Přejít na obsah

Vintage seiko

Chumpus

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD
  V 8. 12. 2015 v 15:01, paia napsal:

Já po těch bullheadech furt pasu na ebayi, ale rok 1978 je poslední, co se vyráběly a těžko se shání. Za kolik na aukru šly?

No, tak to tedy paseš nejspíš dost vlažně, protože kupř. prodejce beejoo4 tam má každou chvíli nějaké (jednou modré, podruhé ty vínové), povětšinou v hodně slušném stavu - někdy dokonce deklaruje 100% původní. Teď tam zrovna také jedny komplet originální má: http://www.ebay.co.uk/itm/RARE-VINTAGE-SEIKO-6138-0040-Bullhead-CHRONOGRAPH-AUTOMATIC-EXCELLENT-/121831162257

$_57.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 8. 12. 2015 v 21:43, Lamiczka napsal:

Bylo to v konvolutu a zas tak moc to nebylo. I kdyz ten stav neni nic moc....jeste ze je strasak ten srdcar - uz ma leky doma az se to napocita :D ja takto zachranuju jinej vrak, ale nekdy je levnejsi si pockat na slusnej kousek

Je mi to jasný. Ale jak jsem psal, stav je o moc slušnější než jsem čekal- a jsem připraven vyklopit dost peněz za to, abych je viděl v kondici. S tím jsem do toho šel. Zbytek konvolutu sníží náklady :smoke:

Odkaz ke komentáři

Ale já nechci rok 1974, ale rok 1978. To je ten rozdíl, kdybych chtěl jakýkoliv, tak už mám nějaky určitě doma. A přednost dávám těm hnědým/vínovým.

V 8. 12. 2015 v 21:50, LukeD napsal:

No, tak to tedy paseš nejspíš dost vlažně, protože kupř. prodejce beejoo4 tam má každou chvíli nějaké (jednou modré, podruhé ty vínové), povětšinou v hodně slušném stavu - někdy dokonce deklaruje 100% původní. Teď tam zrovna také jedny komplet originální má: http://www.ebay.co.uk/itm/RARE-VINTAGE-SEIKO-6138-0040-Bullhead-CHRONOGRAPH-AUTOMATIC-EXCELLENT-/121831162257

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Příští rok v červenci jim bude "50" let. Mám je doma pár dní a jsem nadšený jak se příjemně nosí. Mám malou ruku, tak i velikost je OK. Mezi svátky mám dovolenou tak snad bude čas na lepší foto. Celkovou renovaci dělal Knespl a Mejzlík. Příjemná spolupráce a vřele doporučuji.

post-6808-0-92394600-1450689735_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V 21. 12. 2015 v 9:23, daur napsal:

Příští rok v červenci jim bude "50" let. Mám je doma pár dní a jsem nadšený jak se příjemně nosí. Mám malou ruku, tak i velikost je OK. Mezi svátky mám dovolenou tak snad bude čas na lepší foto. Celkovou renovaci dělal Knespl a Mejzlík. Příjemná spolupráce a vřele doporučuji.

+1 až super

**

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...