Gombo Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Tak som ten tvoj prvy prispevok zle pochopil.Cital som ho tak,ze SQ znamena ,ze su exportne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 To jsou. To že to známena Seiko quartz a ze jsou určené mimo JP se nevylučuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ja netvrdim,ze sa to vylucuje,len som to zle pochopil.Jednoducho ze to SQ oznacuje Seika vyvozove s akymkolvek pohonom.Ze je to priame oznacenie toho,ze su vyvozove.Z toho mi vyslo,ze som to oznacenie doteraz zle vnimal.Uz som to pochopil a doslo mi,ze sa tak oznacovali vyvozove quartzky a znamena to to,co som si cely cas myslel.Nepali mi to dnes poriadne.Ta skoro celodenna navsteva u svokrovcov mi dala dost zabrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Mám z nich velkou radost, tak je dám i do Seiko sekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Ty vypadají náramně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Sky Professional Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Mám z nich velkou radost, tak je dám i do Seiko sekce.IMG_2859.jpgIMG_2844.jpgGratuluji. Jsou boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Mám z nich velkou radost, tak je dám i do Seiko sekce.IMG_2859.jpgIMG_2844.jpgto je fajnovka, takové věci vidím rád, moc velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Dneska výjimečně na ruce mé první Seika, těma to začalo. Byl jsem je ukázat pánovi, který mi je kdysi dovezl. Moc fajn setkání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Než půjdou do lázní, tak jsem je ještě jednou vytáhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Než půjdou do lázní, tak jsem je ještě jednou vytáhl Tyto jsou parádní U mne jeden modrý přírustek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Tyto jsou parádní Díky. Bohužel nemají origo tah, který je nesehnatelný )-: U mne jeden modrý přírustek: DSC_1672zm.jpgTo byly moje první Seika, které jsem tady na fóru koupil (-:Teď už je nemám )-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Starý Seiko quartz mě docela chytly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Pošťák zazvonil! Seiko 7016-8001 flayback automatický chronogaf s minutovým a dvanácti hodinovým sčítačem na jednom subcifru... Rychlopřeklápění data i dne v týdnu... Ten kalibr je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Je to přelomový stroj. Flyback, 12h scitac, automat. Už se na ne těším v chrono vlakne. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 A všechno v pouzdru velikosti Primek... Díky, těším se zase konečně do tvýho vlákna:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se