kamilb Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 EDIT: Já to na rozdíl od mnoha z vás pamatuju. Když jsem si je v `76 roce zálibně prohlížel v několika obchodech v Singapuru a následně je koupil u hodináře v Bejrutu, byly jen zlaté a modré. Šedá varianta přišla buď později nebo se prodávala jen v Japonsku. Fotky z let 77-78: Kamile si démon,jak z reklamy!Oba jste super, Ty i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 ...tohle mne dost bere.Ty první SUS ještě nejsou vintage, dělaly se v 90. letech. Alespoň takový je můj názor. Ale jsou úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Ty první SUS ještě nejsou vintage, dělaly se v 90. letech. Alespoň takový je můj názor. Ale jsou úžasný.Ano, tyto (SUS GMT 4S12-0010) se dělaly od r. 1997. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Kdo koupil ty Sportmaticky deluxe? Někdo odsud? Sice "pětky", ale taky jsem si vsadil :-) http://aukro.cz/seiko-sportsmatic-deluxe-25-kamenu-s-aut-natahem-i3716349094.html Já to sledoval. a škoda, že jsem nebyl u compu, těch 15 stovek bych za ně asi dal. Nebo možná štěstí. Co bych s nima vlastně dělal, žejo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 To je ten fishbone ode mě?, hezký:-)Ten byl u nich, ale použil jsem pár článků na prodloužení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Přiznám se, že mi hlavou začínaj vrtat nějaký echt vintage japonský chrona. Něco v modrý barvě, aby to hezky ladilo s hnědou kůží. Třeba 6139-6010. Předpokládám, že žádnej spolehlivej překupník neexistuje a bude to spíš internetová mravenčí práce něco takovýho najít, co? Nebo máte nějaký doporučení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Emef-coz o to,ono jich zase tak malo neni,k sehnani budou,ale asi malokde bez aftermarket dilu,coz mne trebas vadi:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Co dodat, trpělivost a štěstí, nic jiného to nechce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Já nad tím právě přemejšlim, jestli chci spíš autenticitu, nebo nositelnost. Jako ideální by bylo, kdybych našel nějaký zachovalý v původním stavu. Ale to je oříšek. Na toho spolehlivýho překupníka se ptám proto, abych přesně věděl, co případně kupuju. Na ebayi je spoustu 100% original kousků, ale kdo tomu má věřit. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Já nad tím právě přemejšlim, jestli chci spíš autenticitu, nebo nositelnost. Jako ideální by bylo, kdybych našel nějaký zachovalý v původním stavu. Ale to je oříšek. Na toho spolehlivýho překupníka se ptám proto, abych přesně věděl, co případně kupuju. Na ebayi je spoustu 100% original kousků, ale kdo tomu má věřit. :/Spíše než po ebay, kde je to vždy sázka do loterie i u prověřených prodejců, bych se zkusil podívat po zahraničních fórech, podobných jako je chronomag: např. http://forums.watchuseek.com, http://uhrforum.de/ apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 No to je dost podstatné vědět, jestli autentické, nebo to může být AM tady máš jedny zaručeně původní , prodejce je slušný a sedí to co píše. Řemen je sice Seiko,ale ne k těmhle hodinkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Na Ebay jsem měl 2 nebo 3 celkem spolehlivý prodejce z Filipín. Jenže jsem si je neuložil a teď je nemůžu najít. Ta pitomá ebay.com mi je nenajde nebo spíš odmítá zobrazit. Nemáte někdo uložené linky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 No to je dost podstatné vědět, jestli autentické, nebo to může být AM tady máš jedny zaručeně původní , prodejce je slušný a sedí to co píše. Řemen je sice Seiko,ale ne k těmhle hodinkám No, to je úplně jinej cifr. ) Na Ebay jsem měl 2 nebo 3 celkem spolehlivý prodejce z Filipín. Jenže jsem si je neuložil a teď je nemůžu najít. Ta pitomá ebay.com mi je nenajde nebo spíš odmítá zobrazit. Nemáte někdo uložené linky? Kdybys to někde dohledal, tak dej vědět. Na Filipínách je schovanejch spoustu prima kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 No oni teď trochu zmizeli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 No oni teď trochu zmizeli.... Nezmizeli, řekl bych. Jen nás Ebay k nim nepustí. Chtělo by to někoho, kdo je momentálně v Americe nebo Asii (třeba jen na dovolené), vleze z místní adresy na ebay.com, najde nám ty prodejce a pošle odkaz. Pak už nás to ke konkrétnímu prodejci a na jeho nabídku pustí i z Evropy. Aspoň mi to tak fungovalo, dokud jsem si (já vůl) ty odkazy nesmazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) No mě to šlo z mobilu z e-bay aplikace, když jsem si dal síť US, tak tam mám více nabídek,než na PC. v e-bay.com ...Dokonce jsem zjistil,že se můžu přepnout na síť Filipín,takže by to mělo jít ,podíváš na srazu DSPBCH Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Já se na tyhle aukce musím vždycky přihlašovat přes mobil, prohlížeč a ebay.UK . Z vlastní zkušenosti můžu doporučit prodejce Watchcooking http://item.mobileweb.ebay.co.uk/seller?cmd=SELLER&sellerId=watchcooking&itemId=360767212330 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Zkuste to přes ebay.ca, nezapomenout zaškrtnout worldwide. Ukazuje se mi tak všechno. Ale já třeba s Filipíncema moc dobrý zkušenosti nemám, strojky většinou nebyly v dobrým stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 odkaz nefunguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Zkuste to přes ebay.ca, nezapomenout zaškrtnout worldwide. Ukazuje se mi tak všechno. Ale já třeba s Filipíncema moc dobrý zkušenosti nemám, strojky většinou nebyly v dobrým stavu.Skvělý tip, pustí mě to všude. odkaz nefunguje...Dej si vyhledat člena 'watchcooking'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se