Návštěvník Snow Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Myslím, že bude stačit osobní foto .
Filipes Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 bandicoot napsal: OT: lemuři jsou super, ale bez toho monotónního proslovu to není ono (pro ty, kdo to neznají) http://filmovezvuky.fdb.cz/madagaskar/ dík za link, ženiální!
Onisan Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 (upraveno) Pohádková knížka "O statečném Cibulkovi" od italského autora Gianni Rodari s nádhernými ilustracemi... a navíc se jmenuju jako hlavní hrdina té knížky Upraveno 29. května 2008 uživatelem Onion
Snow Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Thesis je uměle vytvořené slovo pro tohle auto, nick jsem zvolil, protože jsem velký fanoušek značky a auto jsem měl .
farářskej Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 ... vandrácká přezdívka - vlastně dvojí, protože mě spousta lidí zná jako "faráře" i jako "farářskýho"...
ELDA76 Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 ELDA je celoživotní přezdívka a 76 je rok narození.
Kalifx Odesláno 29. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Onion napsal: Pohádková knížka "O statečném Cibulkovi" od italského autora Gianni Rodari s nádhernými ilustracemi... a navíc se jmenuju jako hlavní hrdina té knížky OT... Ježíš, tu knížku jsem miloval... tam byli myslím taky nějací vojáci Citróni, ne?
klobadysek Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Filipes napsal: úplně mimo: lemuři z podpisu NewXBoba jsou naprosto skvělí!! viděli jste? Aha, takhle to prekladate z Anglictiny? Ja uz jsem nevidel cesky dabovany film asi patnact let. Jo jo King Julien v podani Sashy Cohena nema chybu!
cody Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Tak dlouho se spoluzaci z jedne skoly snazili z meho prijmeni udelat prezdivku ktera by me vystihovala az se jim to povedlo. Jen me mrzi, ze uz nevim jak k tomuhle dosli a cim me to vystihuje. Tohle vlakno me alespon privedlo na napad se jich zeptat. Pokud to dnes ale budou jeste vedet a ja je nekde potkam.
Gilius Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Gilius se jmenoval jeden Trpaslík(které já hóódně možu....a dle ostatních jsem Trpaslík každým coulem----jsem velký příznivec fantasy a kdysi i her na hrdiny,dnes už na to nemám čas)....+ mi tak začali říkat proto,jakej jsem.Že prej něco z latiny....to mi říká,že bych si to konečně mohl vygooglit,abych věděl.....
Peta-Biker Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Peta-jméno a druhá část přezdívky je jasná :-)
Gilius Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 (upraveno) máš pěkný kola.....za to by byly pěkný hodinky...... Upraveno 29. května 2008 uživatelem Gilius
boo-beek Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Peta-Biker napsal: Peta-jméno a druhá část přezdívky je jasná :-) Ten Stumpjumper je hooodne peknej, hlavne ta vidle Pro Fox mam slabost
mnovace Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 v avataru mám svou fotku po plastické operaci, předtím jsem vypadal fakt šeredně a nick je mé skutečné křestní jméno, příjmení neznám, protože nemám občanku
Peta-Biker Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 (upraveno) boo-beek: Fox je skvělá vidle, nicméně servis je hodně drahej, když něco odejde... Jinak i na tom Ridley je skvělá vidle - SPV ventil.. Vidle je v podstatě pořád " tvrdá " a v případě překažky se " aktivuje ventil a vidle propruží, ztlumí náraz a krásně se vrátí zpět " Celkově výbava Ridleyho a Spešlu je někde jinde, Ridley je kolo, které je komplet poskládáno, žádná seriovka --- Něco jako limitka od PRIMU :--))), dodal jsem si rám a kolo bylo na světě, u PRIMU si dodáš strojek a máš taky hodinky Gilius: To máš pravdu Upraveno 29. května 2008 uživatelem Peta-Biker
maxs Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 V internetovom dávnoveku, keď na Slovensku skoro neexistovali žiadne stránky, som behal po nejakých juhoamerických weboch o futbale. Všade chceli registráciu, tak som tam šupol niečo čo mi znelo mexicky - Maxsi Martinez . Odvtedy si dávam "maxs" všade, kde nechcem použiť svoj pravý nick. Aj sem som si ho dal len na kontrolu nových príspevkov. Nejak som nečakal, že budem aj prispievať.
Hugo14 Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Hugo je moje přezdívka z chmelu na vejšce a 14 je datum narození (den, nikoliv rok). No a pak mám ještě jeden nick ze základky a mládí obecně: Bamboch, mající prapůvod v jednom pitomém čs seriálu Bambinot.
Onisan Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Kalifx napsal: OT... Ježíš, tu knížku jsem miloval... tam byli myslím taky nějací vojáci Citróni, ne? přesně tak... a kníže Pomeranč a švec Hrozen... ale je to dost dobrodružné... takový akčňák pro děti
xlaque Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 Hladal som niečo "hyper-kyber-futuristicke",ešte ked som mal nejak 13,chcel som tam X a Q,L je krasne pismeno,tak tam prišlo tiež a vtedy som maličko hral Quake III Arena Teraz je to nick na všetky fora o hodinkach,okrem IWC. Ale tych nickov je viac,bol napr aj jeden rovnaky ako isty Marian z Chronomagu Popr na jednej netovej hre som mal Bobby-Dick.
Peta-Biker Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Odesláno 29. května 2008 (upraveno) Pro mě je nejlepší podpis tady od Míliuse :-) : " Na mě něco leze, já si asi lehnu ", tohle jak vždycky čtu, tak se válím smíchy :--))) Upraveno 29. května 2008 uživatelem Peta-Biker
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se