Delapancha Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 P3k: mě tak napadlo k tomu kroužku s tachymetrem u tvých pand, že nedolihá k cifru. Ony ty kroužky u Seiko mají takový zobáček, který zajede do drážky v pouzdru, taková aretace. Tím, že je posunutý, nesedí dobře v pouzdru a tím i nedoléhá na cifr. Teoreticky, pokud není poškozený, když se srovná, zajede do pouzdra, by měl sedět dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Teda sem to poplet, zobáček je na cifru, ten zapadne do kroužku a to celé do drážky v pouzdru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 No už mám v šuplíku novou lunetku a teď jenom najít čas, kdy zajdu k hodináři. P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Tak lunetka se neztratí. Taky sem pořídil jedny chrona s posunutým tachy kroužkem a i na 7005kach s indexovým kroužkem byl taky. Asi jak se v tom někdo hrab, špatně to poskládal, jinak se mi nikdy neposunul. Já teď budu shánět stavěcí páku na pandy, respektive 6138. Nevíte jak se jí nadává anglicky? Budu shánět přes ebaye... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 nebude to něco z tohohle?https://www.ebay.de/sch/281/i.html?LH_PrefLoc=2&_from=R40&_nkw=seiko+6138+lever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 No určitě, můj favorit je Setting Wheel Lever Complete . Ještě zkusim pozichrovat u hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Ahoj všem. Můžu se zeptat na znalecky posudek? V Seikach se moc nevyznám, jsem spíš Primkař. Jsou tyto Seiko 5 ok? Nejedná se o nějakou tu Indii, jak jsem tu někde zahlédl? Jak to poznat když tak? Díky moc za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 cifre Seikaci vzdy vedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Pro Mr_Ropotamo..Dle těch fotek těžko říct a jsou dost dobité. Takhle na nich nevidím vysloveně nic zbastleného (loga vypadají plastické, rámeček okénka data a dne taky). Otázka co je uvnitř. Chtělo by to asi lepší fotky či i foto strojku (ten může být poskládaný třeba). Dle reference kalibru a casu na dýnku sem v Google moc nenašel pro porovnání. Takové obyč pětky v špatném stavu. Já osobně mám k 7009 strojku trochu odpor, ale to je asi mojí špatnou zkušeností, kdy sem s "tímto strojkem" v minulosti koupil dvoje skládačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 (upraveno) Fejk to asi nebude, nenese to ty klasické rysy, ale skládačka určitě ano. Prvním varovným signálem je vždy rozdílná barva Day a Date věnců... Upraveno 13. září 2018 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Taky si myslím, že půjde o skládačku, hlavně kvůli těm ručkám, které tam vůbec nejdou... Občas mě teda Seiko umí pěkně překvapit Ale myslím, že na podobných pětkách byly spíše bez lumi a ve stylu těch, co jsou v příspěvku níže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 (upraveno) ručky by mohly být cajk https://fotofuze.com/~ef936e8b edit: a ty věnce matný vs. lesklý, to jsem taky viděl nejednou Upraveno 13. září 2018 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Diky vsem za postrehy. Foto je blbe, vim o tom. Sklo je hyn, ale cifr krasny. Ty vence, zalezi jak hodinky otocim, tmava se svetlou se meni. Vymenim sklo a budou ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Diky vsem za postrehy. Foto je blbe, vim o tom. Sklo je hyn, ale cifr krasny. Ty vence, zalezi jak hodinky otocim, tmava se svetlou se meni. Vymenim sklo a budou ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Já bych tam právě čekal spíš něco takového - https://auction.catawiki.com/kavels/17605045-seiko-5-7009-8760-men-1990-1999 mimochodem také stejné modelové označení. Ty lumi ručky bych spíš věřil třeba takovémuhle "výstřednějšímu" modelu pětek - https://cz.pinterest.com/pin/607211962228548153/ ale že by na tom tázaném modelu být nemohly, to už tedy radši nevylučuju ručky by mohly být cajkhttps://fotofuze.com/~ef936e8bedit: a ty věnce matný vs. lesklý, to jsem taky viděl nejednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 No ty ručky mi tam taky nesedí, to je pravda. Ale tak nějak se mi líbí tyto Seika, jsem lajk, tak mě nechte :-D. Dávám ještě lepší fotku bez sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrich.rusin Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Poradite prosim? Cistil jsem Bellmaticy a protoze byly fakt zahumuseny prave i kolem lunety, tak jsem ji opatrne vyndal. Vsechno jsem pekne vycistil, ale lunete se uz nejak nechce zpatky. Je na to nejaky trik? Pochybuju, ze tam byla prilepena, to mi nesedi, spis se ji tam zpatky proste nechce. A nikde zadny drazky nevidim. Seiko na to ale urcite nejaky figl bude mit. Nevite o nem nekdo? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Polož hodinky lunetou dolů na stůl a hodinkami přitlač rovnoměrně po celém obvodu. Buď tam hladce vklouzne, nebo se ozve nehezké křupnutí a vklouzne tam taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrich.rusin Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 To nepujde. Bellmaticy maji konvexni to plexisklo a luneta je pod jeho urovni. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Tak najít něco, do čeho to sklo sedne a na co přesně sedne ta luneta. Něco jako hrnek, jesli chápeš, ale hrnek ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se