Přejít na obsah

Vintage seiko

Chumpus

Doporučené příspěvky

EDIT: Já to na rozdíl od mnoha z vás pamatuju. :D Když jsem si je v `76 roce zálibně prohlížel v několika obchodech v Singapuru a následně je koupil u hodináře v Bejrutu, byly jen zlaté a modré. Šedá varianta přišla buď později nebo se prodávala jen v Japonsku. Fotky z let 77-78:

Kamile si démon,jak z reklamy!

Oba jste super, Ty i hodinky  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo koupil ty Sportmaticky deluxe? Někdo odsud? Sice "pětky", ale taky jsem si vsadil :-)

http://aukro.cz/seiko-sportsmatic-deluxe-25-kamenu-s-aut-natahem-i3716349094.html

Já to sledoval. :) a škoda, že jsem nebyl u compu, těch 15 stovek bych za ně asi dal. Nebo možná štěstí. Co bych s nima vlastně dělal, žejo. :)

Odkaz ke komentáři

Přiznám se, že mi hlavou začínaj vrtat nějaký echt vintage japonský chrona. Něco v modrý barvě, aby to hezky ladilo s hnědou kůží. Třeba 6139-6010. Předpokládám, že žádnej spolehlivej překupník neexistuje a bude to spíš internetová mravenčí práce něco takovýho najít, co? Nebo máte nějaký doporučení? :)

Odkaz ke komentáři

Já nad tím právě přemejšlim, jestli chci spíš autenticitu, nebo nositelnost. Jako ideální by bylo, kdybych našel nějaký zachovalý v původním stavu. Ale to je oříšek. Na toho spolehlivýho překupníka se ptám proto, abych přesně věděl, co případně kupuju. Na ebayi je spoustu 100% original kousků, ale kdo tomu má věřit. :/

Odkaz ke komentáři

Já nad tím právě přemejšlim, jestli chci spíš autenticitu, nebo nositelnost. Jako ideální by bylo, kdybych našel nějaký zachovalý v původním stavu. Ale to je oříšek. Na toho spolehlivýho překupníka se ptám proto, abych přesně věděl, co případně kupuju. Na ebayi je spoustu 100% original kousků, ale kdo tomu má věřit. :/

Spíše než po ebay, kde je to vždy sázka do loterie i u prověřených prodejců, bych se zkusil podívat po zahraničních fórech, podobných jako je chronomag: např. http://forums.watchuseek.comhttp://uhrforum.de/ apod.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Na Ebay jsem měl 2 nebo 3 celkem spolehlivý prodejce z Filipín. Jenže jsem si je neuložil a teď je nemůžu najít. Ta pitomá ebay.com mi je nenajde nebo spíš odmítá zobrazit. Nemáte někdo uložené linky?

Odkaz ke komentáři

No to je dost podstatné vědět, jestli autentické, nebo to může být AM  tady máš jedny zaručeně původní , prodejce je slušný a sedí to co píše. Řemen je sice Seiko,ale ne k těmhle hodinkám

No, to je úplně jinej cifr. :))

Na Ebay jsem měl 2 nebo 3 celkem spolehlivý prodejce z Filipín. Jenže jsem si je neuložil a teď je nemůžu najít. Ta pitomá ebay.com mi je nenajde nebo spíš odmítá zobrazit. Nemáte někdo uložené linky?

Kdybys to někde dohledal, tak dej vědět. Na Filipínách je schovanejch spoustu prima kousků.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

No oni teď trochu zmizeli....

Nezmizeli, řekl bych. Jen nás Ebay k nim nepustí.

Chtělo by to někoho, kdo je momentálně v Americe nebo Asii (třeba jen na dovolené), vleze z místní adresy na ebay.com, najde nám ty prodejce a pošle odkaz. Pak už nás to ke konkrétnímu prodejci a na jeho nabídku pustí i z Evropy. Aspoň mi to tak fungovalo, dokud jsem si (já vůl) ty odkazy nesmazal.

Odkaz ke komentáři

No mě to šlo z mobilu z e-bay aplikace, když jsem si dal síť US, tak tam mám více nabídek,než na PC. v e-bay.com ...

Dokonce jsem zjistil,že se můžu přepnout na síť Filipín,takže by to mělo jít ,podíváš na srazu DSPBCH

Upraveno uživatelem Tikal
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Zkuste to přes ebay.ca, nezapomenout zaškrtnout worldwide. Ukazuje se mi tak všechno. Ale já třeba s Filipíncema moc dobrý zkušenosti nemám, strojky většinou nebyly v dobrým stavu.

Skvělý tip, pustí mě to všude. :)

odkaz nefunguje...

Dej si vyhledat člena 'watchcooking'.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...