madmaxx Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 (upraveno) No super nápad, povedený Upraveno 27. října 2018 uživatelem madmaxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Tak to je pecka, moc se mi líbí, i velikost je akorát. A mám do zítřka nad čím dumat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Objednáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Waw to se fakt povedlo, tak jednoduché a přitom úplně super! Todle se vám vážně povedlo, že bych potřeboval Trasery? Nějak nemůžu vymyslet k čemu, ale sakra jsou fakt super, vy mi dáváte pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Naozaj podarene, vecna skoda ze nie som na baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 29. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Díky všem za pozitivní ohlasy! Jsme rádi, že se líbí Pokud byste chtěli konkrétní čísla limitek, pište SZ nebo uvádějte přímo v objednávce (Helveti nebo HodinkyTraser). A nejlépe si jich vyberte více, kdyby některé už byly obsazeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Leda, že bych je nosil nad kotníkem...45mm nedám :-). Ale nápad dobrý, přeji jim úspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Na střelnici budou dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyB Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Už je někdo má nebo půjde objednávka od výrobce najednou? Chtěl bych vidět reálné foto - ale už mám objednáno, tak se při nejhorším nechám překvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Jsou parádní, už se na ně těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Už je někdo má nebo půjde objednávka od výrobce najednou? Chtěl bych vidět reálné foto - ale už mám objednáno, tak se při nejhorším nechám překvapit Hodinky teprve do ČR dorazí. Reálné fotky hned uděláme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Máte nějaký předpokládaný termín rozesílání objednaných kusů? Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Máte nějaký předpokládaný termín rozesílání objednaných kusů? Díky za infoJa doufam, ze pristi tyden uz to zacne. Ale s jistotou to budu moci rict az cca v utery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Díky za rychlou odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyB Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Díky za odpověď. Kdo si počká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Hodinky by měly dorazit koncem tohoto týdne. Snad už zítra. První zájemci je tak budou mít opravdu v řádu dní (více hodin). Sám jsem hodně zvědavý a těším se na ně! Stay tuned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Hodinky by měly dorazit koncem tohoto týdne. Snad už zítra. První zájemci je tak budou mít opravdu v řádu dní (více hodin). Sám jsem hodně zvědavý a těším se na ně! Stay tuned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 9. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Aktualizace: limitka nám dorazí ještě dnes k večeru na prodejnu. Už zítra si je tak můžete osobně vyzvednout / zakoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Viděl jsem fotky reálných kusů a musím smeknout. Koncept je parádní a realizace také. To dýnko vypadá opravdu parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 9. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Vypadají skvěle! Jsem z nich nadšený a těší mě, že i tobě se líbí Kluci s Chronoshopu mají nádherné fotky. Já přihazuji jenom rychlocvaky z prodejny. Profi fotky uděláme co nejdříve, ať to na eshopu pořádně vynikne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se