VintageLover Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Tak to jsou ony, pěkné......ten tah by to chtělo Chtělo. Kdybyste někdo o nějakým věděli, tak beru všemi deseti.
atim Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Už se mi to do kufru nevejde a to jsou ještě jedny v lázních a něco na cestě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
madmaxx Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Už se mi to do kufru nevejde a to jsou ještě jedny v lázních a něco na cestě...no krása pohledět ... ještě pár kousků do kompletu by to ale chtělo ;-)
atim Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 To by samozrejme chtelo ale kdyz tady jsou vsichni hrozne lakomy, kazdej chrti a nic nepusti
madmaxx Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 jo to znám taky :-D nezbývá než hledat venku...
Gulas Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Odesláno 8. července 2018 Dlouho jsem tu nebyl, ale s posledním úlovkem posílám pozdrav ze slunečnýho severu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
areuratty Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Silver Wave Z... Azurové JDMky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Tak ještě sem...? také Silver Wave. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Když Silver Wave, tak s pořádnou ?tropic? patinou (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník saba Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 Silver Wave, tak ty jsem ještě nikdy neviděl - jak jsou staré?
JaRooN Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 Dám je i sem. Seiko 7017-8000, ročník 1980... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 jj, krabka potěšila, tato se fakt moc nevidí. Já osobně jsem ji za poslední 3 roky viděl 2x a jedna z nich je u mě
DavidLC Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 Silver Wave, tak ty jsem ještě nikdy neviděl - jak jsou staré?Ty moje, původně také p. Piplíka, (jsem moc rád, že jsem je "risknul" naslepo) jsou z 1964. To JaRooN : Krása pane, vypadají zachovalé, další kousek co jsem ještě neviděl (a že jich ještě je ).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se