Bert Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 V 12. 1. 2021 v 20:11, mikymik napsal: Když se můžou prodávat aftermarket díly s ukradeným designem i názvem firmy... Každopádně jsme se s místní legendou shodli, že jsme po tolika letech na Chronomagu hodinkově poklesli. Rozšířit Tak hlavně díky, že jsi něco nahlásil, a přispěl tak k zabránění poklesu Chronomagu. Fakt mám rád kecaly, kteří nic neudělají, a až je po bitvě, tak mají blbý kecy. Ano, počítám Tě mezi ně. Pokud Tvá narážka byla na Frantíkův inzerát, pak: jsem inzerát přečetl, smazal, a F dostal virtuálně po čuni. Nesl to statečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Nemáš zač. Slunce v duši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 A už jsme opět u hodinek. Slunce nesmí chybět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 jo, Slunce v dusi a na hodinkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Tccc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 tooly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Nic není dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 ale nieco sa k dokonalosti moze blizit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 První "volantovka" v životě. Docela sypalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Takhle plne parkoviste jsem na Kvilde pres noc jeste nevidel, vsichni se boji Nicmene jsem potrapil fotak na postarsim mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Šťastnou cestu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 (upraveno) Nene, ja se take bal nechat auto u chalupy Upraveno 31. ledna 2021 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Jestli nám v sekci čínských hodinek nechybí nějaké fotovlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 San Martin má opravdu zpracování na úrovni, přál bych jim trochu vlastní invence, aby se mohli posunout někam jinam. Nástroje k tomu potřebné mají, teď ještě sehnat někoho tvůrčího s tahem na branku. To vůbec nemyslím nějak rýpavě, měl jsem dvoje hodinky v ruce a to zpracování je fakt dost dobré! Osobně nic proti homage nemám. Ať Ti dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Díky. A rozumím ti, jen bych se té čínské invence trochu obával - stačí se podívat, kam se z důvodů podlézání čínskému vkusu posouvá design automobilů. Jinak ty mé SM se od originálů liší armovacím kroužkem (navíc lícujícím) a zakrytou osou ručiček (jak jsi už kdysi zmínil), takže určitá invence tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Jak se asi nosi tooly za kilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 úplně v pohodě, jsou to jenom hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 vsetko zalezi od rozpoctu ako sa vravi, rovnaky cas ukazuju hodinky tie za 30 EUR a aj tie za 3.000 EUR ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 To jo, ale ty levné, velmi pravděpodobně, pouze pár hodin po seřízení. To je moje vlastní zkušenost, ale třeba jsem měl jen smůlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 tiez sa ale vravi, ze nie sme taki bohati, aby sme si kupovali lacne veci o tych lacnych vravim, ze su to take jednobaterkove, na nich sa neoplati bateriu menit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se