Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 14. 3. 2015 v 21:57, tommasini napsal:

Jo. Přesně takový bouráky tam potřebujeme.

No bouráky....spíš taková jetá Toyota to bude. :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 2. 4. 2015 v 17:24, lucid napsal:

World Time v málo častém "zlatém" provedení.

Teda, takový úlovek, a ty to uvedeš takhle suše, jako by to byly obyčejný pětky :)

Odesláno
  V 2. 4. 2015 v 18:09, Chumpus napsal:

Teda, takový úlovek, a ty to uvedeš takhle suše, jako by to byly obyčejný pětky :)

:) Zlatá na hodinkách mne nikdy moc nebrala, ale tyto fakt mají něco do sebe.

Odesláno
  V 2. 4. 2015 v 21:19, instant napsal:

trochu vas posteklim monopusher chrono z r.1966, Bol to vtedy urodny rok :) LINK

Jojo, u bílých už v podstatě čekám jen na o trochu výhodnější nabídku, než je obvyklé. Neskutečný hodinky.

Odesláno
  V 2. 4. 2015 v 21:24, Chumpus napsal:

Jojo, u bílých už v podstatě čekám jen na o trochu výhodnější nabídku, než je obvyklé. Neskutečný hodinky.

Ze on se delal podobnej monopusher taky pod oznacenim Navigator?Sakra,to je parada...

Odesláno

No teda já zírám. Asi stárnu nebo co, ale hrozně se mi líbí. Ty asi budu taky nutně potřebovat. Já je znám jen z obrázkových reklam, ale takhle "naživo" to je jiná káva. Dej víc fotek, až budeš mít chvíli. A jestli se jich budeš zbavovat, tak dej vědět :)

V 2. 4. 2015 v 17:24, lucid napsal:

World Time v málo častém "zlatém" provedení.

Odesláno
  V 3. 4. 2015 v 18:21, tommasini napsal:

No teda já zírám. Asi stárnu nebo co, ale hrozně se mi líbí. Ty asi budu taky nutně potřebovat. Já je znám jen z obrázkových reklam, ale takhle "naživo" to je jiná káva. Dej víc fotek, až budeš mít chvíli. A jestli se jich budeš zbavovat, tak dej vědět :)

Jedny uz mas,to ti musi stacit:-)))

Odesláno
  V 3. 4. 2015 v 18:21, tommasini napsal:

Jak bude lepší světlo, zkusím je nafotit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...