kamilb Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Já myslím že on ten ggrand je hodně nešťastný že ho nikdo nebere vážně a on by při tom tak strašně chtěl. Nic jiného mu nezbývá, nikam nepatří ale má pnutí to ze sebe vytlačit bez ohledu na to kde je. Prudí tady, prudí tam, o obsah mu vůbec nejde, on hlavně potřebuje tomu na koho reaguje napsat že je kokot a nemá pravdu. Prostě urazit, on to jinak neumí. Že je to tak ggrande? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 (upraveno) Kam bych jako mel patrit? Co to meles za nesmysly? Klub lepsich lidi ? O obsah vubec nejde? Tak pro lidi, co neumi cist mezi radky-at si za svoje penize kazdy koupi co chce=co se mu libi. Kdyz neporusuje zakon, muze to byt kazdemu jedno. To, ze nekdo nekoho kopiruje...se Seikem nemam slitovani za to, jake smejdy vypousti mezi lidi (a to nemluvim o devalvaci znacky ruznyma barevnyma limitkama). Rlx se mi zase zhnusil obchodni politikou. Chapu, ze to nemusi byt kazdemu po chuti, zvlast kdyz za takylimitku Seika vyvalil nesmyslny balik nebo vyvalil nesmyslny balik za rlx. Upraveno 17. listopadu 2020 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Před hodinou, ggrand napsal: Kam bych jako mel patrit? Co to meles za nesmysly? Klub lepsich lidi ? Melu o tom že neumíš psát normálně bez toho abys musel pořád dokola někoho urážet ty lepšolide. O svatém Martinovi tam není ani ň. To nemusíš hledat šestým smyslem mezi řádky. Stačí když si to přečteš znova. Pěkně pomalu, zleva doprava, písmenko po písmenku. Zkus to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Kolegové kdo máte nějaký doma, dejte prosím fotky a napište jak a kde jste koupili, za jak dlouho dorazili atd... Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Objednával už někdo? Dost mně zaujal model San Martin 62 MAS. Za ty peníze..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Take me zaujaly, skousl jsem soudruha (kopirka to ale neni, je to homage ;)) a jsem mile prekvapen. Objednany byly 9.11. a i s proclenim dorazily dnes. No, kibi by je vyfotil lepe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Skoda, ze tohle logo necpou vsude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 12 hodinami, mikymik napsal: Take me zaujaly, skousl jsem soudruha (kopirka to ale neni, je to homage ;)) a jsem mile prekvapen. Objednany byly 9.11. a i s proclenim dorazily dnes. No, kibi by je vyfotil lepe... Moc pěkné. Ještě mně zaujaly ty Suby. Objednával jsi z ali nebo z wr watches? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Líbí se mi ten detail zakrytí osičky pro uchycení ručiček sekundovou ručičkou. Pokud se nepletu, tak to nemá ani SLA017. To je pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Mě se to nelíbí vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 ja som sice povedal, ze homage uz nechcem, ale SAM MARTIN 62 MAS mi vrtaju v hlave. zdovodnujem si to nejakou cudnou logikou, kde tu by mi to nevadilo, lebo maju SEIKO strojovnu, ale RLX mi uz ano, lebo tam to chce aspon SWISS strojovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 jaký je rozdíl mezi 62MAS a 62MAS V2 ?? Jen vodotěsnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 (upraveno) Kupoval jsem je na sanmartinwatches.com, na Ali bych se bal fejku Ceny tam jsou uvedene, stoji asi jako 2 clanky na tah rolex. V2 v jednom review nekdo oznacil verzi s cernym cifernikem, vic nevim. edit: a diky za chvalu Upraveno 20. listopadu 2020 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Ahoj Míšo :D, to vypadá dobře! Jediný, co mě obecně na tom celým sere, je to jméno. Asi bych volil čistej cifr bez loga nebo nápisu (teď nevím, jestli u tědlech konkrétně je to možné). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 a nebo jen SM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 1 hodinou, lub napsal: Ahoj Míšo :D, to vypadá dobře! Jediný, co mě obecně na tom celým sere, je to jméno. Asi bych volil čistej cifr bez loga nebo nápisu (teď nevím, jestli u tědlech konkrétně je to možné). je to mozne, zvolis si STERILE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 18 hodinami, mikymik napsal: Take me zaujaly, skousl jsem soudruha (kopirka to ale neni, je to homage ;)) a jsem mile prekvapen. Objednany byly 9.11. a i s proclenim dorazily dnes. No, kibi by je vyfotil lepe... pekne hodinky, pekne foto, na paradu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 4 hodinami, lub napsal: Ahoj Míšo :D, to vypadá dobře! Jediný, co mě obecně na tom celým sere, je to jméno. Asi bych volil čistej cifr bez loga nebo nápisu (teď nevím, jestli u tědlech konkrétně je to možné). Ahoj Lube, ja ti nevim, jsou to cinske hodinky San Martin, tak se mi k nim to logo trochu ve stylu heuer docela hodi. A jak tu zaznelo, muzes je objednat bez napisu nebo custom, kdy ti tam napisou, co si budes prat. Treba krestni pani Lubove Romane, diky, je videt, ze se vyznas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 ja strankach WR watches som castym navstevnikom mne sa to logo paci, ak by tam nebolo, tak by to bolo dost prazdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 A uz vas nebudu otravovat. To je posledni. Mozna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se