tmoris Odesláno 8. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 mrkni jeste na JBL tuner (FM + DAB navic) ....... radio mi vydrzi hrat 12h a jeste tam zbyva 30% baterie ...... drnci mi to kazdej den uz ctvrt roku a baterie to kazdodenni nabijeni zatim ustala bez poklesu kapacitydiky za tip, ale jdu ciste po tom BT prehravani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Mám doma Bosé ale nedávno na dovolenke sme mali v prenajatom dome BaO čo doporucoval kolega na prvej strane a musím skonštatovať že je to o triedu lepší reprák (pred tým sme mali JBL a iné chrastítka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Pokud je mobilita must-have, což na cesty bude, pak bych se asi přiklonil k B&O A1. Což bude taktéž má volba, resp. už je objednáno.Pak dej vědět jak jsi spokojen až dorazí, taky o něm uvažuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 (upraveno) Jasná věc. Budu k tomu ?do komba? brát i tu M5, tak pak napíšu celkové resumé. Jinak teď jsem mohl vzít A9, za půlku nové (~24k), ale na to sem neměl koule. M5 za půlku udělá stejnou službu. Ale kurde, je fakt krásná ta Ádevítka! Jo a teďkon (doslova, teď mi jede na hotelu) taham low-budget Xiaomi Mi Speaker, a za pár stovek relativně slušnej magič. Předtim jsem jel na JBL GO a číňan hraje líp. Upraveno 9. dubna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Co tohle? Recenze po tom vysloveně šílej. Svýho času jsem o tom uvažoval... https://www.harmankardon.com/homeaudio-wireless/HK+GO+PLAY.html?cgid=homeaudio-wireless&dwvar_HK%20GO%20PLAY_color=Black-USA-Current#start=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Jasná věc. Budu k tomu ?do komba? brát i tu M5, tak pak napíšu celkové resumé.Tak co, už máš naposloucháno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 mrkni jeste na JBL tuner (FM + DAB navic) ....... radio mi vydrzi hrat 12h a jeste tam zbyva 30% baterie ...... drnci mi to kazdej den uz ctvrt roku a baterie to kazdodenni nabijeni zatim ustala bez poklesu kapacityTady má všechno své vlákno, neskutečné :-) Hm, tak jsem si ho nezávisle na tobě koupil také a hned mi ho zabavil kluk...ty vogo, ale ono to pěkně duní, pokojíček to vytopí raz dva :-) Mě to je defakto na nic, tak jsem mu ho nechal, ale slíbil že na cestování ho budeme brát sebou :-) To jsou věci dneska, takový prcek a jak to hraje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Tak co, už máš naposloucháno?Mam prd. Tu A1 mi nakonec nedodali, tak jsem se na to celé zatim vykvajznul a jedu porát: doma Bose SoundDock Air, na cesty Xiaomi Mi Air Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Charge3 je na akce top. Jak jsme měli chlasračku na hřišti, tak vožralí kámoši s tím hráli ragby. Ráno čumím - repr?k od trávy a bahna, ale furt hrál. Neuvěřitelné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Zrovna jsem narazil na nějakou inspiraci, tak se to třeba může někomu hodit. https://avmania.zive.cz/nejlepsi-bluetooth-reproduktory#part=14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) Ja tu nedavno koupil JBL Xtreme a je to pecka. :-) Jen teda na muj vkus dost prebasovanej projev - coz ovsem nevadi na hrani v exterieru. V interieru uz hodne zalezi na umisteni. Vydrz velmi slidni, taham si to sebou do prace - nicmene neni to uplne drobek, ale da se. Pokud bych neresil cenu, asi bych se do neceho kvalitnejsiho ala Bose, B&O atd...nicmene to jsou zpravidla nasobky ceny JBL, ale zvukove je to samozrejme o velky kousek jinde. Upraveno 15. června 2019 uživatelem JendaM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Tady má všechno své vlákno, neskutečné :-) Hm, tak jsem si ho nezávisle na tobě koupil také a hned mi ho zabavil kluk...ty vogo, ale ono to pěkně duní, pokojíček to vytopí raz dva :-) Mě to je defakto na nic, tak jsem mu ho nechal, ale slíbil že na cestování ho budeme brát sebou :-) To jsou věci dneska, takový prcek a jak to hraje...JBL tuner po devíti měsících a odehraných 1495 hodinách (používám pouze v práci) definitivně zdechnul ...... nereaguje na nic ..... nenabíjí .... mrtvej ...... vyslal sem panímámu do shopu aby to v rámci výměny za nový kus směnila za nový kus ..... tak sem zvědavej s čím přijde, páč bez JBL tuneru sem úplně nesvůj, takovej jakoby rozbitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 (upraveno) No jo no kamaráde, moc to používáš, s tím výrobci dnes moc nepočítají :-) Ten kluka jestli je tak nastavena celá série, vybouchne tak dva měsíce po záruce, to bude splňovat tvé hodiny. Jede na něm jede Jacksona a Gotta každý večer tak dvě hodiny.... Upraveno 12. září 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 vyměněno bez keců kus za kus ..... takže jestli to bude fungovat stejně dlouho, tak bych to moh stihnout vyměnit v rámci záruky ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Gratulujem. Zaruka zacina plynúť nová, nie? Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 to já nevím .....tady si to nastuduj ..... odmítám to zatím číst https://www.alza.cz/Publish.asp?idpm=3719 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Gratulujem.Zaruka zacina plynúť nová, nie? Sent via IPoAC Ne, záruka ti běží jedna, platil jsi za jedno zboží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Ne, záruka ti běží jedna, platil jsi za jedno zboží.jsem stejnýho názoru .... výhoda zřejmě tkví jenom v tom, že se nemusí čekat 30 nebo kolik dní na reklamaci ..... voni si to opravěj a pak prodaj v sekci rozbaleno - mírně použito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Po zkušenostech s trvanlivostí výrobků si záruku přikupuju, tedy +3 roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se