lukasb515 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Za mna nechat hrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Tento projekt vyzerá super. Držím palce. PS - ja by som rohy nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roumec Odesláno 31. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Radost veliká, konečně dorazily procesory a plošňáky na řízení, dodatečné baterie a snímání otáček. Ještě čekáme na plošňáky pro RGB diodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Fajnove...Zacnes nejak ladit aj farebne prevedenie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roumec Odesláno 31. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Fajnove...Zacnes nejak ladit aj farebne prevedenie?Na konci února doufám budu mít hotových pár předních a zadních desek vybroušených s kovovou kastlí, tak je nechám cvičně naeloxovat. Je to menší firma a doufám že to bude bez kazů, kdyby tu měl někdo zázemí nějakého profi zařízení, budu jenom rád. Tak uvidíme. Chci to přihodit po 1 ks k nějaké várce co už dělají, abych zbytečně neplatil 5x tolik za celou lázeň. Pokud by byl zájem o kastli z 3D tisku, tak tam není problém nakombinovat cokoliv a materiál je levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 (upraveno) Len pre zaujimavost.Nechas ten hlinik nejak farebne upravovat,alebo len ciste eloxovanie?Inak podla mna super material,aj super uprava.Zivotnost asi 1000 rokov v interiery,predpokladam....:-) Upraveno 2. února 2020 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roumec Odesláno 2. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Len pre zaujimavost.Nechas ten hlinik nejak farebne upravovat,alebo len ciste eloxovanie?Inak podla mna super material,aj super uprava.Zivotnost asi 1000 rokov v interiery,predpokladam....:-)Ahoj, počítám s barevným eloxem, něco jak na obrázku, takže jak říkáš, mělo by to být nesmrtelný, to samé platí pro elektroniku a další součástky, žádný šidítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Bila.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roumec Odesláno 4. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Bila....? Foto je ilustrační, o co bude zájem, to se nějak zařídí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Nádhera, objevil jsem to tady až teď, celé jsem to pročetl a asi bych měl taky o jeden zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roumec Odesláno 4. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Nádhera, objevil jsem to tady až teď, celé jsem to pročetl a asi bych měl taky o jeden zájem.Budem víc než rádi! Rádi budeme v kontaktu s prvními zájemci v kontaktu co nejvíc, aby nám pak pohli dát nějakou zpětnou vazbu ohledně produktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roumec Odesláno 26. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Pomalu se posouváme, je šílený jak se to vleče, ale vedle toho s prací je to fuška. Posílám video nasvícení, ještě to bude chtít posunout trochu výše, aby ta dioda svítila více na hodinky. nastavitelné je celé RGB spektrum + jas, premyslim o malé UV diodě aby šlo nasvítit jen lumi, ale to asi az do budoucna vid-20200425-194340_7AvA3uf2_r2i2_(1).mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roumec Odesláno 26. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Video se "hýbe" je treba počkat, protoze barvy měním ručně na PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 No super, jsem zvedavy na celkovy vysledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Když tam dáš UV diodu, tak to bude taky dobíjet ECO-Drive a patrně i jiné soláry… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eifell3 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Když tam dáš UV diodu, tak to bude taky dobíjet ECO-Drive a patrně i jiné soláry… Na ecodrive je lepsi halogenova zarovka Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 před 16 hodinami, eifell3 napsal: Na ecodrive je lepsi halogenova zarovka Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Dobrá péče o baterii neznamená že se baterie dobře opeče ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eifell3 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Nemusis to nabijet na 5cm Staci na 20-30cm vzdalenosti. Ale solarni panely lepsi vyuzivaji prave infra spektrum nez uv,tudiz ledkama hodinky hur nabijes nez obycejnou zarovkou. Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Jo, máš recht, 1105 nm… Ale UV rozsvítí Lumibrite apod úplně nádherně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 @eifell3 docela by mě teď zajímala odborná diskuze o správných vlnových délkách s @husakmartin , který mě docela peskoval za to, když jsem vyjádřil jakousi míru pochybnosti o tom, jestli UV složka dostatečně účinně nabíjí soláry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se