Pelli Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Ahoj, zvažuji jestli jít do modrých OH od Breitling nebo PO do oranžova... co vy na to? Díky!
Harwey Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Skusal si si ich? Co ti viac sedi?
Micey Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) Strojek v PO (jasne, v brajtlich je taky jakoze inhouse, ale od Tudoru), zpracovani tez PO (mnohem lepsi/vubec nejakej tah s mikroregulaci, napriklad), obecne kvalita Breitlingu (jako asi jsem mel smulu, ale co jsem mel troje brajtle v zaruce, vzdy jsem neco reklamoval). Plus takovej trochu lepsi imidz Omegy. Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem Micey
Frantik Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Ja teda hlasuju pro Béčka. SOH jsou jedny z nej vůbec. Na meshi jsou skvělý, na gumě a kůži taky. Jsou ke košili i triku. PO fajn, ale jsou to nejnudnejsi hodinky vůbec. Pak uz jsou jen Longines :-)
Murphy97 Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 .....PO fajn, ale jsou to nejnudnejsi hodinky vůbec. Pak uz jsou jen Longines :-)Franto, neser :-)Tim jsem dal zaroven najevo svuj nazor na vyber!
ondra_v Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) Z uvedených bych si vybral Omega PO. Osobně se mi více líbí. Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem ondra_v
mtomas Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 POcka mi prijdou univerzalnejsi, kosile i tricko ci plavky, takove vic pro chlapaka /tim se nechci nikoho s Beckama dotknout/, taky znacka pro me nema ten nadech /prehnane/ okazalosti Breilingu. Ale zas pro formalnejsi prilezitost jednoznacne Bretling... vsak zkusis a uvidis...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Breitlink je mrtvej ..... to nosil František než objevil Seiko ...... takže za mě PO ..... klidně i růžový
brnakp Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Měl jsem oboje a oboje jsou super, hlasuji pro SOH na meshi, ale je to hlavně o pocitech :-)
Pelli Odesláno 4. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Takže vyhrály Bondovky. Nemá někdo nějaký pěkný kus?Mohu proti tomu nabídnout Grand Carrery RS 36..J.
AdaMoss Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 POcka uz byly taky v Bondovi? Nebo jakoze SMPc?
Čendík Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Jasně . https://www.omegawatches.com/planet-omega/cinema/james-bond
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 SOH pro mne jedny z nic neříkajících hodinek, nikdy se mi nelíbily, nelibej a už nikdy libit nebudou. Leda by měly křemíkovej vlásek a td. Už maj? Proč bych měl dávat takový prachy, když na nich nic neni. Nebo teda aspoň nebylo, nekoukal jsem jak jsou na tom aktuálně se strojkem.Jenom kvůli B na cifru? To ani náhodou, takovej jsem byl, když jsem s hodinkama začínal.
shewcza Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Jojo, měl jsem je v hledáčku, protože jsem dostal skvělou nabídku. Náhodou jsme jeli kolem Dušáka, tak jsem se tam stavil, hodil na ruku a nic. Ty hodinky vypadaj fantasticky na fotkách, ale v realitě je to bída.
Vladino125 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Jednoznačne PO, v Bratislave som skúšal PO aj SOH a víťaz bol jasný. Žiaľ nad môj limit, preto som sa aj vďaka váženému členovi dostal k SMPc. Vlado
LukasX_cz Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Mám PO a jsem maximálně spokojený. Pravda je, že jsem nedávno pokukoval i po SOH v modré (PO mám černé) a po vyzkoušení v reálu jsem tedy rozhodně nebyl přesvědčený. Takže sorry ale PO zůstávají u mne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se