kubsonovi), že do toho s námi šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Kura! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Tvl bez keců okolo a s velkou parádou. A ty trubičky, to je rajc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Kurnik a ja uz jedny trasery mam...co s tim kurnik co s tim...a stovka bude hned pryc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 To je moc hezký počin, určitě chválím! Škoda jen, že pro mě jsou příliš velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 to vypada moc dobre, objednano, diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 povedena limitka. dobra prace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Také jsem neodolal a objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Smekám před nápadem a hlavně realizací, kluci! Myslím si, že to nebylo úplně snadné, tenhle model prosadit u výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Perfektni napad a provedeni za me palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Ano, nápad lumi trikolóry z indexov je výborný, rovnako je farebné prepojenie s ručičkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Moc hezky pocin, zajimalo by mne to dynko na realne fotce. Jen je skoda, ze clovek musi mit pazouru jako jeskynni trol, aby je mohl nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 (upraveno) Tak já je plánuji nosit jen 28.10. Běžně jsou pro mě taky trochu velké Upraveno 26. října 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Jo, tak to leda. Pro mne osobne by nebyly TROCHU velke, ale HODNE MOC velke :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 díky, to je překvapení jak sviň, ale na mě jsou moc velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Skoda ze sa to uz nestihne do 28.10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Velké lepší než malé :-) Těším se na ně :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Ta svatecni uprava je provedena (a hlavne vymyslena) decentne a paradne! Tleskam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se