kubson Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Doprodávají se 556ky s Etou, která bude v průběhu roku nahrazena Sellitou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Nemyslím si, že by Eta těm hodinkám dávala něco víc než Sellita
efreeti Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 no za upgrade bych to asi taky nepovažoval
Dokusan Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 To rozhodně ne. Nějak nerozumím tomu vláknu. Mění se něco nebo jen výrobce strojku?
xcmaniax Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Co na tom nerozumite? je to proste informace, pro nekoho treba zajimava, nekdo necha plavat.
Harwey Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 (upraveno) . Upraveno 26. února 2019 uživatelem Harwey
El Nano Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 A kvůli tomu samostatné vlákno?a proč ne?
Dokusan Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 (upraveno) a proč ne?Taky argument...rychle všichni kupujte Upraveno 27. února 2019 uživatelem Dokusan
nickolas Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Znacna cast zdejsich pacientu uprednostnuje ETU pred Sellitou, takze minimalne z tohohle pohledu ta informace cenu ma...
Dokusan Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Tak když už to tady vlákno je, a mnozí zkušenější upřednostňují ETU před Sellitou, tak se zeptám proč?
nickolas Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Nerekl jsem zkusenejsi Panuje takovy obecny, podvedomy pocit, ze je ETA lepsi. Nebo je to tim, ze Sellita vlastne z ETY vychazi, takze ETA byla prvni a tim padem je vic preferovana? Tezko rict. Moc racionalnich duvodu k tomu nebude, myslim.
pepyczek Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Nerekl jsem zkusenejsi Panuje takovy obecny, podvedomy pocit, ze je ETA lepsi. Nebo je to tim, ze Sellita vlastne z ETY vychazi, takze ETA byla prvni a tim padem je vic preferovana? Tezko rict. Moc racionalnich duvodu k tomu nebude, myslim.+1
Dokusan Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Tezko rict. Moc racionalnich duvodu k tomu nebude, myslim.+1
El Nano Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Taky argument...rychle všichni kupujtene je to prostě informace, která pro někoho cenu má a pro někoho třeba ne. Myslím, že nickolas to pěkně sesumíroval a netřeba nic dodávat.
dr.sphinx Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Sellity jsem měl jen dvě, jednou SW300, podruhý SW500. Shodou okolností obě v Sinnech. V jednom případě se nepodařilo hodinky seřídit do kulturního stabilního plusu (u ETy vždy bez problému), v druhém případě se po nejrůznějších problémech hodinky úplně vracely. Dvoje hodinky nejsou reprezantativní vzorek, ale asi se mi nelze divit, že když můžu, radši ETu. To je jako koupit si flašku Republiky dvakrát - potřetí už to neuděláte. Na druhou stranu by mě Sellita neodradila, kdybych něco s ní opravdu chtěl.
nickolas Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Ja, ja se hlasim! Ne, nic... Ja mam se Sellitou vetsi zkusenosti nez s ETOU, je to 1 ku cca 4. ETA chodila zpusobne, Sellita jednou naladove, jednou naprosto perfektne, dvakrat spise zpusobne. Objektivne nemam duvod se Sellity bat. Myslim ze je to jen v rukou vyrobce hodinek, kolik pece strojku venuje. A pokud mu tu peci dopreje, je uplne jedno jestli ETA nebo Sellita. Jak jsem rekl, myslim ze argumenty pro zvyhodneni ETY budou spise ne zcela objektivni a casto i trosku ucelove. Ale sam priznavam, ze kdybych si u jednech konkretnich hodinek mohl vybrat, za stejnou cenu, zvolil bych ETU. Tak teda uplne nevim jestli jsem do toho vnesl trochu svetla...neco mi rika ze mozna uplne ne
El Nano Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Ja, ja se hlasim!Ne, nic... Ja mam se Sellitou vetsi zkusenosti nez s ETOU, je to 1 ku cca 4. ETA chodila zpusobne, Sellita jednou naladove, jednou naprosto perfektne, dvakrat spise zpusobne. Objektivne nemam duvod se Sellity bat. Myslim ze je to jen v rukou vyrobce hodinek, kolik pece strojku venuje. A pokud mu tu peci dopreje, je uplne jedno jestli ETA nebo Sellita. Jak jsem rekl, myslim ze argumenty pro zvyhodneni ETY budou spise ne zcela objektivni a casto i trosku ucelove. Ale sam priznavam, ze kdybych si u jednech konkretnich hodinek mohl vybrat, za stejnou cenu, zvolil bych ETU. Tak teda uplne nevim jestli jsem do toho vnesl trochu svetla...neco mi rika ze mozna uplne ne sám bych to líp neřekl
bandicoot Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Na internetech jsou ke čtení pochybnosti o čistém swiss původu Sellity. Když přecházeli u některých modelů IWC z ETY na Sellitu, leccos jsem o tom načetl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se