Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 200
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
2JJ

Ale 50 má subciferník, který bude hrozně vprostřed, a to nebude moc hezké :(

Já si myslel totéž. Že ude potřeba delších ručiček ( do většího pouzdra) a to i na vteřinovku.

A pak, že si to bude zavazet. ALE! Asi ne..

Odesláno

Tak jsem narychlo zbastlil tento návrh. Pouzdro Elegant 40, kalibr 50 a ciferník upravený Svatováclavský. Beru to jako výchozí bod. Myslím, že by se to dalo doladit do celkem slušného konečného vzhledu při zachování rozumné ceny. Přemýšlel jsem nad tím již delší dobu a domnívám se, že kombinace římských číslic a mimostředné vteřinovky má něco do sebe. Pro ty z vás, kteří byste rádi Lineu l.e. CH a nestihli jste ji, by to mohlo být řešení. Jinak počítám v těchto dnech už asi bude k mání obyč. Svatovác. 40.

Odesláno

Vypadá to dobře. Možná by kolem malé vteřinovky mohly být jen indexy po pěti vteřinách, aby to kopírovalo minutovou stupnici po obvodu ciferníku. Zajímavé na Prim svatováclavských a tomto návrhu je římská čtyřka ve tvaru "IV", téměř vždy se na hodinkách používá "IIII" .

Odesláno

Zvažte, kolegové, že kalibry 50/52 nemají ani Incablok, ani KIF a ani jiné protinárazuvzdorné uložení setrvačky. Vím, jsou to jediné srojky PRIM s mimostřednou vteřinovkou, ale ...

Odesláno
Zvažte, kolegové, že kalibry 50/52 nemají ani Incablok, ani KIF a ani jiné protinárazuvzdorné uložení setrvačky. Vím, jsou to jediné srojky PRIM s mimostřednou vteřinovkou, ale ...

Jednu dobu montovali tyhle strojky s protinárazovým zařízením Elastblok nebo Elastbloc. (hrozná věc).

Odesláno

Varianta s lehce béžovým ciferníkem a modrými ručkami:

Na písidle to moc béžový není, takže upravím a za chvíli pošlu.

Pokud by měl někdo zájem se zúčastnit zhruba v té ceně jak uváděl Prim (cca 17-20), tkak napište.

Odesláno

já bych měl připomínku jedinou... tloušťka okraje pouzdra... kdyby bylo mnohem tenčí, tak by hodinky opticky vypadaly větší při zachování stejného diametru

Odesláno
já bych měl připomínku jedinou... tloušťka okraje pouzdra... kdyby bylo mnohem tenčí, tak by hodinky opticky vypadaly větší při zachování stejného diametru

To je neco, co jsem se snazil zapracovat do tech starych navrhu s dvojbarevnym cifernikem. Taky si myslim, ze by to chtelo jeste tenci okraj.

Odesláno
Pokud by měl někdo zájem se zúčastnit zhruba v té ceně jak uváděl Prim (cca 17-20), tkak napište.

Presne o tohle bych mel zajem, jen ty rimsky cislice se mi nelibi

Odesláno
Odklízeči: To už by se musel vyjádřit Prim, co by to zúžení obnášelo.

Jine nastaveni cnc-cka :D Ale vazne..krome zmenseni okraje by to obnaselo vetsi cifernik, rucicky a sklo, co se v pripade safiru urcite odrazi na nakladech ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...