Vit Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Radku, díky za organizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Díky za rychlé zorganizování Radku. Kdyby měl někdo doma Tudor Pelagos v modré, vemte je :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Jeď 20.-21.10. do Brna na SEW, tam je budou mít na 100% Já jsem je kdysi moc chtěl a od té doby, co mám Suby, se mi zdá, že už mě to trochu přešlo. Ale ta modrá a lumi na lunetě je fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 To je právě ono, SEW už mi 2 rokem s největší pravděpodobností nevyjde. Když tak přemýšlím, tvé Suby jsem taky neviděl :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 No hlavně jsi neviděl dvoje hodinky, které jsou letošní novinka a na fóru je mám zatím jediný ;-)Suby mám necelý půlrok po rozbalení tak dodrbané, že už jsou defakto vintage :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Tak to se těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 ahoj Zlíňáci a přespolní, kdo nedostal pozvánku na vánoční besídku a rád by se zúčastnil, pošlete SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 poslední připomínka, tento pátek od 17:30 besídka zlínského kroužku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Sice jsem SZ nepsal,ale bohužel mám jiné plány,škoda,že to nevyšlo ten minulý pátek :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Ahoj všichni, je tu ještě někdo ze Zlína a okolí, kdo by měl zájem potkat se s pár podobně postiženými kolegy a ještě jsem mu neposlal zprávu? Chystáme malý sraz, předběžný termín někdy v pátek v polovině května. Bližší info přes SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Si piš, že je! Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Vidis doktore, na tebe jsem fakt zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Vidis doktore, na tebe jsem fakt zapomněl. Jj, eště žiju. Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 V 2. 5. 2022 v 21:26, Petr Svenda napsal: Jj, eště žiju. Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk pozvánku máš v SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Připomínám pro všechny, tento pátek, komorní setkání zlínské buňky Některý z vás jsem neviděl několik let, docela se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Dnes místo zlínského srazu mini hradišťský. Díky Edas krásné chronogramy a hranaté hodinky dle mého gusta. Příště v Hradišti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Rychlé zelené pivko s Bohušem a Bedjassonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Díky kluci,bylo to fajn, ty Tomovy Omegy ( teda jeho paní) jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 (upraveno) Po nějakém čase rychlé čtyřpivo v UH. Díky za hezký večer a přidávám pár mobilovek. Ač tma, někde jdou i hodinky rozeznat . Upraveno 20. října 2023 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Bylo to super,díky za přizvání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se