Jeronimo Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Odesláno 6. října 2024 (upraveno) V 24. 2. 2023 v 20:49, moco napsal: Pár podcastů, které mě v poslední době zaujaly. Dobří kluci. Od nich mám hodně naposloucháno. Vlevo Míla Šindelář nosí i Primky, jeho tatík ke mně jezdí na servisy z opačné strany republiky. Upraveno 6. října 2024 uživatelem Jeronimo
Jone Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Odesláno 12. října 2024 Na webu ČRo je teď k dispozici moc hezká retro detektivka od Škvoreckého/Zábrany "Vražda v zastoupení". Po všech těch severskejch krimi taková "pohůdka”: swing, protektorát a krásný dobový reálie a jména postav. Jen to rychle expiruje, první díl už má jen pár dní… https://dvojka.rozhlas.cz/vrazda-v-zastoupeni-detektivka-z-obdobi-protektoratu-z-pera-josefa-skvoreckeho-a-9313640?player=on
moco Odesláno 13. října 2024 Nahlásit Odesláno 13. října 2024 Pár měsíců poslouchám při neefektivních cestách do práce podcast Zjisti víc. Kluci mají zajímavé témata a mají to solidně nastudované, navíc jejich hlasový projev je velice uchu znějící. Např.
moco Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2024 Nemáte někdo tip na podcasty na anglická slovíčka - potřeboval bych jen “tupé” vykládání slovíček CZ/EN
Lynx12 Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2024 (upraveno) František Kotleta není pro každého, ale já ho mám rád. Teď si dávám jeden z jeho posledních počinů, Černou smečku, a je to zase klasika, démoni, magie a sex, samozřejmě v českém prostředí... Anotace Když je vaše matka démonská rajda, kariéra lovce démonů, potírače všech temných sil a jiného nepřirozeného blivajzu nebývá první profesní volbou. Své o tom ví Filip Aksamit, který poznal skutečnou válku s démony a nebojí se říci, že je ve svém oboru profesionál. A nyní je povolán zpět do Prahy. Je čas připravit se na lov, který naposledy proběhl za druhé světové války. Ale zdá se, že pravidla se budou měnit v průběhu hry. František Kotleta se vrací ke svým kořenům. Vydejte se na zběsilou jízdu plnou démonů, drsných hlášek, sexu a nekončící akce. Upraveno 5. listopadu 2024 uživatelem Lynx12
moco Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2024 Měl jsem vůči Jakubovi Vágnerovi určité předsudky, kdo to má podobně, doporučuji si poslechnout jeho příběh – za mě wow 1
Kotlick Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2024 před 2 hodinami, moco napsal: Měl jsem vůči Jakubovi Vágnerovi určité předsudky, kdo to má podobně, doporučuji si poslechnout jeho příběh – za mě wow Jj bylo to super. Mám rád jeho videa o rybách, ale taky jsem na něho trochu změnil názor, když byla ta aféra s převážením trofejních ryb na jeho rybník z jiných revírů. Nevím jak to dopadlo, ale rybářská komunita to dost řešila.
Roland Sands Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Moderní filozofie: 44 Harsh Truths About Human Nature - Naval Ravikant Ekonomika + aktualni dění: Pivot with Kara Swisher and Scott Galloway The Prof G Pod – Scott Galloway
moco Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května (upraveno) Máte tip na audioknihu pro "výuku" angličtiny? Upraveno 7. května uživatelem moco
Irwinek Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Na večer : Jean Paul Belmondo - Mých tisíc životů
Roland Sands Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Po delší době něco zajímavého... Pokud někdo může za bytovou krizi, tak jsou to politici. Jejich dnešní kroky jí jen zhorší. 1
Roland Sands Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Britt Pearce + Adrian Barker = The Movement Podcast Na apple podcast je více dílů .
Kotlick Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září https://www.wargamecesko.cz/ Jsem hodně zvědavý.. dnes 19:00 první díl. 1
Vit Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září před 22 hodinami, Kotlick napsal: https://www.wargamecesko.cz/ Jsem hodně zvědavý.. dnes 19:00 první díl. Díky za tip, první díl se mi líbil.
Jone Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Na mujrozhlas respektive na ČRo 3 teď Syndikát od Leoše Kyši: aktuální, svěží a zábavný, pro mě nejvíc, když linkuje současné reálie. Není to tak peprný, jako když píše Franta Kotleta, ale lehce štiplavý to je, v autě s dětma jsem si to nepouštěl. Ale super oddechovka i když jsem teprve v půlce; třeba tam bude i mravoučné podání… https://www.mujrozhlas.cz/cetba-s-hvezdickou/leos-kysa-syndikat 1
Lynx12 Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Jo, za mne velmi dobré. Jsem asi v třetině a už se těším na ráno, až budu cestou do práce pokračovat 1
Lynx12 Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Dneska jsem Syndikát doposlouchal... Ve výsledku z toho dost mrazí...
Roland Sands Odesláno středa v 19:48 Nahlásit Odesláno středa v 19:48 Marek Dvořák je doktor u záchranky, slouží na urgentním příjmu v nemocnici a jako lékař létá s vrtulníkem Kryštof 6. A taky je nejsledovanějším lékařem na českém Instagramu. + trpí místní nemocí chronobundusu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se