Návštěvník LukeD Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 V 8. 12. 2015 v 15:01, paia napsal: Já po těch bullheadech furt pasu na ebayi, ale rok 1978 je poslední, co se vyráběly a těžko se shání. Za kolik na aukru šly? No, tak to tedy paseš nejspíš dost vlažně, protože kupř. prodejce beejoo4 tam má každou chvíli nějaké (jednou modré, podruhé ty vínové), povětšinou v hodně slušném stavu - někdy dokonce deklaruje 100% původní. Teď tam zrovna také jedny komplet originální má: http://www.ebay.co.uk/itm/RARE-VINTAGE-SEIKO-6138-0040-Bullhead-CHRONOGRAPH-AUTOMATIC-EXCELLENT-/121831162257 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 V 8. 12. 2015 v 21:43, Lamiczka napsal: Bylo to v konvolutu a zas tak moc to nebylo. I kdyz ten stav neni nic moc....jeste ze je strasak ten srdcar - uz ma leky doma az se to napocita ja takto zachranuju jinej vrak, ale nekdy je levnejsi si pockat na slusnej kousekJe mi to jasný. Ale jak jsem psal, stav je o moc slušnější než jsem čekal- a jsem připraven vyklopit dost peněz za to, abych je viděl v kondici. S tím jsem do toho šel. Zbytek konvolutu sníží náklady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Vsak ja jsem o tom taky uvazoval a to jsem na to mel upominku. Jen bych prihazoval z mobilu a prialo me ze to pujde uz za moc, tak jsem ti to nastesti nezdrazoval nicmene za me urcite cena prekvapive dobra. Jsem to tipoval na 8k a vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Strašáku vítej v Seiko bullhead rodině, zaslouží si znovuzrození. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Držím jim palce ... no, možná jsem blázen, ale už teď je mám rád. Musely zažít hrozné časy. Tady budou jako v bavlnce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Sakra, jak vidím ten tvůj seiko kufr pozice 1B je naprosto skvělá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Jo, jsou asi nejzachovalejší z celé sbírečky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Ale já nechci rok 1974, ale rok 1978. To je ten rozdíl, kdybych chtěl jakýkoliv, tak už mám nějaky určitě doma. A přednost dávám těm hnědým/vínovým. V 8. 12. 2015 v 21:50, LukeD napsal: No, tak to tedy paseš nejspíš dost vlažně, protože kupř. prodejce beejoo4 tam má každou chvíli nějaké (jednou modré, podruhé ty vínové), povětšinou v hodně slušném stavu - někdy dokonce deklaruje 100% původní. Teď tam zrovna také jedny komplet originální má: http://www.ebay.co.uk/itm/RARE-VINTAGE-SEIKO-6138-0040-Bullhead-CHRONOGRAPH-AUTOMATIC-EXCELLENT-/121831162257 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 A tak to je pak jiná, to chápu, že se shání podstatně hůře. V tom případě přeju hodně štěstí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Příští rok v červenci jim bude "50" let. Mám je doma pár dní a jsem nadšený jak se příjemně nosí. Mám malou ruku, tak i velikost je OK. Mezi svátky mám dovolenou tak snad bude čas na lepší foto. Celkovou renovaci dělal Knespl a Mejzlík. Příjemná spolupráce a vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Daur - moc pekny, jako nove. Pro vintazky mam slabost.At slapou jeste nekolik desitek let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 V 21. 12. 2015 v 9:23, daur napsal: Příští rok v červenci jim bude "50" let. Mám je doma pár dní a jsem nadšený jak se příjemně nosí. Mám malou ruku, tak i velikost je OK. Mezi svátky mám dovolenou tak snad bude čas na lepší foto. Celkovou renovaci dělal Knespl a Mejzlík. Příjemná spolupráce a vřele doporučuji.+1 až super** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Gratuluji, jsou krasny! Já měl cerny Sportsmatic z roku 1967. Byly to parádní hodinky, také jsem jim dopřál kompletní renovaci... ale nakonec šly, narozdil od tebe mam bohužel velkou ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Dělají radost, včetně přesnosti i doby nátahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Móc pěkný , já jsem zatím v téhle kategorii o tři , čtyři patra níže :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 To se nedivím a vzhledově jsou taky super. Mě tyhle starší Seika hrozně baví. V 28. 12. 2015 v 8:21, lucid napsal: Dělají radost, včetně přesnosti i doby nátahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 V 28. 12. 2015 v 10:11, tommasini napsal: To se nedivím a vzhledově jsou taky super. Mě tyhle starší Seika hrozně baví. Jéééé, tyhle jsou můj sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Já myslel, že je už máš. Někde jsi je tu měl, že jsou na renovaci nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 V 28. 12. 2015 v 11:03, tommasini napsal: Já myslel, že je už máš. Někde jsi je tu měl, že jsou na renovaci nebo se pletu?Jojo, jely šupem k doktorovi. Teď je nemám doma a strašně mi chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Jasně, tak to plně chápu. Už jsem zvědav na výsledek renovace. Poslední dobou se na chronomag tak často nedostanu, ale když tu někde zmerčím bullheady, 6105, navigátory apod, tak se nemůžu odtrhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se