Gulas Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 To je nádhera, takové je sen. Kolik můžete stát, oprava takových hodinek cca. Vím že všeobecný dotaz. Ale začnu taky hledat. Úplně jsem překvapen, že se dají koupit na Aukro, takové skvosty. Děkuji za podívanou i tip. Já, když kupuju vintage seiko chrono, radši dopředu počítám s alespoň 3 tis. nahoru. Cena servisu se sice liší, ale pohybuje se, dle mých zkušeností, mezi 2,5 - 5 tis. Kč. Brus sklíčka např. Frýdl zajistil za 500 Kč, nebo si to můžeš dle návodu udělat sám doma Nový (starý) sklíčko 1000 Kč + a ještě řemínek nebo tah. Modrý 6139-6012 jsem 5 let zpátky sehnal za necelý 4 tis. a další cca 4 tis. jsem do nich musel dát, aby vypadaly tak, jak vypadají. Tohle oživování je ale na tom všem pro mě nejhezčí. Přikládám ty modrásky a pak novej přírustek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StugIII Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 Děkuji moc za informaci, jsou opravdu hodně pěkné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Tady to žije Při studiu vlákna, né náhodilém, jsem si vzpomněl na tyto vintage splitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 pustil jsem chrono na výlet, ať se ručičky trochu proběhnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 důvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 p3k: Pandy jsou báječné... pokud se nepletu, tak jsem tyto na eBay měl ve sledování, ale zarážela mně na nich ta "mezera" na 12ti hodinách... oč se jedná, abych byl moudřejší?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 (upraveno) p3k: Pandy jsou báječné... pokud se nepletu, tak jsem tyto na eBay měl ve sledování, ale zarážela mně na nich ta "mezera" na 12ti hodinách... oč se jedná, abych byl moudřejší??JJ, jsou to ony. Luneta je asi přišroubovaná k pouzdru, nebo je to tuning, nevím.Shodou okolností byla na prodej na opačném konci světa orig. NOS, takže už je na cestě :-) Jen pro zajímavost, poslal mi je jako expres zásilku a byly z ESP u mne na stole přesně za dva dny. Upraveno 7. srpna 2018 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Díky za info, měl jsem pokušení je za ty peníze vzít, ale právě tato piha na kráse mně odradila, tak gratuluji a těším se na foto úpravě! BTW ano rychlost s jakou se objevily tady na fóru po tom co skončila aukce, mně znejistila jestli to jsou skutečně ony... tak teď je to jasné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Právě proto jsem se mrknul, zda náhodou není na netu luneta a byla. Takže jsem po pěti minutách spustil enter ... Při výměně lunetky mne čeká ještě pootočení tachymetrické stupnice. Měl jsem hodinky otevřené a byl na nich udělán servis v 4/2018, což je poznačenona zevnitř na dýnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 moje měly taky pootočenou vnitřní lunetu, resp. ona si tam tak trochu volně cestovala. myslel jsem, že je to nepůvodním sklíčkem (bylo zakulacené) a že to správně na sebe nedoléhá a objednal jsem nové. při výměně jsem zjistil, že tachymetrická luneta pořád volně cestuje. nakonec to vyřešil tondako, kterému jsem je dával na servis, chyběl tam ještě nějaký kroužek. tak držím palce, ať jsou na tom tvé lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 (upraveno) Díky, ty moji mají taky neorigo sklíčko, ale origo jsem zatím neobjednával, líbí se mi to tak jak je. Ale koupit bych ho mohl, ať mám po kupě vše v původním stavu.Teda ještě tah, krabici, návod .. . Upraveno 7. srpna 2018 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Trosku sa vytesujem Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Dneska ráno jsem v rekordním čase zdolal celní poštu na Praze 5 (25 minut čistý čas) a už jsou na ruce. Sice pořad spíše youngtimer, nicméně i tak již z minulého tisíciletí. Zatím se u mě jen ohřejou a musí někam do lázní na generálku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Hezké, ty černé Alpinisty se mi líbí víc než zelené. Ale raději se na ně moc nebudu koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 včera jsem je musel nechat doma samotné, tak jsem alespoň vyzkoušel rezervu nátahu, je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Já zas chtěl koupit krémový. Ale přihodil jsem i na tyhle nějaký minimum, kdyby náhodou šly pod cenou, a ono to vyšlo. Takže jsem je vlastně vydražil omylem :-) A pořád stejně potřebuju ty krémový .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Ne, ne, už ne. Stačí mí pandy, nic víc nepotřebuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 něco titanového...něco zlatého...něco Seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Bellmatiky na svadbe Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Teďka celkem pravidelně na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se