Chumpus Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 To budou 7015. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Nový kousek 6105-8110/ 3:1970 na denní nošení spolu s MM300 Příští týden je potopím v Thajsku ať si užijí vody Odkaz na Production Date Calkulator Seiko: http://www.csce.uark.edu/~jgauch/photos/seiko/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Jestli vidím dobře,relumed,vteřinovka bez červeného bodíku,ty už jsem tu někde viděl Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Jestli vidím dobře,relumed,vteřinovka bez červeného bodíku,ty už jsem tu někde viděl Gratulace.JJ, červený bod tam je, jen se v odrazu světla ztratil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 JJ, červený bod tam je, jen se v odrazu světla ztratil Ale jsou co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Ale jsou co? Perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Já teď nově takto. Víc v chlubírně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 tu je to samy Pacino, Sheen.. pekne chlapci, robite mi radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Další kousek na cestě ... LM z roku 1971 ... teď ješte, aby je celníci moc nezdržovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Ty 6105 jsou náááádheré, gratulace. Příšero,Příšero, dovybavíš je řemenem a zase prodáš,znáš se takový pěkný Seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 (upraveno) Rozšiřuju řady zdejších vintage seiko nadšenců. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2014 uživatelem Hatan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Nový kousek 6105-8110/ 3:1970 na denní nošení ... "palec hore", su krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Rozšiřuju řady zdejších vintage seiko nadšenců.Moc pekny,jen tak dal,pane kolego:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Rozšiřuju řady zdejších vintage seiko nadšenců. Paráda! Tyhle taky shánim. Odkud jsou? Původní díly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Jsou z Anglie. Původní díly... doufám že jsou. Prošel jsem si o tom nějaké vlákno na WUS, ale odborník nejsem Třeba mě někdo vyvede z omylu... i když doufám že ne:) Ručky vypadají původní, korunka má důlek, pouzdro vypadá taky nebroušené/ leštěné, hrany jsou pěkně "ostré" a rovné, brus na vrchu kopíruje lunetu, sem tam nějaký ťukanec a škrábnutí... sklo má malinké vrypy na hranách a asi tři dlouhé rýhy na středu, což je jediná vada na kráse. Byl k nim i tah, stejný na kterém je má lucid o pár stránek zpátky, ale to už je velké retro :-D, takže vybírám řemen, kdyby měl někdo tip, budu rád za návrhy, zatím to vidím na něco ve stylu hirsh liberty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Tak se přiznejte, kdo dneska rozšířil svoji sbírku o vintage chrona http://aukro.cz/chronograph-seiko-i3900568872.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Jsou z Anglie. Původní díly... doufám že jsou. Prošel jsem si o tom nějaké vlákno na WUS, ale odborník nejsem Třeba mě někdo vyvede z omylu... i když doufám že ne:) Ručky vypadají původní, korunka má důlek, pouzdro vypadá taky nebroušené/ leštěné, hrany jsou pěkně "ostré" a rovné, brus na vrchu kopíruje lunetu, sem tam nějaký ťukanec a škrábnutí... sklo má malinké vrypy na hranách a asi tři dlouhé rýhy na středu, což je jediná vada na kráse. Byl k nim i tah, stejný na kterém je má lucid o pár stránek zpátky, ale to už je velké retro :-D, takže vybírám řemen, kdyby měl někdo tip, budu rád za návrhy, zatím to vidím na něco ve stylu hirsh liberty. Krása, blahopřeju! Budu do toho muset zase šlápnout.Jinak když řemen, tak něco takovýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Další kousek na cestě ... LM z roku 1971 ... teď ješte, aby je celníci moc nezdržovali Snímek obrazovky 2014-01-22 v 7.24.56.pngfantastický vintage, předpokládám, že rok 1971 nebyl vybrán náhodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Krása, blahopřeju! Budu do toho muset zase šlápnout.Jinak když řemen, tak něco takovýho. Díky. Nad rally jsem taky přemýšlel... a tento vypadá opravdu dobře. Asi nevíš kde by se dal sehnat, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Tak mohlo by to bejt něco takovýho třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se