actionman1 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Čaute treba mi nove boty s oceľovou spicou do prace konkrétne chcem Martensy no v BA nemajú štandardnú 42ku veľkosť. V pondelok som v Brne tak poraďte mi prosím nejaký obchod že kde ich zohnať. Dakujem.
tomtur Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Vies o tom ze to nieje uz ofiko certifikovana pracovna obuv ale cinsky modny kram?
actionman1 Odesláno 22. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Videl som naposledy keď som ich skúšal že Not Safety Shoes alebo niečo také a pozeral som nato ako na zjavenie ci dobre vidím takže môže niečo na tom byť. Ako to je s tou Čínou? Nechce sa mi hľadať.
tomtur Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Vsetko to je cina okrem ?made in england? modelov, tie stoja cez 200? a ta ocelova spica ti bude skor na skodu ked ti na nohu nieco padne. Podrazka sa smyka jak prase, proste cina. Kup si pracovne boty za 120?, tie najdrahsie a najlepsie a na hento sa vykasli, alebo to nos tak na pivo. Ja som si kupoval martensy pred 18 rokmi, mam ich doteraz, stali 6500 skk a boli to tie skutocne, ale na stavbu by som v tom teraz nesiel. Tie skutocne pracovne boty maju podrazku proti prepichnutiu osetrenu, na prsty mas nejaky plastovy chuj ale tvrdy a neureze ti prsty, proste hnusny ale real shit. Je tu clen ?Ony? ktory sa na tych stavbach hybe, on ti povie kde kupuje tie boty. A co som videl, tak ako ony povie, tak plati, venuje tomu dost casu a nekupi si blbost.
villain83 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Tomas ma pravdu, doba, kdy byly Martensky jako pracovni krusky pro delniky a za par liber, je davno fuc. Ja mam stale troje, z toho pouze jedny Made in England. A to je model 1460, takze bez vyztuzeny spicky. Kup si fakt boty na stavbu, nebudou te stat pet litru a nebudes pak aspon nasranej. Stejne jako Red Wing to puvodne byly krusky do lesa/tovarny, dneska to nosi kazdej jouda k vohrnutejm leviskam a je za krale:-) S flanelkou navic budes jeste vetsi. Ty boty byly staveny na velkou zatez, dneska je to jenom moda.
sibirnaya Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Ted uz se nedelaj pracovni boty se zeleznou spicou, ale nejakej kompozit, prej je to lepci.
WATCHES Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Hlavně bezpečnější.Jestli Ti něco spadne na boty s ocelovou špicí, tak ti ta špice amputuje prsty na noze. A to by jsi asi nechtěl...
azeppelin Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 V Brně Martens není, pro zjednodušení.
Karlos Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Hlavně bezpečnější.Jestli Ti něco spadne na boty s ocelovou špicí, tak ti ta špice amputuje prsty na noze. A to by jsi asi nechtěl...Pevná špice je ochrana na ty "menší" rány. Když to bude taková rána, že to splácne ocelovou špici, tak budeš mít po prstech i bez špice.
warann Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Tomas ma pravdu, doba, kdy byly Martensky jako pracovni krusky pro delniky a za par liber, je davno fuc. Ja mam stale troje, z toho pouze jedny Made in England. A to je model 1460, takze bez vyztuzeny spicky. Kup si fakt boty na stavbu, nebudou te stat pet litru a nebudes pak aspon nasranej. Stejne jako Red Wing to puvodne byly krusky do lesa/tovarny, dneska to nosi kazdej jouda k vohrnutejm leviskam a je za krale:-) S flanelkou navic budes jeste vetsi. Ty boty byly staveny na velkou zatez, dneska je to jenom moda.Tos ní zas pěkně pokazil sobotní plány. Odpo jdeme kámošovi na oslavu a marteny, džíny + flanelka už byly nachystaný. Tvl co teď? Já starej autista v tom mám teď trochu zmatek ;-)
habadej Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Co by, zůstaň doma, otevři si flašku a vychlastej jí. Přeci se v tom joudovským ohozu nepudeš nikam znemožňovat :-).
