Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 146
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Pohádková knížka "O statečném Cibulkovi" od italského autora Gianni Rodari s nádhernými ilustracemi... a navíc se jmenuju jako hlavní hrdina té knížky :)

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno

Thesis je uměle vytvořené slovo pro tohle auto, nick jsem zvolil, protože jsem velký fanoušek značky a auto jsem měl .

1120.jpg

Odesláno
  Onion napsal:
Pohádková knížka "O statečném Cibulkovi" od italského autora Gianni Rodari s nádhernými ilustracemi... a navíc se jmenuju jako hlavní hrdina té knížky :)

OT... Ježíš, tu knížku jsem miloval... tam byli myslím taky nějací vojáci Citróni, ne? :)

Odesláno
  Filipes napsal:
úplně mimo: lemuři z podpisu NewXBoba jsou naprosto skvělí!! viděli jste? :D

Aha, takhle to prekladate z Anglictiny? Ja uz jsem nevidel cesky dabovany film asi patnact let. Jo jo King Julien v podani Sashy Cohena nema chybu! :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak dlouho se spoluzaci z jedne skoly snazili z meho prijmeni udelat prezdivku ktera by me vystihovala az se jim to povedlo. Jen me mrzi, ze uz nevim jak k tomuhle dosli a cim me to vystihuje. Tohle vlakno me alespon privedlo na napad se jich zeptat. Pokud to dnes ale budou jeste vedet a ja je nekde potkam.

Odesláno

Gilius se jmenoval jeden Trpaslík(které já hóódně možu....a dle ostatních jsem Trpaslík každým coulem----jsem velký příznivec fantasy a kdysi i her na hrdiny,dnes už na to nemám čas)....+ mi tak začali říkat proto,jakej jsem.Že prej něco z latiny....to mi říká,že bych si to konečně mohl vygooglit,abych věděl.....

Odesláno (upraveno)

boo-beek: Fox je skvělá vidle, nicméně servis je hodně drahej, když něco odejde... Jinak i na tom Ridley je skvělá vidle - SPV ventil.. Vidle je v podstatě pořád " tvrdá " a v případě překažky se " aktivuje ventil a vidle propruží, ztlumí náraz a krásně se vrátí zpět " :) Celkově výbava Ridleyho a Spešlu je někde jinde, Ridley je kolo, které je komplet poskládáno, žádná seriovka :) --- Něco jako limitka od PRIMU :--))), dodal jsem si rám a kolo bylo na světě, u PRIMU si dodáš strojek a máš taky hodinky :D :D

Gilius: To máš pravdu :)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

V internetovom dávnoveku, keď na Slovensku skoro neexistovali žiadne stránky, som behal po nejakých juhoamerických weboch o futbale. Všade chceli registráciu, tak som tam šupol niečo čo mi znelo mexicky - Maxsi Martinez :). Odvtedy si dávam "maxs" všade, kde nechcem použiť svoj pravý nick. Aj sem som si ho dal len na kontrolu nových príspevkov. Nejak som nečakal, že budem aj prispievať.

Odesláno

Hugo je moje přezdívka z chmelu na vejšce a 14 je datum narození (den, nikoliv rok). No a pak mám ještě jeden nick ze základky a mládí obecně: Bamboch, mající prapůvod v jednom pitomém čs seriálu Bambinot.

Odesláno
  Kalifx napsal:
OT... Ježíš, tu knížku jsem miloval... tam byli myslím taky nějací vojáci Citróni, ne? :)

přesně tak... a kníže Pomeranč a švec Hrozen... ale je to dost dobrodružné... takový akčňák pro děti :)

Odesláno

Hladal som niečo "hyper-kyber-futuristicke",ešte ked som mal nejak 13,chcel som tam X a Q,L je krasne pismeno,tak tam prišlo tiež a vtedy som maličko hral Quake III Arena :)

Teraz je to nick na všetky fora o hodinkach,okrem IWC.

Ale tych nickov je viac,bol napr aj jeden rovnaky ako isty Marian z Chronomagu :D

Popr na jednej netovej hre som mal Bobby-Dick.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...