Honza49 Odesláno 12. června 2006 Nahlásit Odesláno 12. června 2006 2Viktor Ten subciferník je přesně tam, kde bych si ho představoval. Odvolávám co jsem slíbil a slibuji co jsem odvolal
Radimk Odesláno 12. června 2006 Nahlásit Odesláno 12. června 2006 2JJ Ale 50 má subciferník, který bude hrozně vprostřed, a to nebude moc hezké Já si myslel totéž. Že ude potřeba delších ručiček ( do většího pouzdra) a to i na vteřinovku. A pak, že si to bude zavazet. ALE! Asi ne..
typograf Odesláno 12. června 2006 Nahlásit Odesláno 12. června 2006 Tak jsem narychlo zbastlil tento návrh. Pouzdro Elegant 40, kalibr 50 a ciferník upravený Svatováclavský. Beru to jako výchozí bod. Myslím, že by se to dalo doladit do celkem slušného konečného vzhledu při zachování rozumné ceny. Přemýšlel jsem nad tím již delší dobu a domnívám se, že kombinace římských číslic a mimostředné vteřinovky má něco do sebe. Pro ty z vás, kteří byste rádi Lineu l.e. CH a nestihli jste ji, by to mohlo být řešení. Jinak počítám v těchto dnech už asi bude k mání obyč. Svatovác. 40.
odklizec Odesláno 12. června 2006 Nahlásit Odesláno 12. června 2006 Sice nic pro mne, ale je to povedene
X-Bob Odesláno 12. června 2006 Nahlásit Odesláno 12. června 2006 Souhlas s Odklizec + navic se mi to i libi
Viktor Odesláno 12. června 2006 Nahlásit Odesláno 12. června 2006 Vypadá to dobře. Možná by kolem malé vteřinovky mohly být jen indexy po pěti vteřinách, aby to kopírovalo minutovou stupnici po obvodu ciferníku. Zajímavé na Prim svatováclavských a tomto návrhu je římská čtyřka ve tvaru "IV", téměř vždy se na hodinkách používá "IIII" .
georg Odesláno 12. června 2006 Nahlásit Odesláno 12. června 2006 Zvažte, kolegové, že kalibry 50/52 nemají ani Incablok, ani KIF a ani jiné protinárazuvzdorné uložení setrvačky. Vím, jsou to jediné srojky PRIM s mimostřednou vteřinovkou, ale ...
JJ Odesláno 12. června 2006 Nahlásit Odesláno 12. června 2006 Cal 50 v originálním Orlíku nárazuvzdorné uložení setrvačky má. Třeba by se tak strojky v l.e. také daly upravit.
mechano Odesláno 12. června 2006 Nahlásit Odesláno 12. června 2006 Zvažte, kolegové, že kalibry 50/52 nemají ani Incablok, ani KIF a ani jiné protinárazuvzdorné uložení setrvačky. Vím, jsou to jediné srojky PRIM s mimostřednou vteřinovkou, ale ... Jednu dobu montovali tyhle strojky s protinárazovým zařízením Elastblok nebo Elastbloc. (hrozná věc).
Radimk Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Závažná věc..... Já pořád šilhám po jiném kalibru...netrvám na Primu..
zdenda Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Já bych tedy měl představu sestry nebo bratra pro Lineu l.e.
typograf Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Varianta s lehce béžovým ciferníkem a modrými ručkami: Na písidle to moc béžový není, takže upravím a za chvíli pošlu. Pokud by měl někdo zájem se zúčastnit zhruba v té ceně jak uváděl Prim (cca 17-20), tkak napište.
typograf Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 béžová jako třeba bílá káva??? Tak nějak.
Onisan Odesláno 13. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2006 já bych měl připomínku jedinou... tloušťka okraje pouzdra... kdyby bylo mnohem tenčí, tak by hodinky opticky vypadaly větší při zachování stejného diametru
odklizec Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 já bych měl připomínku jedinou... tloušťka okraje pouzdra... kdyby bylo mnohem tenčí, tak by hodinky opticky vypadaly větší při zachování stejného diametru To je neco, co jsem se snazil zapracovat do tech starych navrhu s dvojbarevnym cifernikem. Taky si myslim, ze by to chtelo jeste tenci okraj.
PEtrS Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Pokud by měl někdo zájem se zúčastnit zhruba v té ceně jak uváděl Prim (cca 17-20), tkak napište. Presne o tohle bych mel zajem, jen ty rimsky cislice se mi nelibi
typograf Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 To PEtrS: Nelíbí se ti římské jako takové nebo jejich provedení? Odklízeči: To už by se musel vyjádřit Prim, co by to zúžení obnášelo.
odklizec Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Odklízeči: To už by se musel vyjádřit Prim, co by to zúžení obnášelo. Jine nastaveni cnc-cka Ale vazne..krome zmenseni okraje by to obnaselo vetsi cifernik, rucicky a sklo, co se v pripade safiru urcite odrazi na nakladech
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se