Tomáš Třeštík Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 V 5. 11. 2016 v 11:42, Vajt napsal: Tomáš Třeštík: už jsem na tu fotku náhodou narazil na FB... Nádhera! (sbírka i fotka a příběh k ní ) Je to všechno co od Seika máš? Neláká Tě i něco nového? Monstra, Alpinisty...? Co se týče Seika, mám ještě PADIny a několik retro flip-clock Seiko budíků.. Měl jsem toho od Seiko víc (SKX 007, poskládaný 7002, bílé helmety, dvoje Samuraie, Suma, MM300, YachtMastery a pár dalších) ale pak jsem se začal víc zajímat o vintage Heuer (aktuálně mám Autavie Viceroy, Monzy ze 78, krásné Bundesy a pár dalších) a takové ty ikonické hodinky (mám Moony, Monaca) a většinu SEIKO pustil. Nechal jsem si jen ty Bullheady. No a pak jsem narazil na ty Deep Divery a začalo mi to vrtat hlavou.. No a pak jsem se přes Pogue dostal k Willardům a želvám a byl jsem v prdeli.. Takže teď bych rád ty aktuální Ripleys vyměnil za ty původní z 80. let a přidával další zajímavé vinatge divery, určitě si časem znovu pořídím SKX007 a přemejšlím, že si k PADInám přikoupím tu černou verzi, abych měl ty původní i současné repliky.. Monstra mě nikdy nebavily a asi ani nezačnou, stejně tak jsem zatím dosk chladnej vůči GS. Ale uvidíme, víte jak to s těma hodinkama je... :-) Tomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Třeštík Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 V 5. 11. 2016 v 13:59, Fade napsal: Šel jsi více do Seika než do Primu? Krásná sbírka hodinek! Ty Bullheady by ti měli zakázat a přidělit mi! - já vlastně PRIM nikdy moc nesbíral.. Když mě oslovili, věděli, že hodinky sbírám a věděli, že v tom budu pokračovat. Navíc v praktickém životě stejně nosím z 90ti% právě ty Orlíky, co mi udělali, mám je fakt rád. Z těch sbírkových hodinek si vezmu něco na ruku málokdy.. Ale dost bych chtěl původní Orlíky, to je fakt a časem nějaké oblekovky. Z Eltonu mám ještě zrenovované IGENy. Kdyby mi to přeci jen zakázali, vzpomenu si na Tebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Se tu ukážeš jednou za čas a zase takový pěkný kousky. Pěkný to máš, Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Tomáš Třeštík: díky za vyčerpávající odpověď. Budu se těšit, až zas někde zdokumentuješ stádium chrononemoci... PS: s těma GS si to nezakřikni, jaksi se tam vytrácí výhoda Seika - cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Ruční nátah a minimalistický design má stále něco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 V 7. 11. 2016 v 9:47, lucid napsal: Ruční nátah a minimalistický design má stále něco do sebe Moc hezká fotka velice povedených hodinek. Občas nějaké proběhnou přes eBay, ale v tak hezkém stavu, jak je máš ty, jsem je ještě neviděl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 V 7. 11. 2016 v 9:47, lucid napsal: Ruční nátah a minimalistický design má stále něco do sebeNoo, tak to jsem ovšem netušil, že i Seiko se pokoušelo jít cestou Bauhausu, potažmo Form+Funktion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 V 7. 11. 2016 v 10:10, JaRooN napsal: Moc hezká fotka velice povedených hodinek. Občas nějaké proběhnou přes eBay, ale v tak hezkém stavu, jak je máš ty, jsem je ještě neviděl!Díky, stav je opravdu výborný. Trochu jsem se bál velikosti, protože ten ciferník je malý, respektive tehdy běžná velikost, ale to pouzdro je výrazně zvětšuje. V 7. 11. 2016 v 10:24, Frostie napsal: Noo, tak to jsem ovšem netušil, že i Seiko se pokoušelo jít cestou Bauhausu, potažmo Form+FunktionV polovině šedesátých let to byly jedny z nejoblíbenějších modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 V 7. 11. 2016 v 10:29, lucid napsal: Díky, stav je opravdu výborný. Trochu jsem se bál velikosti, protože ten ciferník je malý, respektive tehdy běžná velikost, ale to pouzdro je výrazně zvětšuje. V polovině šedesátých let to byly jedny z nejoblíbenějších modelů.Díky. Je nějaká přesnější datace toho modelu a TTD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 V 7. 11. 2016 v 10:35, Frostie napsal: Díky. Je nějaká přesnější datace toho modelu a TTD?Tyto jsou z r. 1968 a model to je 6220-7990. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 V 7. 11. 2016 v 11:44, lucid napsal: Tyto jsou z r. 1968 a model to je 6220-7990.Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Ještě jeden rychlocvak pro srovnání Skyliner se Seiko Sawtooth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Nový projekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Seiko 5 DX, kalibr 5139 s hackingem, rok asi 1968 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Tikal moc pěkné Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Po třech měsících doma. A abych se já ani hodináři nenudili, tak v mezičase dorazila trocha té Seiko radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Tak to je hodne povedena Seiko radost. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Gulas moc pěkná sestava Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Díky, kluci. Jenže teď mi to teprv začne. Sklíčka - leštit / sehnat nový, servis, no a pak čekání. Pandy mám u Frýdla už přes půl roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 V 9. 11. 2016 v 12:36, Gulas napsal: Po třech měsících doma. A abych se já ani hodináři nenudili, tak v mezičase dorazila trocha té Seiko radosti t Vítej doma Martine! Nasbíralo se ti toho dost a moc pěkné kousky (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se