Kalifx Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Moc se mi včera líbili Poláci s Rakušákama...... tak, tak... hezkej fotbal
Gilius Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 i to dopadlo spravedlivě,gól z ofsajdu vs darovaná penalta...1:1....nenudil jsem se.
filo-boxer Odesláno 13. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2008 i to dopadlo spravedlivě,gól z ofsajdu vs darovaná penalta...1:1....nenudil jsem se. Ja jsem se prvni pulku strasne nervoval-tolik nevyuzitych rakouskych tutovek!!! A jak se rika: Nedas - dostanes.
cigi Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 (upraveno) Já se zatím nejvíc bavil tím turecko švýcarským vodním pólem a pak italskou tryznou. Fotbalu jsem zatím bohužel stihnul málo, uteklo mi španělsko i portugalsko. Já se tak těším, až půjde o všechno, takový zápasy mám nejradši, my s turkama, němci s rakušanama, to bude žůžo. Upraveno 13. června 2008 uživatelem cigi
rorda Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Tomu se řiká PROKOUČOVAT ZÁPAS ... Jednoznačně vyhraný utkání 2:0, tyč a šance na další góly a pak tak těžká pasivita, navíc vyrovnávací gól z kategorie "Čechovek", až je to neuvěřitelný ... Stále si připadam jako v tom nejhoršim snu a nemůžu uvěřit tomu, že někdo může takhle prohrát vyhraný utkání ... Trenér do toho sáhnul, nesáhnul, takže i on má svůj podíl ...
Foundryman Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Totálně se zesrala obrana, posledních 20 minut bylo tragickejch.
rorda Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Kurňa, já jsem emocionálně tak mimo, že si snad půjdu spravit chuť nákupem nějakejch hodinek přes eBay ...
pete Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Omlouvám se za tento příspěvek, ale Turkům to přeju. Naši hráli špatně od prvního zápasu, takže jim to jen patří.
simon Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 ukázka toho, že se hraje až do konce...totalně podělanej závěr zápasu...pěkné rozlučení
Gilius Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Já na to koukám tak,že je to jen hra...a Turci si za výkon ve druhém poločase minimálně vyrovnat zasloužili.Budu dál koukat na fotbal a užívat si zápasy......jestli tam jsou,nebo nejsou naši,to mne až tak nebolí.
safi Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Omlouvám se za tento příspěvek, ale Turkům to přeju. Naši hráli špatně od prvního zápasu, takže jim to jen patří. asi tak......
Pedroso Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Já už se na ty naše posránky koukat nebudu, já mám nervy jenom jedny....tohle jsem v životě na hřišti, ani v televizi snad neviděl....jak se vedoucí tým může takhle zesr**....nepochopim....krásný dárek k odchodu kouče...má na tom sice i svůj podíl...ale proti Turkům už tohle měli ukopat...a bohužel nerad to řikám, ale Čech prohrál zápas....mám takový pocit, že už by to nějak ukopali se štěstíčkem...
Course Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Omlouvám se za tento příspěvek, ale Turkům to přeju. Naši hráli špatně od prvního zápasu, takže jim to jen patří. Trochu to nechápu, i když budeme hrát špatně, tak jsem přeci Čech (alespoň já ano) a přeju výhru repre země kde žiju. Proč bych ji měl přát Turkům?? Můžu ji uznat jako oprávněnou, můžu jim poblahopřát, můžu jim konec konců i závidět, ale proč bych jim to měl přát?? To mi přijde trochu zvrácený......
skik Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 (upraveno) Alespoň už je to za náma... Turkům to opravdu nepřeju a rozhodně nebyli lepším týmem. To co předvedla posledních 20 min obrana proti turkům a předtím proti portugalsku, je dost tragické a jsem rád, že se nemusím na totéž dívat ještě jednou. Přestalo se běhat a hlavně chtít - neviděl jsem, že by v obraně opravdu někdo bojoval - tak možná s tím, uvést se do mírného klusu. Turkové brzy vypadnou, tady s takovou hrou mají jen na nás. Takže všem, kteří se dnes dívali, přeju upřímnou soustrast a budeme si muset spravit chuť na jiném zápase Upraveno 15. června 2008 uživatelem skik
pete Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Ano, jsem Čech jako poleno, ale naši prostě hráli špatně a zasloužili si za vyučenou. Třeba se poučí, proto ten mů příspěvek. A upřímně řečeno se mi líbí fotbal Nizozemců, tedy alespoň to co zatím předvedli, takže komu přeji zlato je jasné. :clap:
Kalifx Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Trochu to nechápu, i když budeme hrát špatně, tak jsem přeci Čech (alespoň já ano) a přeju výhru repre země kde žiju. Proč bych ji měl přát Turkům?? Můžu ji uznat jako oprávněnou, můžu jim poblahopřát, můžu jim konec konců i závidět, ale proč bych jim to měl přát?? To mi přijde trochu zvrácený...... Já jsem rád, že to takhle dopadlo. Jsem sice Čech, jak píšeš, ale právě proto kvituju s povděkem že mužstvo, které na to od začátku nemělo, nebude dál dělat mému národu ostudu Pokud tě teda můžu, v tom lehce nacionálním duchu, parafrázovat
Návštěvník Snow Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Já na to koukám tak,že je to jen hra.... Budu dál koukat na fotbal a užívat si zápasy......jestli tam jsou,nebo nejsou naši,to mne až tak nebolí. Pod takováhle velice rozumná slova bez emocí se mohu jen podepsat, přesně tak, dál se budu na fotbal dívat a zápasy si užívat, že tam není mužstvo Čr je sice smutné, ale přiznejme si, že za předvedené si postup nezasloužili .
