Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra
Odesláno

Kazdy video z vyroby dobry a mlady to asi muze oslovit, i ten styl komunikace.

Jinak teda "strojkovina" me pobavila :)

A jsem zvedavej, o jaky hodinky pujde... ve videu byla zminka o Pilotech.

Odesláno

Ve fabrice mají evidentě celkem bordel...a ten "moderátor" moc neví o čem mluví a evidetně hodně improvizuje. Celkově to video působí, jako když dva kámoši jedou do eltonu na výlet a točí si to mobilem.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Jinak to tedy v Eltonu vypadalo, ze maji celkem srumec pri tom poctu lidi, co tam pracuje. Skoda, ze nebyl zaber z kompletace hodinek.

Odesláno

I dýnku říká zadní víčko :D Aspoň něco nového. Jsem zvědavý, co vzejde z této kolaborace.

Obávám se, že rozumného celkem nic

Odesláno

Pro čtrnáctiletého puberťáka asi cool video, ale jinak přidaná hodnota nula. Domovi bych doporučil pár hodin češtiny, rozšíření slovní zásoby a nauku o používání cizích slov. Ale práce s rukama při výkladu za jedna.  :)

Odesláno

Tak jeví se to celkem pozitivně, moderátor vypadá nadšeně a zaměstnanci z toho labyrintu ještě neutekli

Odesláno

Myslím si, že to může být zajímavé. Elton natáhne mladší generace, když jsou tam lidi ochotní zaplatit 5-10 tis. za boty, tak proč by si nekoupili hodinky za 50. Jsem velice zvědaví na výsledek, jelikož tento styl jde mimo mě a většinu starší generace, tak si myslím že to bude nějáka nenositelná extravagance stylu invicta. 

Návštěvník Ondra
Odesláno

jestli to ma byt variace Pilotu, tak by cenovka mela byt 10-15 tis. si myslim...

Odesláno

Hm, je mi to lito, ale musim souhlasit s vetsinou. Ten...ta...to....eeeeee....mmmmmm....tady tyto.....eeeeee.....tamto.....aaaaaa....tento.......tyce.......eeeeeee......mmmmmm.....atd.

Kuwa co to je? Ta anglictina / nemcina bere mladym lidem schopnost mluvit cesky. :( Proc pouziva tolik ukazovacich zajmen?

O cem mluvi nema chudak ani paru.

Sevce, drz se sveho kopyta!

Návštěvník Ondra
Odesláno

Tak ten kluk zjevne hodinkam nerozumi... ale snaha ceni, kor jesli vymysli pekny hodinky ;)

Odesláno (upraveno)

a tady z těch tyčí se vyrábí hodinky :D

edit. ale každý nějak začínal a třeba se tomu dotyčný moderátor bude za pár let smát.

Upraveno uživatelem Anela

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...