Gulas Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Díky! Jsem rád, že se ti to podařilo. Teď ještě ten chybějící článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Zatím jsem to vyřešil extenzí kterou jsem měl na h-linku.Takže potřebuju 2 články na fisbone nebo h-link.je to vopruz ale nedá se nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Chlapci rozdelujem si hodinky a neviem urcit,ci tieto su uz vintage,alebo nie.Potrebujem fundovany nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Strojek se dělal od roku 1988 až do roku 2002, takže pokud je to rok 1988 tak podle stáří by mohlo jít o vintage. Osobně bych je, ale za vintage nepovažoval (bez ohledu na věk). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Bych tohle tipl spíš na 98, ale v těch quartzkách tu bude mít větší přehled xbraj a spíš bych to označil za youngtimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 King Seiko ref.5626-7040 ChronometerPřidám to i sem (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 King Seiko ref.5626-7040 ChronometerPřidám to i sem (-:pěkná stará hodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Krásný.....Přál bych si je někdy v manuálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Moc pěkný KS, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 parada.a ten remen jak jim sekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Jedny co si zasluzia zachranit.Strojcek slape jak ma,len na tej vizazi treba popracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 To je zajímavé, do čeho všeho byli schopni dat hi-Beat strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Ja tady mam taky jedny nachystany pro holky, jen by me zajimalo kterej hodinar bude ochoten mi na ne udelat servis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 (upraveno) Jinak domu pribyly dalsi kakume, a protoze jsem potkal kuncaka a moc se mu libily, tak jsem mu je zrovna pujcil. Ja vas tady tema 6138 nakazim všechny Upraveno 3. března 2019 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Jj už jsi nakazil nutně je potřebuju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Vintage Seiko je vysoce infekční ;-) pouze karanténa asi pomůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Pro zmenu jsem vyvetral JDM kakume. Kdyz se ke me dostaly, byly v hodne mizernym stavu, ale maji super pribeh, jsou z CR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Pro zmenu jsem vyvetral JDM kakume. Kdyz se ke me dostaly, byly v hodne mizernym stavu, ale maji super pribeh, jsou z CR a ten příběh by nebyl, Jardo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Dostaly se do ČR už v 70. letech. Pán který mi je prodával chtěl v té době vodotěsný chrona, nejvíc se mu líbily Autavie, ale ty nebyly prý k dostání a byly hodně drahý. S tímto přáním se jednou svěřil svému známému, který mu pak přinesl tyto kakume. Ten známý byl jeden dirigent, který je získal přímo v Japonsku za vystopení. Ty hodinky pak nosil 30 let téměř denně i podle toho vypadaly. Totálně dodřený, některý záseky do skla a pouzdra hodně hluboký, 2 tam zůstaly do dnes, protože sklo už něšlo víc rozleštit. Bohužel se ke mě dostaly bez tahu, toto je aftermarket, ale dlužno říct, že z těch lepších...byť to je furt chrastítko.. Jméno znám, ale slíbil jsem, že ho až tak veřejně nepropálím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 pěkný, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se