Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
V 24. 2. 2023 v 20:49, moco napsal:

Pár podcastů, které mě v poslední době zaujaly. 

Dobří kluci. Od nich mám hodně naposloucháno. Vlevo Míla Šindelář nosí i Primky, jeho tatík ke mně jezdí na servisy z opačné strany republiky. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Na webu ČRo je teď k dispozici moc hezká retro detektivka od Škvoreckého/Zábrany "Vražda v zastoupení". Po všech těch severskejch krimi taková "pohůdka”: swing, protektorát a krásný dobový reálie a jména postav. Jen to rychle expiruje, první díl už má jen pár dní…

https://dvojka.rozhlas.cz/vrazda-v-zastoupeni-detektivka-z-obdobi-protektoratu-z-pera-josefa-skvoreckeho-a-9313640?player=on

Odesláno

Pár měsíců poslouchám při neefektivních cestách do práce podcast Zjisti víc

Kluci mají zajímavé témata a mají to solidně nastudované, navíc jejich hlasový projev je velice uchu znějící. 

Např. 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nemáte někdo tip na podcasty na anglická slovíčka - potřeboval bych jen “tupé” vykládání slovíček CZ/EN

Odesláno (upraveno)

František Kotleta není pro každého, ale já ho mám rád. Teď si dávám jeden z jeho posledních počinů, Černou smečku, a je to zase klasika, démoni, magie a sex, samozřejmě v českém prostředí...

Anotace

Když je vaše matka démonská rajda, kariéra lovce démonů, potírače všech temných sil a jiného nepřirozeného blivajzu nebývá první profesní volbou. Své o tom ví Filip Aksamit, který poznal skutečnou válku s démony a nebojí se říci, že je ve svém oboru profesionál. A nyní je povolán zpět do Prahy. Je čas připravit se na lov, který naposledy proběhl za druhé světové války. Ale zdá se, že pravidla se budou měnit v průběhu hry. František Kotleta se vrací ke svým kořenům. Vydejte se na zběsilou jízdu plnou démonů, drsných hlášek, sexu a nekončící akce.

Upraveno uživatelem Lynx12
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Měl jsem vůči Jakubovi Vágnerovi určité předsudky, kdo to má podobně, doporučuji si poslechnout jeho příběh – za mě wow

• Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, moco napsal:

Měl jsem vůči Jakubovi Vágnerovi určité předsudky, kdo to má podobně, doporučuji si poslechnout jeho příběh – za mě wow

Jj bylo to super. Mám rád jeho videa o rybách, ale taky jsem na něho trochu změnil názor, když byla ta aféra s převážením trofejních ryb na jeho rybník z jiných revírů. Nevím jak to dopadlo, ale rybářská komunita to dost řešila.

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Máte tip na audioknihu pro "výuku" angličtiny?

Upraveno uživatelem moco
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Na mujrozhlas respektive na ČRo 3 teď Syndikát od Leoše Kyši: aktuální, svěží a zábavný, pro mě nejvíc, když linkuje současné reálie. Není to tak peprný, jako když píše Franta Kotleta, ale lehce štiplavý to je, v autě s dětma jsem si to nepouštěl. Ale super oddechovka👍 i když jsem teprve v půlce; třeba tam bude i mravoučné podání…🤪😇

https://www.mujrozhlas.cz/cetba-s-hvezdickou/leos-kysa-syndikat

• Like 1
Odesláno

Jo, za mne velmi dobré. Jsem asi v třetině a už se těším na ráno, až budu cestou do práce pokračovat 😉

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...