ismit Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 kolega od kterého jsem Crown and buckle kupoval mě upozorňoval, že mi nebude barevně sedět přesně s indexy, ale já myslím že v pohodě, ne? podle mě sedí dobře s tím cifrem.A tu kůži mám schovanou, ta je samozřejmě perfektní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Taky Ombré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Mám je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Mám je rádTak chapu, proc mi neodpovidas na SZ ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Sorry, nějak jsem to prehlidl, ale ano, nejsou na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Tak nejak jsem si to myslel. Jsou nadherne. Ty mam na wishlistu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Pekné kúsky páni... Ja už dlhšie poškuľujem po Sandhurstoch, no paradoxne prvý kúsok od Warda sú nakoniec Tridenty (SKX007 asi pustím k vode, alebo neviem...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Zajimavej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Sú pekné, sú fajn, som rád... (neskôr sa pokúsim spraviť lepšie foto, lebo tie včerajšie vyzerajú ako antikampaň). Akurát, že mám problém - hodinky zastali. Včera poobede som ich hneď po vybalení z krabice ručne natiahol, nastavil čas, dátum, nahodil na ruku a užíval si ich. Večer smerovali do hodinkovnice, ráno som ich vzal (ešte tikali), celý deň v práci nosil (kanceldajving ), no a o cca jendej hodine zastali. Skúšal som s nimi pár krát jemne zatriasť a nič. Hmmm, tak som ich znovu manuálne (2-3 otočenia) natiahol a tikali ďalej. Preto som začal predpokladať, že problém bude v rotore. Nakláňal som ich - a snažil sa zachytiť pohyb rotoru a tomu akoby sa nechcelo - reagoval len na výraznejšie zmeny polohy (rozumej o 180o). Skúsil som ho teda sústavným polohovaním hodiniek rozhýbať (snáď ma pri tomto snažení nikto nevidel) a na môj podiv to fungovalo. Pohyb rotora je teraz možné zachytiť aj pri sebemenšom nakláňaní. Vyzerá to tak, že som ich "rozchodil", aj keď to vlastne v blízkej dobe zistím sám a v prípade akejkoľvek pochybnosti ich samozrejme posielam na výlet do servisu. Nemáte s niečím podobným skúsenosť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Že kteryho jsou roku a kde jsi je kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Kupoval som z ich oficiálnej stránky cca týždeň dozadu, presný dátum výroby hodiniek mi nie je známy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Tak jim je pošli zpátky, opraví ti je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 5 ročnej záruky na strojček som si vedomý, skôr lamentujem nad tým, či to vôbec bude potrebné - ale ako som vravel, to už sám čoskoro zistím . Či by si ich posielal späť aj keby šlapú? No v tom prípade by to už s uvádzaním závady bolo asi divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 (upraveno) Pokud budou šlapat a líbí se ti, není důvod vracet. Pokud se ti nelíbí, máš 60 dní na vrácení, pokud se ti líbí a neslspou máš 60 měsíců záruky.Každopádně bych je neoteviral ani s nimi nedělal žádné experimenty.Mimochodem, kolik tě stály? Klidně SZ Upraveno 24. ledna 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Skx si nech! Jestli máš J a ne káčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Každopádně bych je neoteviral ani s nimi nedělal žádné experimenttBožechráň, to by som si nedovolil!Skx si nech! Jestli máš J a ne káčka.Mám "K", takže v poho . Akurát ten sentiment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Patinace pokračuje zdárně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se