bandicoot Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 Tah podle mě určitě pude na pouzdro 43 mm - to je stejný, měnil se jen cifr, furt je to IW3777. Ale celobroušenej tah na leštěný prince úplně nepatří, takže bych vzal černý.
Exiztence Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 Můj problém s těmadle Petitama je že nemají exuperovský čísla jako předchozí generace, doval dvojnásobek a kup si Petit Dopely který mají nejlepší indikátor dne na jakýhkoliv hodinkách Takže za mě černý :>
bandicoot Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 Tak toho indikátoru dne jsem si NIKDY nevšiml... Doppelchrono je ale sviňa veliká...
Bells Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 Normálně jsem většinou co se týče fliegrů jasně za černou, ale v případě IWC určitě Princ, protože stejně jako ty ho mám rád a proč bych bral klasiku, když můžu mít Prince. Jen bych asi sehnal tu starší verzi, o které psal Existence, ale i kdyby ne, tak jako tak prostě Princ.
Micey Odesláno 6. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 S doppelchronama děte někam, na ty jsem chudej. Byť jsou boží Bandi správná poznámka s tim broušenym tahem, asi je rozhodnuto.
lordsoft Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 V 6. 12. 2018 v 12:38, Micey napsal: S doppelchronama děte někam, na ty jsem chudej. Byť jsou boží Bandi správná poznámka s tim broušenym tahem, asi je rozhodnuto.dyt sem to psal taky! ale jo, to je dost dobry argument pre ciernu variantu
Micey Odesláno 6. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 Ajo, needitovals to nějak? Dobrý, tak kdyžtak si budu stěžovat primárně tobě
bandicoot Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) V 6. 12. 2018 v 12:40, lordsoft napsal: dyt sem to psal taky!sorry, nejsem schopnej dočíst nic, co je formulovaný na víc jak dva řádky edit: na ty chronoshopový modráky koukam intenzivně, přemýšlím čí sou, že bych dal do výměny PéÓčka žeru tu hnědou a modrou kombinaci Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem bandicoot
lordsoft Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 V 6. 12. 2018 v 12:44, bandicoot napsal: sorry, nejsem schopnej dočíst nic, co je formulovaný na víc jak dva řádky edit: na ty chronoshopový modráky koukam intenzivně, přemýšlím čí sou, že bych dal do výměny PéÓčkažeru tu hnědou a modrou kombinaciTo budu asi tie co tu prolitli inzerciou asi, tikzot a este niekto ich mal.. asi.
lordsoft Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 V 6. 12. 2018 v 12:44, bandicoot napsal: sorry, nejsem schopnej dočíst nic, co je formulovaný na víc jak dva řádky edit: na ty chronoshopový modráky koukam intenzivně, přemýšlím čí sou, že bych dal do výměny PéÓčkažeru tu hnědou a modrou kombinaciPrave pisu ze predane, vzal si ich? dufam ze ano.
bandicoot Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 V 6. 12. 2018 v 16:38, lordsoft napsal: Prave pisu ze predane, vzal si ich? dufam ze ano.Ne, já jen koukal
Rybiz Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 ...co jsem zkousel v krame, tak pocit ve mne zanechaly ty cerny...
Micey Odesláno 7. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 Dík všem, objednány černý. Pak se pochlubim..
Chronař Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 Doufám, že je pak necháš kolovat, když jsme ti poradili
Micey Odesláno 20. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Tak a je to. Dobře ste mi přátelé poradili, děkan. Jak řekl správně můj kamarád, "jen debil může vyhodit takový prachy za Etu-":) Akorát mě teda IWC nepotěšilo přechodem z toho super krokouše na nudnou hladkou kraví kůži.
Maxel Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 (upraveno) Pěkný!! Ač sem hlasoval pro modrý, tady imo nešlo udělat chybu ani s jedněma. Řemenu škoda, ale to určitě nebude showstopper Hoď je vedle sebe s 38mm Wardama - to bude jak little & the beast. Upraveno 20. prosince 2018 uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se