m.n. Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 (upraveno) Novinka od JLC pro letošní SIHH. Nevím, jestli se mi někdy nějaké hodinky líbily nebo budou líbit více, než toto, za mne je to absolutní nádhera od mé oblíbené značky. V krátkosti: 43mm, turbo, věčňák, minutová repetice, která odbíjí "Westminster chime" známý z Big Benu. Kalendář lze navíc přenastavovat dopředu i dozadu bez poškození mechanismu. Verze s modrým smaltovaným ciferníkem v poučtu pouhých 18ks. Zdroj: https://www.jaeger-lecoultre.com/us/en/chronicles/news-events/sihh-2019-new-master-grande-tradition-gyrotourbillon-westminster-perpetuel.html Upraveno 14. ledna 2019 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Zrovna som spravil podobne tema s touto ref. hod tam pripadne do prispevku link na video, je neskutocne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Video doplněno. Zde ještě web věnovaný přímo tomuto modelu:https://www.hybrismechanica.com/#intro Další fotografie: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Dokonale.. víc snad nejde ani říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Chápu, že to je jinde, ale když to srovnám s launchem od AP.. To je prostě mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Chápu, že to je jinde, ale když to srovnám s launchem od AP.. To je prostě mazec. no to je, ale uplne inde. Dokonalost jak po technickej stranke, tak aj dizajnovej. Hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Ach jo, turbo mám, biturbo mám, několik věčných kalendářů, i ta repetice mi doma bimbá, ale TOHLE, tohle je fakt BOMBA ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 To je krutost, možná bych je v sudý dny nosil dýnkem nahoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 (upraveno) V krátkosti: 43mm, turbo, věčňák, minutová repetice, která odbíjí "Westminster chime" známý z Big Benu. Kalendář lze navíc přenastavovat dopředu i dozadu bez poškození mechanismu. Verze s modrým smaltovaným ciferníkem v poučtu pouhých 18ks. Ještě prosím nezapomenout na "constant force", s minutovým intervalem - takže taky minutová ručka se nehýbe plynule, ale skáče po minutách. Edit: A přes to sférické turbo je tloušťka údajně pouze 14,08 mm. Cena EUR 800,000 - jen nevím, jestli s DPH. Upraveno 14. ledna 2019 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 HH v plný polní jak má být, tohle je mega krasný už jen na těch fotkách, ani si nedokážu představit jak krásný musí být v reálu..Vzbuzují mraky emocí, fakt nádhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Neskutečná paráda. JLC je nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 jojo, jlc ukazuje, kde je kvalita soucasne HH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Cena EUR 800,000 - jen nevím, jestli s DPH. Normálně do nákladů a z vratky 20 ocelových subů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka35 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Navíc jestli dobře koukám, jsou vodotěsné (5 bar), to u repetice také není běžné a už vůbec ne u takto komplikovaných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 famozni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Až to bude vyrábět Parnis, tak si to koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Sakra, to je prostě něco neskutečnýho. Je až neuvěřitelný, co se do tak relativně malýho pouzdra dá narvat. Vcelku vychytaná spona, prvně co na překlápěčce k řemenu vidim mikroregulaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Běž s tím do ri.ti Matěji. Toto mně nedělej, první hodinky, kde mě se.re, že su chudý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Ach. Vymazlená, nositelná HH. Jako milovnik symetrie je žeru a oceňuju snahu o ni i u konstrukce strojku. Jen ta cena a dostupnost... jak bych to řekl? Určitě mi bude vzdycky fuk, zda je to 800 s DPH nebo bez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Pacili by sa mi aj obycajne co by mali taky cifernik a s takou lunetou s pointer date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se