nettopejr Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Už dávno a všude možně používám... Zkomolenina spojení netopýr+ net, ve smyslu "noční letec po internetu" ;-) Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4
Tittus Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Já myslím, že když je nettopejr, tak taky musí být bruttopejr. :-)
nettopejr Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Člověče, chvilku mi to trvalo, než jsem to pochopil :-D ...takhle v pátek jsem pomalejší. ...a ano, zní to jako starší a větší brácha od nettopejra- zeptal se toho svého, jestli to nechce používat ;-) . Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4
kaliw124 Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 kus jmena =(prezdivka/osloveni od detsvi) + (koncovka modifikovana podle zajmoveho fora, ale tady jsem nevedel co....)
Honza.manta Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 V 9. 8. 2013 v 9:48, Tittus napsal: Já myslím, že když je nettopejr, tak taky musí být bruttopejr. :-) V 9. 8. 2013 v 14:09, nettopejr napsal: Člověče, chvilku mi to trvalo, než jsem to pochopil :-D ...takhle v pátek jsem pomalejší....a ano, zní to jako starší a větší brácha od nettopejra- zeptal se toho svého, jestli to nechce používat ;-) . Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4 No nevím nevím - NETTO je bez pytle BRUTTO je s pytlem.
JohnyB Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 historicky z jednoho nejmenovanýho filmu :-) a jmenuju se Honza.
Beet Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Nejak jsem se dostal k tomuhle vlaknu, tak taky prispeju. Od stredoskolskych let mam prezdivku Řepa odvozenou od meho prijmeni. Od dob Internetu jsem si ji poanglictil a vystupuju jako Beet alternativne Beetovy. Takze kdo nepoznal co za obrazek mam v avataru, tak je to řepa. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se