honza71 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 (upraveno) Tak nejak to asi je. Ale on se k tomu urcite vyjadri, az se vrati. Archieluxury je bambula, ale jeho videa z HongKongu jsou imho zlatej fond Upraveno 5. února 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Mne je ten Archcie neskutočne nesympatický a to ešte ani ústa nemusí otvoriť. Keď som ho počul prvý krát bolo to asi na 2 minúty, potom som ho musel vypnúť. Pre mňa neprijateľný prejav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Tak. Hlavně mi k němu vůbec nesedí ten jeho ?fuckeeers-style?, jak uměle tlačí na notu tvrďáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Hm, tak zrovna video o DW hodinkách bylo velmi vtipné a v mých očích skvěle podložené fakty, proč jsou ty hodinky šrot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Moje oblíbené video je o hodinkách vhodných pro přežití konce světa nebo zombie apokalypsy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 @Tenglis Přepošlu to Kotletovi. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Nemá už někdo nějaké další info, co se stalo a bude dál dít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 @Tenglis Přepošlu to Kotletovi. :-DJaj, nějak se nechytám... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Pre nás menej chápavých, čo sa vlastne stalo resp. čo spravil? Fotograf, autor skvelých fotiek GS ho kontaktoval, tuto je príspevok z wus: Hello! IP owner here. I contacted Tristano G. Veneto ("TGV") requesting that he remove the offending copyrighted images from his videos. He refused to do so, saying that he would "credit" me for using my intellectual property. "Credit" doesn't put food in my cat's bowl. So I filed DMCA takedown requests with YouTube. And now, I will read the rest of the comments... Kind regards, Gerald. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Jsem zvědavý, jak to nakonec bude komentovat TGV (pokud vůbec). Protože po přečtení všech prispevku Geralda Donovana na WUS se mi zdálo, že si občas trochu protiřečí, a že celá kauza není tak černobílá, jak ji prezentuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Muzes postnout link na to vlakno na WUS? Nedari se mi to tam najit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Uz to asi mam: https://forums.watchuseek.com/f2/urban-gentry-4881977.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Tak Urban Gentry je zpátky... "prohlášení" na začátku videa je poněkud nic neříkající... na linku výše se nic víc neříká.. má někdo nějaké další info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Tak to je skvělá zpráva. Očividně se nakonec nějak dohodli, když ten ban trval sotva 2 měsíce. na začátku toho vide vypadá trochu zdrchaně, ale spokojeně. Zřejmě se mu toho vysr*lo najednou trochu víc, jak už to bývá. Nikdo nezná podrobnosti, ani Archie, ani G.Donovan. J´bat. Každopádně to je za ním, všichni si z toho vezmou ponaučení a bude zas dobře. Kura, to mi ale spadl kámen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Tak, a muj hodinkovy YT svět je zase v pořádku. Jsem zvedavej na tu velkou změnu co chysta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Tak to je super, zpráva, avšak moje rodinka jí asi úplně neocení. uff, hard times ahead :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Už to tam zase zásí :-) ale jeho nadšení pro některé microbrandy úplně nesdílím... (v minulosti to bylo bohužel naopak a stálo mě to dost peněz...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 TGV je pro mě nejlepší kanál na YT, sleduju ho už víc, jak dva roky, jeho videa mě baví, super recenze....je dobré vidět ho zpět, zas je na co koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 A další video je venku. Tentokrát konečně o pořádné značce ;-)plus ty jeho intra a úvodní scénky jsou čím dál tím lepší. A ta angličtina je prostě skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 (upraveno) Jeho videa jsou super, sleduju ho už rok a jsem rad ze se vrátil Upraveno 13. března 2019 uživatelem OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se