actionman1 Odesláno 23. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2019 (upraveno) Dik všetkým za reakcie. Super čítanie ide však oto, že ja ich nechcem na stavbu. Robím mng poziciu v automotive a vyskúšal som už vsetko co bolo dostupne sandalove, botasky, manažérske, lacné aj drahé, kompozit aj oceľ. Hľadám však boty ktoré ma bude baviť nosiť aj v práci a nebude nevyhnutné sa hneď po robote prezuvat keď niekam idem. Ako mlady keď som punkoval som ponosil Martensy, glady, steely a nejaké poľské ale Martensy z nich boli naj a preto som ich chcel aj do prace nech je kus krajší deň pôjdem ešte teda pozrieť nejaké uvexy a uvidím. Alebo mate ešte nejaké tipy? Upraveno 23. února 2019 uživatelem actionman1
M.K. Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Když už tady to téma je, která z těchhle značek za to stojí? Ještě jsem nic z toho neměl a třeba to o martenskách jsem nevěděl (jakože Čína, bez ocelové vložky). Takže co Glády, Steely nebo třeba Sharky?
pepyczek Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Když už tady to téma je, která z těchhle značek za to stojí? Ještě jsem nic z toho neměl a třeba to o martenskách jsem nevěděl (jakože Čína, bez ocelové vložky). Takže co Glády, Steely nebo třeba Sharky?Prý nejsou špatné Solovair, dokonce by se měly dělat v UK a stojí stejně jako Marteny.
azeppelin Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 (upraveno) Dik všetkým za reakcie. Super čítanie ide však oto, že ja ich nechcem na stavbu. Robím mng poziciu v automotive a vyskúšal som už vsetko co bolo dostupne sandalove, botasky, manažérske, lacné aj drahé, kompozit aj oceľ. Hľadám však boty ktoré ma bude baviť nosiť aj v práci a nebude nevyhnutné sa hneď po robote prezuvat keď niekam idem. Ako mlady keď som punkoval som ponosil Martensy, glady, steely a nejaké poľské ale Martensy z nich boli naj a preto som ich chcel aj do prace nech je kus krajší deň pôjdem ešte teda pozrieť nejaké uvexy a uvidím. Alebo mate ešte nejaké tipy?Normálně si je kup, taky chodím v martenskách, ale kup si vintage, které jsou made in England. https://www.drmartens.com/eu/en_eu/p/12308001 Nebo teď mají nějaké "hard life", předpokládám, že je to něco ve stylu starších "greasy". BTW: nejdřív byl martens super, pak to šlo dokopru, ale aktuálně jsou zase fajn. Jen to nesmíš kupovat ze spartoo apod, které je plné shit doprodejů. Upraveno 23. února 2019 uživatelem azeppelin
Bert Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Když už tady to téma je, která z těchhle značek za to stojí? Ještě jsem nic z toho neměl a třeba to o martenskách jsem nevěděl (jakože Čína, bez ocelové vložky). Takže co Glády, Steely nebo třeba Sharky?Deset let Glády, teď už snad šestým rokem Steely. Naprostá spokojenost. A za posledních pár let ještě dodám, že neznám lepší botu na Harleye.
Gres Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Nejdyl me snad vydrzely taky Steelky, ale moc pohodlne se me nenosily, pak KMM ty mam do ted dvoje, bohuzel Dr.Martens (Made in England) praskly po necelejch trech letech intenzivniho noseni v neopravitelnym miste, za me teda KMM.
OndraPod Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Ja mam tretim rokem Made in England 1461 a jsem s nima moc spokojenej.Dr. Martens made in China/Indonesia, jsem mel naposledy pred cca 10 rokama a zarekl sem se, ze uz nikdy vic, po dvou letech byli na vyhozeni.Soucasna produkce taky nic moc, mam v planu zkusit Solivary, ktery hodne lidi doporucuje, ale asi az na podzim.https://www.solovair-shoes.com/
pepyczek Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Ja mam tretim rokem Made in England 1461 a jsem s nima moc spokojenej. Dr. Martens made in China/Indonesia, jsem mel naposledy pred cca 10 rokama a zarekl sem se, ze uz nikdy vic, po dvou letech byli na vyhozeni.Soucasna produkce taky nic moc, mam v planu zkusit Solivary, ktery hodne lidi doporucuje, ale asi az na podzim.https://www.solovair-shoes.com/S těma Martenama máš pravdu, celej natěšenej jsem si je na podzim 2008 objednal, vydržely jeden rok a pak mi začaly praskat v ohybu v místě nártu.Solovairy chci letos také zkusit, akorát nevím, jak vybrat velikost...mají je někde na krámě v ČR?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se