Hugo14 Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 ..tohle jsem v životě na hřišti, ani v televizi snad neviděl....jak se vedoucí tým může takhle zesr**....nepochopim.. Ale jo, viděl jsem to. Před dvěma roky Mladá Boleslav na Spartě. Bolka vedla 20 minut před koncem 0:1 a v pohodě Spartu přehrávala. Nakonec to skončilo 4:1. Včera to bylo až na posledních 20 minut z naší strany dobrý, především pravá strana dopředu. Ale dozadu to bylo špatný furt. Ti "psi pohanský" mohli dát góla mnohem dřív, jen vždycky hlavičkovali do Čecha. To, jak tam začali turci lítat především po křídlech, z toho šel mráz po zádech (ještě tam je). Prostě se oni hecli a my začali odkopávat, což s nejistou obranou znamená katastrofu. Čechovi bych gol nevyčítal, v tom dešti se to stane. Ale zásluhou příšerné hry dozadu jsme dostali ty druhý dva góly, což mne mrzí víc. Navíc ten třetí byl prakticky stejný (pricipielně) jako třetí od Portugalců. Tam jsem to pochopil, hrál se vabank. Ale jak se tohle může stát v takovémhle utkání. Vyhrát zaslouží ten, kdo dá víc gólů a to byli včera Turci.
boo-beek Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 (upraveno) Jsou to lopaty... A Mr. Brykner... skoda slov, trochu prokoucovane mi to taky prislo: mel jsem trochu pocit, ze ve druhym polocase nasim odchazela fyzicka - to je ten jeho cit a neduvera vuci kondicnim trenerum a lekarum, Sionko mel IMHO jit ze hriste tak v 60. minute, bylo videt, ze mele z posledniho, Jarolim se moc nepredvedl, mel tam jit spis nekdo rychlejsi... Hmm, to se mi to keca, kdyz jsem to videl v TV Nicmene, jsem Cech a celkem i vlastenec, ale jsem rad, ze jsme vypadli. Neslo na to koukat, navic treba hlavam pomazanym dojde, ze trener narodniho tymu by mel byt odbornik. A pokud po Brucknerovi prijde Rada, tak jim uprimne preju, aby rychle a hodne narazili, aby to, ze to chce odbornika, doslo i Kosteti. Upraveno 16. června 2008 uživatelem boo-beek
mnovace Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Nicmene, jsem Cech a celkem i vlastenec, ale jsem rad, ze jsme vypadli. Neslo na to koukat, navic treba hlavam pomazanym dojde, ze trener narodniho tymu by mel byt odbornik. A pokud po Brucknerovi prijde Rada, tak jim uprimne preju, aby rychle a hodne narazili, aby to, ze to chce odbornika, doslo i Kosteti. Vždycky fandím našim, nesouhlasil jsem se spoustou střídání a se sestavami, které Bruck nasazoval, ale včera si to hráči prohráli sami. Tak zkušené mužstvo by si to mělo umět pohlídat. Čech také není nej gólman jak mnozí tvrdí, nej je Buffon, ale to co se povedlo Čechovi včera se prostě stává. Mě spíše iritovaly a to nejen včerejší zápas ty naše primadony, ty hvězdičky, ty superstár jako Jankulovski - kdy zahrál pořádný zápas si ani nepamatuju, Ujfaluši se více stará o své vlásky než o soupeřovy útočníky. Gratuluji vítězům, ale přál jsem to našim, přeci jen za stavu 2:0 byli Turci dost dole, ale ve druhém poločase si zasloužili minimálně remízu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se