Přejít na obsah

Vintage seiko

Chumpus

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Rozšiřuju řady zdejších vintage seiko nadšenců. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Hatan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou z Anglie. Původní díly... doufám že jsou. Prošel jsem si o tom nějaké vlákno na WUS, ale odborník nejsem :) Třeba mě někdo vyvede z omylu... i když doufám že ne:) Ručky vypadají původní, korunka má důlek, pouzdro vypadá taky nebroušené/ leštěné, hrany jsou pěkně "ostré" a rovné, brus na vrchu kopíruje lunetu, sem tam nějaký ťukanec a škrábnutí... sklo má malinké vrypy na hranách a asi tři dlouhé rýhy na středu, což je jediná vada na kráse. Byl k nim i tah, stejný na kterém je má lucid o pár stránek zpátky, ale to už je velké retro :-D, takže vybírám řemen, kdyby měl někdo tip, budu rád za návrhy, zatím to vidím na něco ve stylu hirsh liberty. 

Odkaz ke komentáři

Jsou z Anglie. Původní díly... doufám že jsou. Prošel jsem si o tom nějaké vlákno na WUS, ale odborník nejsem :) Třeba mě někdo vyvede z omylu... i když doufám že ne:) Ručky vypadají původní, korunka má důlek, pouzdro vypadá taky nebroušené/ leštěné, hrany jsou pěkně "ostré" a rovné, brus na vrchu kopíruje lunetu, sem tam nějaký ťukanec a škrábnutí... sklo má malinké vrypy na hranách a asi tři dlouhé rýhy na středu, což je jediná vada na kráse. Byl k nim i tah, stejný na kterém je má lucid o pár stránek zpátky, ale to už je velké retro :-D, takže vybírám řemen, kdyby měl někdo tip, budu rád za návrhy, zatím to vidím na něco ve stylu hirsh liberty. 

Krása, blahopřeju! :) Budu do toho muset zase šlápnout.

Jinak když řemen, tak něco takovýho. ;)

558057d1321418255-%AB%AB%AB-watches-wedn

Odkaz ke komentáři

Další kousek na cestě ... LM z roku 1971 ... teď ješte, aby je celníci moc nezdržovali :)

attachicon.gifSnímek obrazovky 2014-01-22 v 7.24.56.png

fantastický vintage, předpokládám, že rok 1971 nebyl vybrán náhodně

Odkaz ke komentáři

Krása, blahopřeju! :) Budu do toho muset zase šlápnout.

Jinak když řemen, tak něco takovýho. ;)

Díky. Nad rally jsem taky přemýšlel... a tento vypadá opravdu dobře. 

Asi nevíš kde by se dal sehnat, co?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...