bebe22 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Čau, na YouTube Footshopu se objevilo zajímavé video co na to říkáte?
Návštěvník Ondra Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Kazdy video z vyroby dobry a mlady to asi muze oslovit, i ten styl komunikace. Jinak teda "strojkovina" me pobavila A jsem zvedavej, o jaky hodinky pujde... ve videu byla zminka o Pilotech.
Liqid Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Ve fabrice mají evidentě celkem bordel...a ten "moderátor" moc neví o čem mluví a evidetně hodně improvizuje. Celkově to video působí, jako když dva kámoši jedou do eltonu na výlet a točí si to mobilem.
Karlos Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) Oblečený hrozně, komunikace jako oblečení, asi už jsem na něco takového moc starý. Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem Karlos
Dreak Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 strojkovina, absolutně geniální
Návštěvník Ondra Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Jinak to tedy v Eltonu vypadalo, ze maji celkem srumec pri tom poctu lidi, co tam pracuje. Skoda, ze nebyl zaber z kompletace hodinek.
bebe22 Odesláno 24. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 I dýnku říká zadní víčko Aspoň něco nového. Jsem zvědavý, co vzejde z této kolaborace.
Frostie Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 I dýnku říká zadní víčko Aspoň něco nového. Jsem zvědavý, co vzejde z této kolaborace.Obávám se, že rozumného celkem nic
luidis Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Pro čtrnáctiletého puberťáka asi cool video, ale jinak přidaná hodnota nula. Domovi bych doporučil pár hodin češtiny, rozšíření slovní zásoby a nauku o používání cizích slov. Ale práce s rukama při výkladu za jedna.
p3k Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Tak jeví se to celkem pozitivně, moderátor vypadá nadšeně a zaměstnanci z toho labyrintu ještě neutekli
01axel01 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Myslím si, že to může být zajímavé. Elton natáhne mladší generace, když jsou tam lidi ochotní zaplatit 5-10 tis. za boty, tak proč by si nekoupili hodinky za 50. Jsem velice zvědaví na výsledek, jelikož tento styl jde mimo mě a většinu starší generace, tak si myslím že to bude nějáka nenositelná extravagance stylu invicta.
Návštěvník Ondra Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 jestli to ma byt variace Pilotu, tak by cenovka mela byt 10-15 tis. si myslim...
habadej Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Sem měl vypnutej zvuk a myslel jsem si, že dělá nějakou hudbu. Jak se tomu říká? Jo, rap asi.
El Nano Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 strojkovina no tyvoleee to je tak hrozně hrozný to video
honza440 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Vidět jen toho moderátora ve videu tak si myslím že tam mají rozbité topení.
Hardslimer Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Hm, je mi to lito, ale musim souhlasit s vetsinou. Ten...ta...to....eeeeee....mmmmmm....tady tyto.....eeeeee.....tamto.....aaaaaa....tento.......tyce.......eeeeeee......mmmmmm.....atd.Kuwa co to je? Ta anglictina / nemcina bere mladym lidem schopnost mluvit cesky. Proc pouziva tolik ukazovacich zajmen?O cem mluvi nema chudak ani paru.Sevce, drz se sveho kopyta!
Návštěvník Ondra Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Tak ten kluk zjevne hodinkam nerozumi... ale snaha ceni, kor jesli vymysli pekny hodinky
Anela Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 (upraveno) a tady z těch tyčí se vyrábí hodinky edit. ale každý nějak začínal a třeba se tomu dotyčný moderátor bude za pár let smát. Upraveno 25. listopadu 2018 uživatelem Anela
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se