Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

King Seiko 45-7001, manuální nátah, 36 000bph. Další hodinkový sen splněn. Dneska dorazily po půl roce ze servisu, až na ciferník a zlatý medailon jsou teď v parádním stavu. Už se těším až se dostanu k tomu nafotit je pěkně za světla.

post-18707-0-06872800-1466020315_thumb.jpg

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 15. 6. 2016 v 19:53, Waya03 napsal:

King Seiko 45-7001, manuální nátah, 36 000bph. Další hodinkový sen splněn. Dneska dorazily po půl roce ze servisu, až na ciferník a zlatý medailon jsou teď v parádním stavu. Už se těším až se dostanu k tomu nafotit je pěkně za světla.

Gratuluji k nádhernému kousku, sám mám v plánu jako další krok GS/KS ze stejné doby a taky s 36.000bph. Můžu se zeptat, kde jsi nakoupil?

Odesláno
  V 16. 6. 2016 v 8:39, stosi napsal:

Gratuluji k nádhernému kousku, sám mám v plánu jako další krok GS/KS ze stejné doby a taky s 36.000bph. Můžu se zeptat, kde jsi nakoupil?

Koupil jsem je prakticky jako vrak na ebay od prodejce reed0702. Na tyhle hodinky se specializuje, popis má zatím vždy pravdivý. Chtěl jsem je hlavně kvůli Hi-beat a tomu nadhernemu manuálnímu strojku.
Odesláno
  V 16. 6. 2016 v 10:13, Waya03 napsal:

Koupil jsem je prakticky jako vrak na ebay od prodejce reed0702. Na tyhle hodinky se specializuje, popis má zatím vždy pravdivý. Chtěl jsem je hlavně kvůli Hi-beat a tomu nadhernemu manuálnímu strojku.

Jsou vazne moc pekne. Ja prave premyslim, jestli je lepsi koupit levneji v horsim stavu a pak renovovat, nebo to risknout, priplatit si a doufat, ze ten stav bude odpovidat platbe...

Odesláno

Člověk musí mít štěstí a dobře vydražit. Ty moje vyšly za 120USD. Skoro stejná částka kompletní servis. Re-print ciferníku by vyšel prý na 6000kč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...