Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jinak mě spíš zajímá jestli mu za to mám dát těch 6600kč. Ještě jsem se ho ptal, jestli je všechno původní. Jsou na řemínku Hirsch, kterej má jenom sám hodnotu 2200,- Nemám je na přeprodej, ale na nošení.

Odesláno (upraveno)
  V 6. 1. 2017 v 19:48, matthewicek88 napsal:

Zdravim, ideal by si na mě někdo čas a kouknul na tyhle Seika? Zajímá mě, jestli je na nich vše ok. Na první pohled...

Z želv je akorát pouzdro a zřejmě strojek Jinak se jedná o modifikaci Willard, tzn. modelu 6105, což prodejce jaksi opomenul zmínit, takže bych se ani nedivil kdyby kecal v tom, že byly odservisovány. Pokud Ti ta modifikace vadit nebude, pak si myslím, že ta cena nebyla špatná.

Edit: to pouzdro vypadá jako fest přeleštěné.

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno
  V 6. 1. 2017 v 20:52, lucid napsal:

Z želv je akorát pouzdro a zřejmě strojek Jinak se jedná o modifikaci Willard, tzn. modelu 6105, což prodejce jaksi opomenul zmínit, takže bych se ani nedivil kdyby kecal v tom, že byly odservisovány. Pokud Ti ta modifikace vadit nebude, pak si myslím, že ta cena nebyla špatná.

Edit: to pouzdro vypadá jako fest přeleštěné.

Koukám že jsi taky jedny prodával. Tak asi cena bude ok. Když prodejce zapoměl zmínit docela dost zásadní věci, tak jsem zvědavý čím mě překvapí strojek. V tomto modu Willard se hodinky nějaký čas prodávali, nebo je někdo předělal? Těchto modifikací je na netu mraky.

Odesláno
  V 3. 1. 2017 v 23:03, instant napsal:

moc sem nechodim, tak ak to tu uz bolo tak sa omluvam za repete. zakopol som na youtube :)

Tyjo za 175 dolarů to ho pěkně natáhnul, to bych mu dal víc :-)

Odesláno
  V 6. 1. 2017 v 21:03, matthewicek88 napsal:

Koukám že jsi taky jedny prodával. Tak asi cena bude ok. Když prodejce zapoměl zmínit docela dost zásadní věci, tak jsem zvědavý čím mě překvapí strojek. V tomto modu Willard se hodinky nějaký čas prodávali, nebo je někdo předělal? Těchto modifikací je na netu mraky.

Jj, prodával, protože holt originál je originál a sebelepší modifikace zůstane jen tou předělávkou. 

Odesláno
  V 6. 1. 2017 v 21:25, lucid napsal:

Jj, prodával, protože holt originál je originál a sebelepší modifikace zůstane jen tou předělávkou. 

Ještě poslední věc. Mám si u nich dát ještě na něco pozor? Ještě jsem je neviděl. Strojek nemůže být nějak zbastlený?

Odesláno
  V 6. 1. 2017 v 21:31, matthewicek88 napsal:

Ještě poslední věc. Mám si u nich dát ještě na něco pozor? Ještě jsem je neviděl. Strojek nemůže být nějak zbastlený?

To pochybuji, k zbastlení není důvod.

Odesláno
  V 6. 1. 2017 v 21:22, Waya03 napsal:

Tyjo za 175 dolarů to ho pěkně natáhnul, to bych mu dal víc :-)

Za hubičku za full-set. :/ :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...