Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nazdar kluci, uvolňuji nějaké místo a objevil jsem poklad :-) . Funkční videorekordér + cca 20 originálních videokazet - pohádky i filmy (dokonce i 1 nerozbalenou čistou Sony). Co s tím? Do kontejneru nebo se to dá i zpeněžit či nějak vylepšit karmu? Víc hlav, víc ví...

Odesláno

Mám podobný dilema. A na chalupě na půdě už jedno video máme, tesla kupovaná za socíků za neuvěřitelných 20.000 Kčs...  a jedno video, ještě starší (a to byla pecka - hifi stereo), jsem už vyhodil. 

Odesláno

1. vezmi kazetu a odklop krytku co kryje pásku

2. krytku zaaretuj v otevřené pozici nebo odlom

3. dostav se do 4. poschodí a výše

4. dej tužku pod pásku

5. drž tužku, kazetu pusť, enjoy :)

Odesláno

tak to znám, doma dvě

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

pak jednu HiFi stereo Sony a asi pár kazet........

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

no ještě to někde je v krabicích................

Odesláno

No, ono je toho víc, co člověk včas neprodá - foťáky na film, STB s HDD rekordérem (DVB-T1), magneťáky na cívky, walkmany... já zvládnul psychicky vyhodit jen oba moje 8 bit počítače - Didaktika a C64.

Odesláno

No, ono je toho víc, co člověk včas neprodá - foťáky na film, STB s HDD rekordérem (DVB-T1), magneťáky na cívky, walkmany... já zvládnul psychicky vyhodit jen oba moje 8 bit počítače - Didaktika a C64.

Za 8 bit by ti nekteri i radi zaplatili.

Takoveho stroje bych se z nostalgie ujal i ja ;-)

Odesláno

Ty jo, na chate asi 500 vhs kazet a i ivideo bych tu nekde vylovil. Filmy sama pecka 90.let. Jen to zprovoznit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...