madmaxx Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Dnes jedna vzpomínková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Promiň!))) já dneska obyčejné, ale moje oblíbené vintážky. No, tak snad už brzy se budu moci taky pochlubit. Už jsou na cestě. A moc děkuji xbraj19 za cenné rady! :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Tak nakonec se podařilo sehnat sklo a jsou fakt super, člověk neví kam se dívat dříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Po roce jsem je konečně sehnalOdesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Měl jsem to ještě rok vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Jj ale je dobře žes nevydržel Odesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Jedno pěkný okno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Modrá sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 nádhera, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Srdečně zdravím všechny místní a připojuji něco málo za sebe Neměl by někdo doporučení na shánění náhrady za originální tah (nevyhovuje mi, ale mám radši kov, než kůži)? Předem moc díky za případný tip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Dneska dorazily pěkné 7016. Sice už něco zažily, ale pořád je to pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 V úterý jsem si vyfotil svoje otloukánky a zapomněl je vložit, tak aspoň dodatečně. Takhle vypadají Seika, které něco zažily Ty tvoje, Piplíku, jsou ještě naprosto špicovní! Dobrý úlovek. Už delší dobu se chystám, že je zkusím nastudovat a taky vyčíhat. Jdu projet ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 před 15 minutami, Piplík napsal: Dneska dorazily pěkné 7016. Sice už něco zažily, ale pořád je to pěkný kousek Krásný úlovek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 @Piplík Super kousek. Škoda akorát té vteřinovky. Na druhou stranu ta červená nevypadá špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 před 3 hodinami, xbraj19 napsal: @Piplík Super kousek. Škoda akorát té vteřinovky. Na druhou stranu ta červená nevypadá špatně Máš pravdu. Dost často byly na Seiko chronech měněny vteřinovky za barevné. Třeba ji někde seženu a vyměním. Bohužel i tento kousek není 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 před 1 hodinou, Piplík napsal: Máš pravdu. Dost často byly na Seiko chronech měněny vteřinovky za barevné. Třeba ji někde seženu a vyměním. Bohužel i tento kousek není 100%. Určite bych je neměnil za tu nudnou světlou originalní. Máš to naprosto parádní a k autu dokonale sladěné. Nemusi být vše jak z katalogu. Jsou skvělé přesně tak jak jsou. Snad nějaká ta oldtimer vyjíždka bude, to bych dal rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Před hodinou, Žigi napsal: Určite bych je neměnil za tu nudnou světlou originalní. Nemusi být vše jak z katalogu. Já ti teda nevím....u veteránu snad taky platí nějaké pravidla ohledně originality dílů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 před 36 minutami, xbraj19 napsal: Já ti teda nevím....u veteránu snad taky platí nějaké pravidla ohledně originality dílů. Platí i neplatí:) to je na každém. Mám auta kde naháním každý šroubek a mám auta, kde si chci udělat radost a mít v něm detaily podle sebe. Pořád je to jen věc. A krom toho zrovna Seiko není vrchol vzácnosti:) jemu to k Datsunu pasuje víc než parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 (upraveno) Já měl za to, že aby mohl být veterán na veteránský značkách, tak musí splňovat nějaká pravidla. Podobně to vnímám i u vintážní hodinky. Teď to nemyslím na Piplíka a jeho 7016, ale "vintážky" posklané z nepůvodních dílů/aftermarketů nejsou úplně ty správné vintážky. Ale samozřejmě ať si každý dělá a nosí co se mu líbí. Co se týká vzácnosti, tak není Seiko jako Seiko (což asi víš) a zrovna 7016 v originálním pěkném stavu s originálním tahem v dostatečné délce docela vzácné jsou. Upraveno 9. října 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se